TERRY DAL SVŮJ HLAS RONALDOVI

21.04.2007, 12:18
Aktuality
Cristiano Ronaldo si možná již zítra bude moci do své soukromé vitríny přidat dvě trofeje. Hráčská asociace ho nominovala na ocenění pro nejlepšího hráče a mladého hráče roku a bylo by velkým překvapením, kdyby si odnesl třeba jenom jednu trofej. Podobně to vidí i kapitán Chelsea John Terry...

"Absolutně ho obdivuji za to, jak se dokázat dostat zpět po světovém šampionátu," připomíná obránce Blues MS v Německu, kde po souboji Portugalska s Anglií Ronalda nenáviděla téměř celá Anglie za to, že přispěl k udělení červené karty Waynu Rooneymu. "Bylo to pochopitelné, ale on se s tím skvěle vyrovnal. Všechny své argumenty ukázal na hřišti. Můžu se na Manchester United dívat jenom kvůli němu. Dělá s míčem takové věci, které u nikoho jiného neuvidíte. V tuto chvíli je nejlepší na světě," naznačil Terry, komu v hlasování o nejlepšího hráče letošního ročníku Premier League odevzdal svůj hlas.

"Když je v nejlepší formě, dokáže ho zastavit jenom málokdo. Když na vás běží a dělá své triky, nikdy nevíte, kudy poběží," pokračuje Terry ve chvále Ronalda.

Portugalský záložník se v neděli může stát již čtvrtým hráčem Manchesteru United, který v tomto tisíciletí získá cenu pro nejlepšího hráče roku. Před ním se to podařilo Teddymu Sheringhamovi, Royi Keanovi a Ruudu van Nistelrooyovi.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Shevchenko

Tak to je drsné Baroš prý volal Mbiovi a ten mu prý odpustil, jen by mě ale zajímalo, jak v tom telefónu mluvili, když se nedorozuměli na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baroš mluvil anglicky a Mbia odpovídal "Yes, yes, OK"

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nebo mu Baroš přislíbil nějakou tu účast na jedné ze svých pařeb

Reagovat
HOST*1860

na "kafe"

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

asi mel pripravenej text a nepustil ho ke slovu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele