Toney může v létě opustit Brentford. Víme, jakou má cenu, reaguje Frank

07.02., 17:44
Aktuality
Thomas Frank a Ivan Toney (© AFP)

Ve velkém stylu se po osmiměsíčním trestu za sázení vrátil Ivan Toney, jenž před sebou může mít poslední měsíce jako hráč Brentfordu. Sedmadvacetiletý útočník je opakovaně spojován s odchodem do největších anglických klubů a manažer Thomas Frank jeho letní transfer očekává.

Toneymu vypršel distanc 16. ledna, a přestože se mluvilo o jeho odchodu, rozhodl se pro setrvání v Brentfordu, jemuž ve třech ligových zápasech pomohl dvěma vstřelenými brankami.

Po sezoně však bude anglickému útočníkovi zbývat poslední rok smlouvy, proto je velmi pravděpodobné, že dojde na očekávaný přestup do jednoho z největších klubů Premier League. "Ivan Toney bude s největší pravděpodobností v létě prodán," připustil Frank.

"Vzhledem ke končící smlouvě mi to připadá jasné, víme také, jakou má cenu," řekl dánský stratég pro Tipsbladet. "Nemyslím si, že je v současné době moc lepších útočníků. Raději bych si Toneyho nechal, ale bylo by také hezké vidět ho v nějakém špičkovém týmu. V zimě jsme za něj žádnou nabídku nedostali, ale byl bych překvapen, kdyby o něj nebyl zájem," dodal Frank.

Toney, který byl v uplynulých měsících spojován zejména s Arsenalem, nastupuje za Brentford čtvrtou sezonu, dosud odehrál 126 soutěžních utkání s bilancí 70 gólů. Bývalý hráč Newcastlu nebo Peterborough v sezoně 2020/21 pomohl Brentfordu k postupu do Premier League.

Autor: Jiří Vojík / vi.nl, twitter.com/FabrizioRomano

Komentáře (8)

Přidat komentář
Chittak_LFC

Ivan Toney Next Club Betting Odds: Brentford forward now 3/1 FAVOURITE to join Newcastle despite reported Man United interest!

Jojo, ten kurz se musi nacvicit.

Reagovat
Kryptos_

Musí to navést na nějakou stopu a pak překvapit nějakým pořádným kurzem, aby to pořádně vyždímal.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Takové Slovácko by nikdo nečekal a ti útočníka potřebuji

Reagovat
Zdechlina

No hodil by se. Potřebujeme góly a klidně su může vsadit na náš zápas, není problém

Reagovat
Salfovic

Vlastnit ho ještě Valenta, tak by to bylo celkem reálné.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Arnar Resmusonn

Reagovat
El Cid z City

No, manažer hezký tlačí k prodeji. Toney- pochybnej charakter, sázet proti svému týmu, ikdyž nehraješ. Nebrat!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele