Tipy pro sázkaře: Kdo vyhraje letošní Africký pohár?

28.01.2017, 12:40
Tipy a analýzy
Letošní Africký pohár národů vstupuje do své rozhodující fáze a s ní je nevyhnutelně spojené predikování celkového vítěze turnaje, ale i nějaké to více či méně relaxační sázení. Redaktoři EuroFotbalu si proto rovněž zahráli na prognostiky a dle svého nejlepšího úsudku seřadili všechny týmy podle jejich šancí na úspěch...

Rozhodování o tom, komu věříme nejvíce, bylo samozřejmě složité. V zásadě si oba redaktoři dovedou představit, že kdokoliv vzejde vítězně z posledního čtvrtfinále mezi Egyptem a Marokem (kde se vyloženě nabízí penaltové rozuzlení), bude se dát favorizovat na celkový triumf.

Krom toho se DR Kongo střetne s Ghanou, která nejspíš nebude moci využít zraněný talisman Asamoaha Gyana. Překvapivý vítěz skupiny A Burkina Faso vyzve Tunisko. A na suverénní Senegal si brousí zuby Kamerun.

My favorizujeme Cúperův velezkušený Egypt, ačkoliv šarm i um Hervého Renarda bezesporu nelze podceňovat. U sázkových kanceláří celkem jasně vítězí Senegal tažený Sadiem Maném, zatímco Tunisko s Ghanou se při kurzech 7,00 zdají být opodstatněnými risky.

Tolik ale k předmluvě, teď si na všechny čtvrtfinalisty pojďme posvítit zevrubněji...

1. Egypt


Kurz na celkový triumf u Tipsportu a Fortuny: 6,50

Proč si vsadit na výhru:

Většinu posledních šesti let strávili Egypťané lamentováním nad tím, že Wael "Skála" Gomaa spolu s Hanym Saidem nenachází v kdysi úspěšné zemi své zdatné nástupce v srdci obrany. Taková optika je už dávno tatam. Na svém prvním APN ve třiceti letech dominuje Ali Gabr, vedle něhož zezadu utěšeně tvoří hru někdejší italský legionář Ahmed Hegazy. Oba navíc z pravé strany podporuje Ahmed Fathy, který vzhledem ke svým zkušenostem ze středu pole udržuje defenzivní linii kompaktní a v případě potřeby úzce stavěnou. Při nutnosti roztáhnout hru může na pravém beku naskočit křídelník Elmohamady - jako proti Ghaně, kdy dokonalá egyptská struktura nijak neutrpěla, ba naopak Fathy nalevo pro změnu vynuloval do té doby nezastavitelného Atsua.

Právě tahle flexibilní skálopevnost obranné hráze Cúperova mančaftu, navíc doplněná o zjevně dědičnou mentalitu vítězů (Egypťané na APN neprohráli už 22krát v řadě, sám Cúper už dvakrát převezl Ghanu Avrama Granta, předloňské finalisty...) a občasný záblesk geniality ze strany Moma Salaha, nás vede k pasování Faraonů do role absolutních favoritů šampionátu.

Shehatův suverénní Egypt sice disponoval větší kvalitou vepředu, ale neměli bychom zapomínat, že také on sázel v první řadě na pevnou defenzívu; v žádném z devíti vyřazovacích soubojů ony zlaté výběry neinkasovaly více než jednou a dohromady obdržely jen pět branek. Tenhle stavební kámen by tu pořád byl, zdánlivě nepoškozený.

Proč si nevsázet na výhru:

Když si dnes Egypťan vzpomene na rozdílového střelce Geda, který roku 2010 rozhodl čtvrtfinále i bitvu o zlato, musí si postesknout. Takového bombarďáka prostě Héctor Cúper nemá ve zbytku turnaje šanci vykouzlit. Marwan Mohsen má nulové instinkty predátora a Ahmed "Koka" Hassan se možná ke smůle celého Egypta netěší koučově důvěře.

Oba dosavadní góly Egypta vznikly jen a pouze díky pohotovosti, respektive jedinečné technice Mohameda Salaha; a krom toho byl vpředu schopný jakousi jiskru vykřesat akorát teenager Ramadan Sobhi. Jinak Faraoni v podstatě nemají kudy, a to by lecjakého racionálně uvažujícího sázkaře určitě mohlo odradit. My vás za to soudit nebudeme.

(td)

2. Senegal


Kurzy na celkový triumf u Tipsportu a Fortuny: 3,20 / 3,25

Proč si vsadit na výhru:

Senegalci prostě na první pohled vypadají jako šampioni. Jako jediný tým na turnaji se v každém vystoupení prezentovali dvěma vstřelenými brankami, ačkoliv proti Alžírsku nastoupili kompletně bez opor. Sadio Mané s Keitou Baldém jsou šikovnými, agilními křídly, které poletují po celé šíři hřiště a dovedou se doplnit i navzájem - což je opět výchozí bod, který u žádného jiného čtvrtfinalisty nenacházíme. Cheikh Kouyaté nabízí zde rovněž unikátní profil silového box-to-box záložníka, jenž nezřídka zvládá suplovat pravé křídlo. A defenzívu suverénně vede Kalidou Koulibaly, obletovaná opora Neapole, která proti Tunisku zdánlivě nevyhnutelnému kolapsu zčásti zabránila na vlastní pěst.

A ta šíře kádru - oh! Moussa Sow s jeho jmenovcem Konatém mohou být povoláni k oživení jediného povadlého postu hrotového útočníka, teprve 18letý pravý křídelník Ismaïla Sarr už dvakrát z lavičky naočkoval odpadávající senegalskou útočnou vozbu potřebnou energií i závratnou rychlostí, a Momo Diamé už má sice nejlepší léta za sebou, ale jeho dlouhé nohy pořád dokážou divy. Tenhle mančaft zkrátka nemá slabinu, posty jsou povětšinou slušně zdvojené, Mané je při chuti, a vše navíc z lavičky ukázkově tmelí člen slavného souboru z mistrovství světa 2002 s visáží rastafariána, Aliou Cissé. What’s not to like?

Proč si nevsázet na výhru:

Senegal má slabinu tak trochu v tom, že okatou slabinu nemá. Kdejaký turnaj přece pozná takového jasného favorita, kterého potom v klíčovém okamžiku hrubě zradí koncovka, a on se v mžiku poroučí. Senegalci v čele s nerozehraným hroťákem Mame Dioufem už jednou ukázali, že toho schopní jsou - jenom Zimbabwe vzhledem k propastnému kvalitativnímu rozdílu tak jako tak bez problémů dali. Ovšem ve čtvrtfinále, natož dál, žádné Zimbabwe nebude. A Senegal klidně může pykat.

Nehledě na to, že double pivot Kouyaté - Gueyé už letos jednou vypadal nebezpečně rozlítaně (v druhé půli zápasu s Tuniskem), a že jakkoliv se to na výkonu Senegalu příliš nepodepsalo, deset pošetřených členů základu v sobě ukrývá nebezpečí ztraceného rytmu. Cissého parta by pro všechnu tu soudržnost a takřka hmatatelný týmový duch mohla paradoxně dojet na to, že vypadá být až moc v klidu, nedotknutelná.

(td)

3. Tunisko


Kurz na celkový triumf u Tipsportu a Fortuny: 7,00

Proč si vsadit na výhru:

Orli z Kartága jsou ze všech tří arabských čtvrtfinalistů nejofenzivnější - trochu překvapivě vzhledem k tomu, že je vede starý pragmatik Henryk Kasperczak. Mohou za to vděčit své záložní trojici, která zatím představuje asi nejlépe fungující střed na celém turnaji: štítový maršál Ben Amor obstarává černou práci, šikovný Ferjani Sassi září v roli deep-lying playmakera, a ofenzivní záložníci (či křídelníci) Khazri, Msakni a Sliti tak mohou těžit z pravidelného přísunu kvalitních balonů. Samotná turnajová forma Khazriho s Msaknim je vynikající, takže Tunisané mají vepředu hned dva rozdílové hráče. A protože Kasperczak ví, jak poskládat funkční defenzivu, je výsledkem vyvážený, individuálně silný tým v parádní formě. Proč vlastně není Tunisko častěji tipováno na celkový triumf?

Proč si nevsázet na výhru:

Bude to mít něco společného s tím, že tento tým je pověstně labilní - ať už v červenobílém dresu hraje kdokoliv, smutnou konstantou poslední dekády je, že se Orli pod tlakem jako celek hroutí. Může to být individuální hrubka gólmana, festival zahozených šancí, nečekaná červená karta, hádky přímo na hřišti; všechny tyto scénáře jsme (v různých obměnách) viděli až příliš často. Tunisané jsou zkrátka zafixovaní v myslích fanoušků jako tým, který má tendenci vyřazovat sám sebe, aniž by jej soupeř musel nutně přehrát. Tato psychická bariéra může v play-off sehrát velkou roli.

A pak je tu také pozice hrotového útočníka - stejně jako Senegal, Kamerun nebo Egypt čerpá i Tunisko svoji ofenzivní sílu zatím takřka výhradně z křídel. To nemusí být nutně špatně; Khazri i Msakni jsou skvělí, i mladík Sliti ukázal, že ví, kde je branka. Jenže se klidně může stát, že tíha rozhodujícího okamžiku spadne na bedra paliče Akaïchiho či nezkušeného Khenissiho. A tomu by se asi všichni rádi vyhnuli.

(dz)

4. Maroko


Kurzy na celkový triumf u Tipsportu a Fortuny: 8,50 / 9,00

Proč si vsadit na výhru:

Protože kurzy obou sázkových kanceláří očividně podceňují "faktor Renard"? Manuel Da Costa je přece druhý Stoppila Sunzu a systém se třemi obránci praktikovaný předloni má opět velký potenciál být příliš tvrdým oříškem pro ortodoxně stavěné soupeře.

Zatímco u Slonů se Renard opíral hlavně o křídelní prostory, tady má těžiště hry jinde; a přesto můžeme hledat paralelu v nevýrazném, leč stěžejním středu pole s famózním štítem Karimem El Ahmadim. Ono je totiž celkem výmluvné, že Pobřeží Slonoviny konečně ovládlo Africký pohár právě tehdy, když Yaya Touré zažíval po individuální stránce docela určitě svůj nejslabší turnaj. Renard se dlouhodobě specializuje na potlačení ega a v tomhle ohledu mu možná absence leckdy náladového Belhandy spíš ulehčuje práci než naopak.

Maroko zde v Gabonu zkrátka táhne za jeden provaz, má oběma směry spolehlivé a talentované křídelní beky, neúnavně presuje tu na útočné, tu na obranné polovině, a vrchem přidává nejfunkčnější standardní situace. Fayçal Fajr už svými centry dva góly zařídil, přičemž jednu svou střelu napřel do břevna. A i kdyby se mu snad něco stalo, Carcela s Boussoufou již svou expertízu rovněž prokázali.

Proč si nevsázet na výhru:

Z pozoruhodně obdobného důvodu jako u Egypta: také Maroko se může pochlubit svým budižkničemou na hrotu (Bouhaddouzem) a trestuhodně nevyužívanou alternativou v záloze (zkušeným El-Arabim). To, že Renard se svými forvardy neumí ideálně pracovat, s bolestnou zřetelností odhalil hnedka první zápas s DR Kongo, kdy zkušený stratég v záchvatu paniky a za nepříznivého stavu 0:1 prostě jen kupil všechny své útočníky na sebe, aniž by cokoliv změnil k lepšímu.

To je přitom velký a předvídatelný problém především z jednoho důvodu: ony totiž nejenže všechny dostupné alternativy nemají valnou kvalitu, ony si jsou zároveň tuze podobné, a nikdy se proto nebudou adekvátně doplňovat. Až příliš často - a vlastně příliš nevyhnutelné - tudíž Maroko vpředu vypadá být odkázáno na Fajrovy standardky a sporadický Boussoufův míč za obranu. Aspoň že ten běhavý dlouhán Youssef En-Nesyri se zdá být způsobilý sem tam vyvolat nějaký ten vzruch...

(td)

5. Ghana


Kurzy na celkový triumf u Tipsportu a Fortuny: 6,50 / 7,00

Proč si vsadit na výhru:

Budeme se opakovat, ale není zbytí - Černé hvězdy jsou naprosto typickou volbou "na jistotu", týmem, u kterého vždy existuje reálný důvod předpokládat, že dojde na turnaji hodně daleko. Tým Avrama Granta je postavený na silných, zkušených oporách; v Andrém Ayewovi a Christianu Atsuovi má k dispozici jednu z nejlepších křídelních dvojic na turnaji, navíc mu nad očekávání dobře funguje střed obrany. Největší devizou Ghany je ale prostá historická zkušenost: toto je tým, který ve čtvrtfinále zkrátka nevypadává. Od roku 2008 mezi nejlepší čtyřku proplul pětkrát za sebou, posledně byl stříbrný...

Proč si nevsázet na výhru:

... jenže také nikdy nevyhrál, a to i přesto, že je turnaj od turnaje zkušenější. Černé hvězdy jsou takovou "semifinálovou konstantou" - týmem, se kterým všichni unisono počítají jako s kandidátem na zlato, ale nikdo si neumí moc představit, že by zlato skutečně získal. Avram Grant je špatný taktik, neumí ovládnout střed pole, neumí nastavit funkční modely pressingu a re-pressingu, nezvládá reagovat na vývoj zápasu... a k tomu se mu v posledním zápase zranil životně důležitý kapitán Asamoah Gyan (který čtvrtfinále proti Kongu na 90% nestihne). Navíc vezměme v potaz, že Ghaňané přehrávali svého soupeře pouze ve dvou z dosavadních šesti poločasů - takto potenciální mistr zkrátka nevypadá.

(dz)

6. DR Kongo


Kurzy na celkový triumf u Tipsportu a Fortuny: 15,00 / 9,00

Proč si vsadit na výhru:

DR Kongo má hodně věcí společných se Senegalem: oba týmy přijely do Gabonu v roli černých koňů (ať už to znamená, co chce), mají lokální trenéry, vyznávají ofenzivní styl hry ve vysokém tempu, vyhrály svoje skupiny a před play-off mají ohromné sebevědomí. Rozdíl je v tom, že zatímco Senegal už v tuto chvíli platí za největšího favorita turnaje a všichni si na něj dají extrémní pozor, s Kongem se pořád tak nějak nepočítá. To může hrát Florentu Ibengému do noty.

Pro Leopardy totiž neexistuje nic lepšího než střet s týmem, který ve své blahosklonnosti ignoruje nebezpečí, jež se v nich skrývá. Ibengé je rozhodně neortodoxní trenér, jeho hráči ale vepředu dokážou úžasné věci, střílí spoustu gólů a naprosto postrádají jakýkoliv komplex méněcennosti či přílišný respekt ze soupeře. Kabananga, Mubele a další hrají fotbal tak, jak je to baví - a to může být ve střetu s rigorózními, takticky svázanými soupeři výhoda.

Proč si nevsázet na výhru:

Může to samozřejmě být i průšvih, protože s entuziasmem kráčí ruku v ruce naivita, a konžská obrana rozhodně nepůsobí neprostupným dojmem. Ne snad že by ve skupinové fázi Tisserand a spol. nějak kiksovali, ale chybí jim pevnější defenzivní systém a strukturální "síť", schopná zachytávat soupeřovy útoky bez spoléhání na individuální výkony jednotlivých zadáků. Když řekneme, že je Kongo těžko k poražení, myslíme tím, že je těžko k uběhání - tým, který se Leopardům vyrovná v pohybu a intenzitě, bude mít velkou šanci odhalit Ibengého taktické slabiny.

(dz)

7. Burkina Faso


Kurzy na celkový triumf u Tipsportu a Fortuny: 11,00 / 13,00

Proč si vsadit na výhru:

Každá linie má svůj referenční bod, svou oporu - někoho, kdo zdánlivě nikdy nezklame a prostě drží. Teprve dvacetiletý Hervé Koffi je technicky snad nejpřesvědčivějším brankářem tohoto šampionátu. Bakary Koné možná dříve býval náchylný k občasným blikancům, za přizvukování (paradoxně mladšího) Issoufoua Daya však působí srovnaný jako nikdy dřív. Charles Kaboré je zkrátka Charles Kaboré; tichý, nenápadný, ale extrémně spolehlivý generál záložní řady. A Bertrand Traoré podle všeho dorostl do zlobivé, vesměs konzistentní útočné zbraně, jakou jeho starší bratr Alain mohl být, měl být, ale stále není. S takovou kostrou se Burkina Faso může směle měřit se Senegalem, Ghanou i Tuniskem...

Proč si nevsázet na výhru:

... otázkou ovšem je, jaká kvalita onu kostru obaluje. Ať už se dosud prezentovala jakkoliv přesvědčivě, obranná pětice je vyjma Bakaryho Koného prostě a jednoduše nezkušená. Na turnaji mimoto nedebutuje už akorát Steeve Yago, který nastoupil teprve proti outsiderovi z Guiney-Bissau. A tohle se klidně může projevit jako zásadní limit; ono mládí je krásná věc, ale turnaje vám nevyhrává. Nigérie 2013 se jen tak opakovat nebude. A že její obranná řada zrovna nesestávala z vyslanců burkinské, marocké a egyptské ligy.

Další věc - obsazení útoku. Paulo Duarte bezpochyby zaslouží absolutorium za to, jak v rámci možností zamaskoval úrazy dvou plánovaných tahounů Pitroipy a Zonga. Jenže ačkoliv se sám sebe evidentně snaží přesvědčit o opaku, jeho aktuální nabídka - potažmo pahýl - zkrátka nebudí patřičný respekt. Duarte na tiskové konferenci před čtvrtfinále vykládal, jak ho povzbuzuje, že nikdo netuší, koho postaví. Může prý vsadit na statického Bancého, ale i pohyblivějšího Diawaru. Jenže měl by se někdo při tomto zjištění ve vší vážnosti třást, když si zároveň musí uvědomovat, že na tuto úroveň oba tak úplně nemají?

(td)

8. Kamerun


Kurzy na celkový triumf u Tipsportu a Fortuny: 11,00 / 10,00

Proč si vsadit na výhru:

V kamerunský prospěch hraje několik drobností, které by ovšem ve správný čas na správném místě mohly znamenat důležitý rozdíl. Ve Fabrice Ondoovi mají Nepřemožitelní Lvi dosud zřejmě nejpřesvědčivějšího gólmana na turnaji; kouč Hugo Broos také ve svém systému 4-4-2 hodně zvýrazňuje křídelní hru, což by ve čtvrtfinále proti Senegalu rozhodně mohlo platit více než snažit se prosadit středem. V play-off se také často "probouzí" absolutní kvalita a zkušenosti klíčových hráčů, kterým se třeba ve skupinách tolik nedařilo; kamerunští fanoušci proto doufají, že něco podobného potká i Vincenta Aboubakara (který je přece jen mnohem lepší rozdílovou devítkou než kterýkoliv Senegalec). Od případného semifinále dál už by ale Lvi museli sázet hlavně na faktor překvapení a s ním spojenou nepředvídatelnost.

Proč si nevsázet na výhru:

Broosův tým je z postupové osmičky papírově i herně nejslabší. Specifikem letošního Poháru je to, že do play-off opravdu proklouzly ty nejlepší týmy; kdo si výsledky zasloužil, ten je také dostal, takže Kamerunci se v boji o zlato stávají poměrně jasnými outsidery. Jsou sice stále neokoukaní, Broosův systém funguje obstojně a z hráčů sálá týmový duch (což dříve rozhodně nebylo samozřejmostí), jenže na této úrovni už podobné věci přestávají stačit.

Že se Lvi nehádají mezi sebou jako na mistrovství světa 2014, že umí "zapnout" a předvést kvalitní týmovou souhru, to nejsou nějaké rozhodující výhody, jako spíš za normálních okolností samozřejmost. Na druhou stranu to, že Kamerun ve skupině nedokázal přesvědčivě přehrát ani Guineu-Bissau a navzdory své neporaženosti působí tak trochu dojmem, že na něj čtvrtfinále vlastně jen "zbylo", to už je poměrně jasně artikulovaná nevýhoda.

(dz)

Autor: Tomáš Daníček, Dominik Zezula

Komentáře (338)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Egypt

Reagovat
oli9

Taky si to myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Ghana, DKR, Kamerun

Reagovat
cink

Senegal s prstem v nose

Reagovat
cink

Reagovat
Frantszek

Salahova banda

Reagovat
fantomas

Egypt měl ještě včera večer u obou sázkovek kurz 7 - doporučuju to radši naložit hned

Reagovat
Frantszek

Btw vyborne rozbory pro a proti

Reagovat
smazaný uživatel

Milion na to, že nevyhraje Senegal

Reagovat
Paul Anka

čistý gambling

Reagovat
Wat

Supr článek. Burkina a Kongo do semifinále!

Reagovat
fantomas

Wow, sestava Tuniska potvrzená. Mathlouthi bude v pořádku, ale Kasperczak posadí skvělýho Maaloula a na levýho beka posune Abdennoura ve snaze neutralizovat Bertranda. Aby to ještě nedosral...

Reagovat
Liquid

Burkina Faso - Tunisko 0:2

Egypt - Maroko 0:0 na penalty postup Maroko

Senegal - Kamerun 2:0

DR Congo - Ghana 1:1 na penalty postup DR Congo

--------------------

Tunisko - Maroko 1:3

Senegal - DR Congo 1:2

--------------------

Tunisko - Senegal 1:1 na penalty Senegal

--------------------

Maroko - DR Congo 1:0

Renard vstupuje do Africké síně slávy

Reagovat
fantomas

To by bylo hodně hipster finále ale jako nepředstavitelný to neni no.

Reagovat
Pospovič

Kdyz dnes Senegal vypadne, bude hrát Mane proti Chelsea?

Reagovat
oli9

Serte na to ,sázejte tu na remízy

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale věřím Renardovi, Maroko má hroznou výhodu v tom, že hráči chápou co chce trenér + individuální kvalita tam je také. Na druhou stranu, pokud Senegal si udrží formu a psychicky to zvládne, tak je pro mě vítěz.

Reagovat
Liquid

a Mbark Boussoufa by mohl něco vymyslet

Reagovat
nani92

SPOILER

Ak chcete vyhrať, tipujte vždy opačne

SPOILER

Reagovat
db18

SPOILER: když chcete vyhrát, tak sázejte na remízu (pokud nejse FCSL)

Reagovat
FCSL

Reagovat
Liquid

El Hadary start číslo 150 a upevnil si pozici třetího nejvytíženějšího reprezentanta své země. Všude jinde by byl nepřekonatelně první . Ale 44 let klobouk dolů.

Reagovat
Liquid

Kamerun pro mě nejslabší kádr co kdy u něj pamatuju....

Reagovat
smazaný uživatel

když nevezmou ani Kweukeho

Reagovat
Rarášek

Kamerun!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Finále Senegal - Ghana 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, tak semifinále. Ale celková výhra Senegalu zůstává.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že už na APN moc nepostupuje Angola, té js vždy přál.

Reagovat
luismiksak

KAMERUN

Reagovat
Shevchenko

Tunisko-Burkina i Maroko-Egypt podle mě jistota, že to dojde do prodloužení.

Reagovat
valloire

Německo.

Reagovat
popltak

Hi hi hi.

Reagovat
smazaný uživatel

Egyptu vůbec nevěřím, naopak věřím Senegalu a DR Kongo.

Semifinále:Tunisko, Senegal, Maroko, DR Kongo

Reagovat
Liquid

to mám stejně

Reagovat
Taiger
Reagovat
fantomas

Ve čtvrtfinále je to snad tutovka. Ale já bych se toho bál, zbytečně nízkej kurz.

Přitom ted koukám, že už tam na ně je čistá dvojka...

Reagovat
Taiger

Ono to je na postup ten Senegal.

Jako obecně co jsem koukal, tak ty kurzy jsou tam nějak podivně nízký. Mně právě nepřijde žádnej zápas tutovka, co se týká postupu. Vidíš to jinak?

Reagovat
domingo

Za me Tunisko, jinak bych si asi netroufl. Senegal je tak vyraznej favorit, ze to smrdi, a ty druhy dva zapasy jsou netipovatelny..

Reagovat
Taiger

Ajajaj, že jsem se nezeptal dřív, než jsem to hodil na tiket. Nad Tuniskem jsem přemýšlel, ale trošku mě vyděsilo to 1. místo BF no.

Reagovat
domingo

Tak acko bylo fakt slaby. Jako Senegal vyjde, jsou mnohem lepsi, ale jestli je v nejakym zapase ve zbytku turnaje sance na nejaky velky prekvapeni, tak je to uz jenom tenhle

Reagovat
Taiger

Jako, já si tím tiketem byl fakt jistej, po tom článku. Ale ty mě fakt děsíš, tu přemýšlím, že tu radši pojistím.

Reagovat
Taiger

to**

Reagovat
Liquid

já třeba úplně nesouhlasím s tím, že Senegal nemá žádnou okatou slabinu, resp. gólman pro mě určitě není žádnej top gólman, ale neříkám zas, že by to měl být kiksař, v předchozích letech Sloni, Ghana měli určitě kvalitativně silnější týmy a pohořeli, co se týče gólmana, nevím jak je na tom s chytáním penalt, to takovej El-Hadary myslím ovládal skvěle, kádr mají silnej, ale kdyby padli v semifinále, vůbec by mě to nepřekvapilo

Reagovat
fantomas

Neni top, ale neni ani slabina per se.

Reagovat
Taiger

Já to bral spíš jen vzhledem k ČF, v semi se může stát cokoliv, to jo, ale ty kurzy v ČF se musí střílet, a i ten postup na Senegal a Tunisko je hodně solidní, pokud to ještě zkombinuješ. Uvidíme no.

Reagovat
Taiger

čárka před a

Reagovat
fantomas

No vida, nebejt něho teďka...

Reagovat
fantomas

A zase...

Reagovat
smazaný uživatel

Odbornik jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná trefa

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Dekuji za solidni clanky. Doted kvalita. Ale na prognozy a tipy se vyserte radsi. Vyhraje to Maroko, nic jine nepripada v uvahu. Maji dalsiho Mustaphu Haghiho a diky tomu. Zbytek sou simulantsky negri, kteri se umi valet ale nemaji mysleni na kolmicku na nic.

Reagovat
Stamby

zajímavý...

Reagovat
smazaný uživatel

Moravský výběr opět na scéně.

Reagovat
KingMaster13

Vítěz zápasu Kamerun vs Senegal

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Lorcan

fandím Congu ten jejich neotřelej styl mě baví

Reagovat
fantomas

Oooohhh Bertrand

Reagovat
smazaný uživatel

Kongo to dá...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ne Egypt a Tunisko!

Reagovat
smazaný uživatel

Tunisko sa mi zatiaľ veľmi páči, škoda len, že vo finálke nie sú rozvážnejší.

Reagovat
fantomas

Už ale zase nerví. To je potopí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že nie. Sú naozaj kombinačne skvelí, podobnú hru som čakal skôr od Alžírska.

Reagovat
uff

Tá Burkina je hnusný súper. Tých nemožno podceniť. Podla mňa vyradia Tunisko.

Reagovat
Liquid

3 žlutý pro Tunisany, věštím červenou, teď jsem koukal, kde je vlastně konec Tijany Belaidovi a před 10 dny podepsal smlouvu s týmem z Řecký první ligy...

Reagovat
Le Gunner

Tipuju Ghanu, myslím si Egypt, ale doufám v nějakou ,,senzaci".

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to, že Bancé je v Burkine taký mega populárny?

Reagovat
smazaný uživatel

To je legenda

Reagovat
fantomas

Nejen v Burkině podle všeho hroznej sympaťák.

Každopádně tohle je uplně dokonalý: http://aristide-bance.com/

Reagovat
smazaný uživatel

Burkinská verzia Will Grigg's on fire o dva roky v Rusku

Reagovat
andrew96

parádní

Reagovat
ZB 07

Bancé

Reagovat
Coutinho10

Burkina to je uder v pravej cas

Reagovat
fantomas

Banceeeeee, to je bůh

Reagovat
db18

Bance!

Reagovat
Coutinho10

a malem 2:0

Reagovat
ZB 07

A mohlo být 2:0

Reagovat
ZB 07

Hm, a hotovo...Tunisko zas vypadne ve čtvrtfinále

Reagovat
smazaný uživatel

Zdrvujúci finiš

Reagovat
Coutinho10

brankar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

neni o čem

Reagovat
Liquid

v 60.minutě jsem říkal, přijde Bancé a rozhodne..... krásnej gól a zasloužený postup, přitom jsem je ve skupině viděl na poslední místo a vůbec od nich nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny rady, treti favorit podle nich a uz je out

Reagovat
domingo

Nevotravuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi jeste par lidem porad, at vsadi na Tunisko.

Reagovat
fantomas

Anebo budem doufat, že lidi běžně nesázej na třetího doporučenýho v pořadí?

Reagovat
smazaný uživatel

domingo28.01.2017 15:13#

Za me Tunisko, jinak bych si asi netroufl. Senegal je tak vyraznej favorit, ze to smrdi, a ty druhy dva zapasy jsou netipovatelny..

Reagovat
fantomas

Nr.Nobody28.01.2017 18:58#

Krasny rady, treti favorit podle nich a uz je out

Reagovat
smazaný uživatel

domingo28.01.2017 15:13#

Za me Tunisko, jinak bych si asi netroufl. Senegal je tak vyraznej favorit, ze to smrdi, a ty druhy dva zapasy jsou netipovatelny..

Reagovat
fantomas

No na tebe sme se přesně těšili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stamby

Koně! FDF může slavit!

Reagovat
domingo

Presne jak jsem psal no, tohle je tunisky prokleti proste. Potrebujou asi poradnyho trenera, kterej by je fakt semknul a trochu nahecoval, tahle rozsypanost je hrozna.

Po pulhodine hry ma tri ze ctyr obrancu zlutou Hrozny nervozy, skoda.

Reagovat
Liquid

jsou to muslimové vzpomeň na Zidana, za ten atak na gólmana mohl jít Tunisan klidně i do sprch, ale žlutá odpovídala, ale když maj 2 kolegové z obranné řady žlutou tak takto reaguje jen hlupák

Reagovat
fantomas

"jsou to muslimové"

Reagovat
domingo

Ty vole...

Reagovat
Coutinho10

tak Mane vs Ngadeu (LFC vs SKS)..na to se hodne tesim

https://pbs.twimg.com/media/C3RryRTXAAAMpg6.jpg

Reagovat
Taiger

Senegal musí!

Reagovat
Coutinho10

vic asi budu prat kvuli situaci v LFC Slonum, protoze Mané hodne chybi...zatimco Slavka bude ve Spanelsku, kde se klidne Ngadeu muze pripojit pozdejs v priprave...liga je az v pulce unora, takze tomu bych pral nejakej vetsi uspech Manemu taky, ale toho potrebujeme vic

Reagovat
Taiger

To jako chápu no, Senegal ale z mýho pohledu hlavně musí, páč na něho mám vsazeno trocha. viz tiket vejš a začínám z toho mít celkem obavy

Reagovat
Coutinho10

jo uz vidim...tak to zcela chapu tak drzim palce, kdyz si to dal za tolik snad to v LFC vydrzime teda bez Maneho

Reagovat
Taiger

Stačí ČF a pak můžou vypadnout v SF. Hlavně dneska se musí Mané ukázat.

Reagovat
Coutinho10

to už by byla škoda....no uvidime bude to stat za to

Reagovat
Taiger

Hoď nějaký střelce Senegalu, to už mi to pak vyjde tuplovaně.

Reagovat
Coutinho10

tady si to netroufnu

Reagovat
Coutinho10

*prat Kamerunu (uz si pletu tymy Simona a Michaela)

Reagovat
Liquid

dneska rozhodl v Turecku Kweuke a taky se nedostal, na druhý straně byl Nounkeu, v dalším zápase 2 góly rozhodl Etoo a hrál i Etame a jen na lavici byl Makoun, koukám že dnes v sestavě není ani Aboubakar, fakt čumím, toto je tak D tým Kamerunu, ale přesto postoupili

Reagovat
Taiger

No, tak to Tunisko tak jasný nebylo, jak říkal domingo. Snad to zachrání Senegal.

Reagovat
sk333

Ja by som redaktorom vôbec nevyčítal, že skôr favorizovali Tunisko. Možno v skupinách vyzeralo Tunisko lepšie, ale mohlo sa aj očakávať, že ak mu zápas nevyjde, tak vypadne. Senegal je tiež favoritom v druhom zápase, ale rozdiely medzi mužstvami nie sú priepastne, aby nakoniec nemohol postúpiť aj Kamerun. Uvidíme. Rozhodne sa na ihrisku.

Reagovat
ZB 07

Dva nejsympatičtější týmy proti sobě, chjo

Reagovat
sk333

Za Kamerun dnes v základe Tambe z Trnavy

Reagovat
Taiger

Sleduje to něko, jak ten Senegal zatím vypadá?

Reagovat
ZB 07

Zatím lehce lepší, ale moc šancí si nevytvořili. Kamerun brání skvěle, to stejný ale i na straně Senegalu...a ještě bych vyzdvihnul Keitu s Maném, ti kluci jsou na tom technicky fakt výborně

Reagovat
Taiger

Díky. Streamek nemáš čirou náhodou?

Reagovat
Taiger

Jinej frajer! Dík.

Reagovat
Taiger

někdo*

Reagovat
Coutinho10

zatim nic moc zapas...snad bude 2. pule lepsi

Reagovat
Taiger

Už začínám mít mírnější nervy.

Reagovat
Coutinho10

bud rad, ze to mas na postup a ne na vyhru po 90. minutach

Reagovat
Taiger

Ono to nakonec může bejt jedno.

Reagovat
Coutinho10

ted si byl celkem blizko ...velka sance

Reagovat
Taiger

Koukám na to.

Reagovat
sk333

No Senegal zatiaľ nič moc. Síce väčšinou sú v držaní lopty, ale zatiaľ málo prekvapivé. Možno 3 náznaky šancí, ale ani neviem, či to nazvať pološance. Aj Kamerun sa postupne osmelil. Dobrý prienik mal Moukandjo.

Reagovat
Taiger

Ten kamerunskej brankář taky nic nepustí.

Reagovat
fantomas

Je výbornej. Neskutečný jak jemu a Koffimu ty rukavice ve vzduchu lepí oproti starší gardě.

Reagovat
Taiger

Už by mohl něco pustit ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlete mi někdo stream na ty bubáky prosím, díky.

Reagovat
fantomas
Reagovat
Taiger

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Podle nazvu bych ani nevěděl, že jde o tohle.

Reagovat
Coutinho10

Moukandjo celkem velka sance

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i ofsajd, ne?

Reagovat
Coutinho10

myslim ze nebyl...tezko rict

Reagovat
Taiger

Skvělej brankář i na druhý straně.

Reagovat
Taiger

Kamerun se začíná nadechovat, to se mi vůbec nelíbí.

Reagovat
Coutinho10

ted kdyby to dal pod sebe misto strely do bocni site, tak uz aai vedli

Reagovat
Taiger

Nepřivolávej to.

Reagovat
Coutinho10

neprivolavam jediny stesti, ze to jsou sobci

Reagovat
ZB 07

Teda ale musím říct, že jsem příjemně překvapenej návštěvou...jak to ze začátku vypadalo až nedůstojně, tak na nakonec se stadion zaplnil velmi pěkně...a atmosféra je taky fajn

Reagovat
Coutinho10

twl...tak ted to mohl Senegal rozlousknout jako Burkina

Reagovat
Taiger

Dávej to ale.

Reagovat
Coutinho10

jo btw. mam spatnou zpravu pro ty, co taky koukaj pres Sport365, protoze jakmile bude prodlouzeni, tak se ten stream skonci kvuli casovymu ohraniceni, ktery je pro fotbalovy zapasy 2 hodiny...takze budeme pak muset hledat neco jinyho

Reagovat
fantomas
Reagovat
Coutinho10

ok diky

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Senegal by mohl rozhodnout, aby žádný prodloužení nebylo.

Reagovat
Coutinho10

jojo taky varianta

Reagovat
fantomas

Kamerun to vyhraje na penalty. To je uplně jasný. Kurva fakt...

Reagovat
Taiger

Přestaň.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo.

Reagovat
Coutinho10

ani by me to neprekvapilo

Reagovat
Taiger

Taky přestaň.

Reagovat
Coutinho10

je to fifty fifty no, takze to muze i vyjit

Reagovat
mastakillah

Taky si myslim

Reagovat
sk333

Inak veľká vyrovnanosť toto. Ani hráči ako Balde, alebo Mane sa až tak veľmi nepresadzujú.

Reagovat
fantomas

Vždyť si chodí pro žlutý jedna radost. Fai se klidně mohl vykartovat už po 25 minutách.

Reagovat
fantomas

* Oyongo, ne Fai

Reagovat
Taiger

Mané jak mrknul.

Reagovat
Coutinho10

hezky to Mane potahnul ...skoda koncovky proTaigera

Reagovat
Taiger

Začíná to bejt dost na hovno, co si budem.

Reagovat
fantomas

Proč tam doprdele nedá Diamého?

Reagovat
Taiger

Ty vole, uf.

Reagovat
Coutinho10

ted cejtim, ze tohle bude Kamerun pri penaltach hodne mrzet

Reagovat
Taiger

To je přístup.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

twl tak to byla mega sance

Reagovat
smazaný uživatel

nooo Taiger zatim v pohodě ještě, že to Zoua nedal

Reagovat
Taiger

Nejsem moc v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamerun začíná víc a víc kousat v tom prodloužení

Reagovat
Taiger

Ať už jsou penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

já bejt tebou je radši moc nechci minimálěn si jdi před nima na čouda na nervy

Reagovat
Taiger

Nekouřím, ale dík za radu.

Reagovat
smazaný uživatel

to já rozhodně půjdu, taky mám Senegal

Reagovat
Taiger

Ukaž tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl tak ne, jen blbnu já měl akovku u Tipáče s Tuniskem ted mi to došlo a já měl za to, že jsem napálil je po jednom

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra to vidim na AKU DRC s Marokem

Reagovat
Taiger

Já to už asi na nic nevidím.

Reagovat
sk333

Kamerun mi začína byť sympatický. Aboubakar je čerstvý a môže byť žolíkom.

Reagovat
Taiger

Dělají si ze mě prdel?

Reagovat
Coutinho10

jinak nemuzu

Reagovat
Coutinho10

Ngadeu dobrej souboj

Reagovat
Taiger

Já už ho tam viděl.

Reagovat
Taiger

Proč nestřílíš Mané, proč.

Reagovat
Coutinho10

dal to dobre jenom Sow se do toho mel polozit

Reagovat
Coutinho10

kdyby tam sel Sow skluzem, tak byl asi gol ne ?

Reagovat
Taiger

Nech toho.

Reagovat
Coutinho10

ale zase bysme prisli o drama

Reagovat
ZB 07

Penaltičky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Taiger

Mané bude kopat poslední, všichni před ním dají a bude to na něm, aby se rozhodlo, nedá, aby mohl zpátky do Anglie a já pudu spát.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale...

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
B3n

Na to sis měl vsadit, vole.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sis na to vsadil, tak to je tvoje první povedená sázka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kily

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Coutinho10

takze zacina Senegal..psychologicka vyhoda

Reagovat
Coutinho10

tak ted celkem luck pro Senegal

Reagovat
smazaný uživatel

Čas pro Maného rozhodnout

Reagovat
Coutinho10

taky rozhodl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

twl sem myslel, ze to uz po tom zpomaleni neda

Reagovat
Coutinho10

Taigere..mas ho tady twl si to odhadl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Taiger Kameruuuuuuuuuuun

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

:(

Reagovat
fantomas

Prostě výsměch. Klasickej Afcon.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej odhad na Maného alespon plus pro LFC ale Aboubakar hezky, rozhodující do šibky

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajici tipy pro sazkare, fakt ze jo, myslim, ze by svoje tipy melo to levicacky duo prodavat

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

věděl jsem že přijdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Obě "Proč si nevsázet na výhru" se v podstatě do puntíku potvrdily. Kašpárku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty srandisto, nazvete sekci "tipy pro sazkare" a dva vasi favorite ze dvou jsou venku. Takze tip pro sazkare byl nic nesazet, kdyz mate po ld kazdym tymem "proc ho nevsadit"?

Reagovat
db18

Egypt vypadl?

Reagovat
smazaný uživatel

Egypt uz hral? Hrali se dva zapasy a dva jejich tipy na sazku jsou proherni. 100% uspesnost.

Reagovat
smazaný uživatel

*hraly

Reagovat
db18

Tak vyhrát může jen jeden... a jejich tip na výhru je Egypt...

Reagovat
domingo

My se vicemene shodli na tom, ze favorit vzejde ze zapasu EGY - MOR, zbytek ty tabulky jsou normalni power rankings vychazejici z vykonu ve skupinach. Kdo ty skupiny fakt sledoval, radil to +- stejne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jim neberu, ze na tu ptakovinu cumi a bavi je to, to je jejoch vec a at si sem klidne podobny clanky pisou, kdyz to nekoho bavi cist, ale proc se proboha srat do "tipu na sazeni"? Kdyby to byl stejny clanek, jen nazvany jinak a bez ty trapny reklamy na fortunu a tipsport, tak bych nerekl ani slovo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
domingo
Reagovat
smazaný uživatel

nn

Reagovat
smazaný uživatel

A nehlede na to, ze diskuzi tu dneska radil vsadit Tunisko.

Reagovat
fantomas

Achjo, ty seš takovej hlupák...

Reagovat
Nihilister

Že jste ho ještě neposlali do háje ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Šašku jen si kopnout, když to jde vid? Od Tebe jsem tady neviděl žádnou alalýzu nebo vůbec něco co by nebyla sračka ... tak drž hubu a běž fandit mouřenínoj a měň s nim kabát jak kurvička ty ubožáku

Reagovat
Coutinho10

Taigere tak to je pech...ale parada Micheal Ngadeu je v 1/2 finale

Reagovat
Taiger

Reagovat
ZB 07

Heh příchod Dolara za 3...2...1...

Reagovat
ZB 07

pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Jako, furt jsem za tenhle tejden v plusu, ale asi trocha pauzička od sázení no.

Reagovat
Coutinho10

v utery to pri strelcich PL napravime

Reagovat
Taiger

Tak jo, ale budu muset teď bejt o rohlících a majce.

Reagovat
Liquid

přijď sem ještě zítra a pozítří už nemáš barák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Už sem žádný nerozhodnutý tikety dávat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Si nech poradit od fantomase s domingem a mas to hned zpatky

Reagovat
oddy

Ty to slušně neunášíš.

Reagovat
db18

Máš dávat remízy.

Reagovat
fantomas

Já ji dal na Tunisko

Reagovat
db18

Máš jí dávat na vše... (a sólo tikety), všude máš kurs cca. 3, takže se to vyplatí...

Reagovat
ZB 07

Jak už tady někdo poznamenal, sázet na APN je jistota, akorát musíš dát přesnej opak toho, co myslíš

Reagovat
Alan_Shearer

Sazet na africky tymy se nikdy nevyplatilo

Reagovat
Pipo123

Ešte že je tam ten Mane, takto sa aspoň Keita vráti do Lazia, potrebujeme ho ako soľ

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste to nazvat "tipy pro sazkare"

Reagovat
smazaný uživatel

Senegal

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Klopp a spol. budou na letišti čekat na jeho návrat jako na přícho Ježíše.

Reagovat
Coutinho10

to si pis i Mane se asi tesi

Reagovat
Taiger

Kdo že jsou favoriti příští ČF? Abych si na ně mohl vsadit a zařídit jim zas nepostup.

Reagovat
smazaný uživatel

Ghana a Egypt, pokud vsadíš, v Římě ti určitě poděkují.

Reagovat
domingo

Tam uz prave zadni moc nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Vsaď Ghanu a Egypt a budu spokojenej s postupem DRC a Maroka

Reagovat
Liquid

Reagovat
domingo

Tak ty negativni duvody jsme trefili presne

Reagovat
Nihilister

Od toho ten rozbor je . Rozebrat tipy z obou stránek . To , že to nevýjde je 50/50 a to , že jsem příjde nějakej dollar Vaší práci hanit je jen příjemnej bonus a důkaz toho . že je pitomej

Reagovat
Liquid

nejvíc se stejně směje Renard

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu to preju. A ja se smeju s nim.

Reagovat
Liquid

největší outsider podle sázkovek před čtvrtfinále Doktoři s 15 na vítězství, no hádám, že už to upravili nebo kompletně stáhli

Reagovat
fantomas

Ty záběry Maného po zápase sou fakt drsný. Chudák kluk, předved toho víc než všechny další hvězdy dohromady...

Reagovat
db18

A to ještě asi neví, do čeho se vrací.

Reagovat
fantomas
Reagovat
db18

Mne se k tomu vždy vybaví tenhle tweet:

https://twitter.com/NOT_MOTD/status/824375553386053632

Reagovat
fantomas

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Pipo123

Borec je to, som si zapol APN pri penaltách a modlil sa aby to Senegal posral, Mane je pánko

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rarášek

KAMERUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze APN brzy skonci, budou fuc tyhle bravurni clanky ohledne APN o Africkej fotbal se zajimam dost .. skoda, ze nehrozi treba nejake clanky o CAF Champions League ci CAF Confederation Cup nebo o tech nejznamejsich africkych ligach (Egypt, Jar, Maroko, atd) .. vim, ze streamy a poradne infa snad ani nikde nejsou nebo jsem je vubec nenasel a fo jsem je hledal snad vsude (max na skupinovy faze Ligy mistru) ... byla by to bomba, ale nerealne

Reagovat
domingo

To je bohuzel nerealny, jednak nemame cas sledovat tyhle ligy detailne (a ostatne ani moc neni jak), jednak to nezajima tolik lidi, aby se to vyplatilo financovat a tak. Nicmene pokud umis anglicky, sleduj SandalsForGoalposts, to je asi nejlepsi blog o africkym a asijskym fotbale, Tom tam i prispiva

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze nerealny, diky moc, mrknu na tu stranku rozhodne, treba tam budou hazet I ruzny sestrihy atak

Reagovat
fantomas

Oni teda kluci moc Ligu mistrů nepokrývaj, to spíš o vybraných zápasech budou live-tweetovat. Ale tak furt se tomu v nějaký ucelený formě věnujou nejvíc.

Čistě na JAR: https://twitter.com/YesWeCrann

Čistě na Egypt: https://twitter.com/King_Fut

Na sever Afriky (hlavně Alžírsko): https://twitter.com/MezahiMaher

Reagovat
smazaný uživatel

Super, diky :) Asi jsem blbe koukal, ale ted jsem nasel na cafonline webovy stranky temer na vsechny svazy (a LM by se tam mmohli dost venovat) a treba priklad u Slonu tam jsou tabulky a vysledky vsech moznych poharu. Vetsina tam ma twitter ci vlastni YT kanaly (ale maj takovy nazvy, ze na ne je nemozny jen tak narazit )

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad prvne, co si pamatuju, kdy je hrac oslavovan za nepromeneni penalty.

Reagovat
sk333

Dominantný pred štvrťfínále sa zdal možno Senegal, ale ani to už neplatí.Každopádne Burkina i Kamerun si zaslúžia pochvalu. Burkina za postup aj bez Pitroipu a Zonga a Kamerun za tú bojovnosť proti favoritovi turnaja. Inak turnaj je veľmi vyrovnaný. Skôr prevláda sila a pevné obrany. Ani výborný jednotlivci napr Senegalu Balde a Mane sa včera nedokázali presadiť. Chýba mi u mužstiev nejaká šikovná kombinácia vo finálnej fáze. Trúfam si aj napísať, že mužstvá ktoré sa na turnaj nedostali ako: Zambia, Nigéria, Guinea, JAR, Kapverdy, či Angola, by pri trocha šťastia mohli pomýšľať aj na semifinále na tomto turnaji. Nigéria kľudne aj na víťazstvo.

Reagovat
ZB 07

Mbokani

Reagovat
Coutinho10

Ghana ma teda mega kliku po ty hrubce

Reagovat
fantomas

Dolare?

Reagovat
db18

Co vás vůbec vede k tomu, že si myslíte, že máte právo správně tipnout postupující, když jde o favority a ještě to nazvat "tipy pro sázkaře"?

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, trefili jste dva favority, kloboucek

Reagovat
fantomas

Ne, postoupil nám největší favorit, blbečku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je super, ze z 5 tipu na viteze mate po prvnich zapasech jeste jedno zelizko v ohni

Reagovat
fantomas

?? Hlavní tip na vítěze je jen jeden. Boha

Reagovat
smazaný uživatel

Jj tak ja jsem ted zvedavej, jak vam to vyjde.

Reagovat
Mustang™

To jsi vážně tak tupej nebo to jen děláš?

Reagovat
smazaný uživatel

Copak zase nechapes?

Reagovat
Mustang™

Oni napsali, že vyhraje Egypt. Postoupil? Ano. Takže jim to zatím vychází.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja jsem zvedavej, jak jim to vyjde, kdyz jejich jini spolufavoriti a to konkretne 2., 3. a 4. jsou uz venku. Zas tak tezky na pochopeni to neni.

Reagovat
Mustang™

to je úplně jedno, koho napsali na 2.,3.,4. místo. tipuje se jen vítěz. Nebo ty snad tipuješ kdo skončí na 4.místě?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale kdyz jim vypadne jejich "rada na sazeni", tak se da aspon rict, ze aspon ten druhej/ treti jejich favorit to vyhral.. Ovsem az vypadne Egypt, tak by meli vlezt do kanalu a dlouho nevylejzat.

Reagovat
Mustang™

Jestli to Egypt nevyhraje, tak můžeš napsat, že jim to nevyšlo. Ale zatím je na to hodně brzy. A kdybys to napsal jednou, tak by to stačilo. Ale ty to musíš srát několikrát do té diskuze. Vysmívat se a kritizovat práci ostatních. Ubohost.

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas

29.01.2017 21:57 #

Dolare?

Mam dojem, ze jsem byl vylozene vyzvan k tomu, abych se vyjadril. Ovsem ono je tezke, kdyz nekoho nesnasis, byt alespon trochu objektivni.

Reagovat
Mustang™

Však jo, vyjádři svůj názor. Proti tomu nic nemám. Ale ne 10x to stejný. Zbytečnej spam a akorát ze sebe děláš vola.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas a znova, Psal jsem tu jeden den, dneska jsem byl oslovenej primo od vyrobcu. Srovnej si pojmy.

Reagovat
Mustang™

ok, jeden

Nr.Nobody28.01.2017 19:02#

Odbornik jak prase

Nr.Nobody28.01.2017 18:58#

Krasny rady, treti favorit podle nich a uz je out

Nr.Nobody28.01.2017 22:48#

Vynikajici tipy pro sazkare, fakt ze jo, myslim, ze by svoje tipy melo to levicacky duo prodavat

Nr.Nobody28.01.2017 22:52#

Jeste to nazvat "tipy pro sazkare"

Nr.Nobody30.01.2017 07:53#

Parada, trefili jste dva favority, kloboucek

Nr.Nobody30.01.2017 07:54#

Jako furt maj jeste jednicku na hajeni, ale az vypadne jednicka, tak by meli zalezt do kanalu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi retard, nebo neumis cist? Psal jsem sem jeden den a dneska jsem reagoval na vyrobce,vzdyt to vidis i z toho datumu.

Reagovat
Mustang™

psal si jeden den 4x významově stejnej příspěvek...zbytečnost

Reagovat
fantomas

Další dokumentace tvý tuposti: 1. a 4. naráz ani postoupit nemohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, ja se ti prijdu vysmat, az Egypt padne.

Reagovat
db18

Egypt

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 2, 3, 4 už vypadli

Reagovat
fantomas

A 6! Skandalni

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusit si tipnout vítěze Af. poháru národů po skupinové fázi znamená pustit se na hodně tenký led. Každopádně jednička stále zůstává, tak uvidíme Nebo koho tipuješ přes SF na vítěze?

Reagovat
fantomas

Teď už Egypt určitě musí jít do finále. A i proti Ghaně je budu favorizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako furt maj jeste jednicku na hajeni, ale az vypadne jednicka, tak by meli zalezt do kanalu.

Reagovat
domingo

Kily, uz je tady zas

Reagovat
Liquid

toho šaška co si banuje dle sympatií vůbec nevolej, navíc tu $ nedělá nic špatnýho, jen si chtěl rejpnout

Reagovat
smazaný uživatel

Navic me jeden z tech dovu sasulu vyzval, abych to okomentoval. Ale tak tohle je udavac, nejde se nicemu divit.

Reagovat
Kily

ajaj, o víkendu jsi zjistil, že tě tady za kašpara má mnohem víc lidí, než sis byl schopen připustit, tak přitápíš pod kotlem a snažíš se zajistit si alespoň sympatie odpadu jako dolar?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

když se podíváš na sortu uživatelů, kteří dostávají bany, tak jsou to vyložení dementi, není moje chyba, že jsi jedním z nich

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele