TOP 10 světových brankářů podle Eurofotbalu

07.04.2020, 14:03
Názory a komentáře
De Gea, Neuer, Oblak, nebo někdo jiný? Kdo je podle redaktorů Eurofotbal.cz mezi světovými brankáři tím vůbec nejlepším? Žebříček deseti skvělých brankářů báječné úrovně, v pořadí, jak ho určili redaktoři tohoto serveru.

Hlasující aneb komu nadávat v diskusi

Naše top desítka vzešla z hlasování a následné debaty čtveřice zdejších redaktorů - Tomáše Pavlíka, Jana Pikouse, Marka Ustohala a Martina Vejdělka.

10. Samir Handanović

Spolehlivá jednička Interu a lídr, který v milánském týmu nosí i kapitánskou pásku. Kromě toho je jedním z pouhých čtyř brankářů neitalského původu, kteří získali v Serii A prestižní ocenění pro nejlepšího gólmana. Cenu navíc slovinský gólman získal už třikrát. Ve slovinském nároďáku je historicky nejaktivnějším brankářem, v roce 2015 ale reprezentační kariéru ukončil a předal štafetu talentovanému Oblakovi.

9. Thibaut Courtois

Pro mnoho lidí "ten zlý". Na pohled nepříliš sympatický, pro české příznivce ten, co z brány vyhnal ikonického Petra Čecha. Pro fanoušky londýnské Chelsea had, který si vydupal za každou cenu přestup do Realu Madrid. Po přestupu do španělského klubu dvakrát nezářil a vypadalo to, že odstřelení Navase byla velká madridská chyba. Teď se belgický čahoun zase dostal do skvělé formy a místo mezi deseti nejlepšími si zaslouží.

8. David De Gea

Ještě nedávno by byl v tomto žebříčku stoprocentně mezi nejlepší trojicí. Časy se ale mění, De Gea nezažívá zrovna dobré období a i díky tomu ho v našem pořadí přeskočili jiní. Španělský gólman kupí chyby stále častěji a i když nadále patří mezi absolutní brankářskou elitu, na úplný top to v současnosti není.

7. Manuel Neuer

Podobný případ jako De Gea, byť pokles jeho formy není tak markantní. Mnoho let jednoznačně nejlepší gólman světa, který svou hrou na libera redefinoval celý brankářský styl. Už ale má svá léta a v poslední době ho zbrzdilo zranění.

6. Wojciech Szczęsny

V Arsenalu se mu kdysi smáli, on se ale vypracoval v jednoho z nejlepších brankářů. Z Londýna se přitom pakoval, aby uvolnil místo Petru Čechovi. Při hostování v Římě pookřál a v Serii A už zůstal. Dle vlastních slov mu dal italský fotbal za čtyři měsíce víc než ten anglický za deset let.

5. Keylor Navas

Pan podceňovaný. Nikdy nebyl považován za vyloženou brankářskou hvězdu, přitom jsou jeho zásluhy na úspěších madridského Realu nezpochybnitelné. Teď zkušený Kostaričan hájí barvy Paris St. Germain a hraje možná v životní formě. Z osmi zápasů v Lize mistrů, přičemž čtyři byly proti BVB a Realu, obdržel jen dvě branky. Pětkrát udržel čisté konto. Navase může přerušení ročníku mrzet velmi, tahle sezona byla prostě jeho.

4. Ederson

Za dva momentálně nejlepší anglické kluby chytají dva skvělí Brazilci, oplývající výjimečným čtením hry a parádní hrou nohama. Alisson v tuto chvíli Edersona převyšuje, ostatně je i jedničkou v nároďáku. Ederson z hlediska úspěšnosti zákroků neměl letos kdovíjakou sezonu, i tak ale patří mezi ty nejlepší reprezentanty moderní brankářské školy.

3. Alisson

Chytá v aktuálně nejlepším týmu světa a obranu před ním řídí možná nejlepší stoper světa. I tak by ale nebylo spravedlivé Brazilcovy zásluhy na úspěchu Liverpoolu snižovat. Když přicházel na Anfield, nazval ho Jürgen Klopp jedním z nejlepších brankářů světa. Teď je ještě lepší.

2. Jan Oblak

Nemá chybu. Komplexní gólman a klíčový muž defenzivy pro Diega Simeoneho. Jeho čísla jsou neskutečná, dostat gól je pro slovinského brankáře v podstatě cizí slovní spojení. Dlouhodobě se mluví o jeho přesunu jinam. Zachytá si Premier League? A bude na něj mít vůbec někdo peníze?

1. Marc-André ter Stegen

Bylo to opravdu těsné, rozdíl mezi ter Stegenem a Oblakem nakonec činil jediný bod. Z vítězství se ale raduje gólman Barcelony. Skvělá hra nohama jako samozřejmě a k tomu v podstatě dokonalý projev na čáře. Ať se Neuer nezlobí, ale jedničkou Nationalelf měl už dávno být někdo jiný.

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (586)

Přidat komentář
TheMally11

Podle čeho se určijí zda jsou nejlepší??? Že dostávají málo gólů, protože mají pč¨řed sebou nejlepší obrany??

Dejte tyhle golmany do podprůměrných týmů a uvidíme jaké to budou síta....

To samé platí o hráčích... Messi by hrál jinak v Mallorce, Ronaldo ve SPALu a třeba Mbappé v Toulouse... takhle pouze těží z kvalit spoluhráčů slíznou smetánku ...

Reagovat
TheMally11

nicméně De Gea už ukazuje jak je "kvalitní"

Reagovat
Busby babes

jako ze byt 8. nejlepsi na svete je spatny?

Reagovat
DelPiero137

Asi narazka na kvalitu sucasneho ManU

Reagovat
Rezan

Reagovat
smazaný uživatel

Motor z Ferrari by v kastli Škodovky taky dost dobře nefungoval.

Reagovat
smazaný uživatel

motor by fungoval normálně, ale díky sráčské kastli bys z něj nevymáčknul maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by byl problém daleko hlubší než v kastli

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Felicie jedna z těch posledních namontovala 2l diesel od Porsche a takovou prdel jsem v žádným jiným autě nezažil... tak nevim no

Reagovat
smazaný uživatel

Felicie bylo jedno z posledních poctivých škodováckých aut, na tu nedám dopustit, legendární auto. Kdybys to ale poslal do "plastový" Fabie, tak si nejsem úplně jistý, jestli by to vydržela.

Hlavní myšlenka byla, že je pochopitelný, že ty hvězdy ti v optimálně nastaveném prostředí fungovat naplno nemůžou, protože budou ztracené. Stačí se podívat, jak se Ronaldo trápil a trápí v Juventusu. Rozhodně to není taková hitparáda, jakou předváděl roky v Realu, kde to byl vyladěný stroj. A to platí pro celou řadu hráčů. Prostředí a systém jsou zásadní pro to, zda hráč prodá svůj potenciál naplno. A platí to pro brankáře, obránce, záložníka i útočníka. Malý procento hráčů, ať už lepší či horších, se dokáže přizpůsobit jakémukoliv prostředí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak plasťákový fábce by ten motor nejspíš utekl .... mi spíš řekni kterejm autům ze třídy ve který se pohybovala Felda by dneska takovej motor neutekl. Všecko je to měký...

Reagovat
Nodi

Myslíš tu felícii co jí rezli zadní vrata tak že jako náhrada se dávali laminátové? Tu co jí rezl předek tak že jí upadávali světla a svítili do země? Tu co jí rezli všechny ostatní důležité části včetně nosníků a většina má vypěněné prahy po deseti letech? A tu fábii co má plastové z kastle jen nárazníky?

Kluku dál jezdi tou městskou a nadávej na fotbal protože autům nerozumíš ani zbla.

Reagovat
smazaný uživatel

Rád budu jezdit městskou, ušetřím spoustu peněz. Auto pro mě není nezbytnost. A na fotbal nenadávám, nejsem tvoje procento populace.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jestli mas problem s tim, ze dobri hraci hraji za dobre kluby, zkus se na to podivat obracene. Kdyby tito hraci nebyli kvalitni, tak si jejich zamestnavatele s neomezenym rozpoctem koupi nejake jine hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to naprostej pacient! Už vidím nějakýho TOP gólmana jak si řekne: Tak já jsem tak skvělej, že půjdu hrát do Španělska o záchranu

Reagovat
papanegra

Do klubů co jsou teď se asi nedostali jen tak.. tzn. že i jinde museli být úspěšní

A když se scoutuji gólmani z horších klubů, tak statistika gólů není asi moc podstatná.. spíš se zohledňují jeho rexlefy, postavení na čáře, při chování při standartkach, rozehrávka, organizace obrany a nevím co vše..

Stačí se podívat na cestu třeba Stegena..

Reagovat
O.Giroud

Praveze v podpriemernych timoch by mozno este viac excelovali, kedze by na nich islo priemerne 10 striel na zapas a 10 golov by urcite nedostali. Mignolet ci Karius sa do LFC tiez nedostali z Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale právě proto hrajou tam kde jsou, protože něco umějí. Ale to ty asi nepochopíš

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, oni se narodili a šli rovnou do základních sestav velkoklubů Nemuseli se prosazovat v mládežnických výběrech a menších klubech, ne, všechno jim spadlo do klína samo

Reagovat
Neutron

Ty vole

Reagovat
jenage

Takže za to, že Kuča hraje okres, skutečně můžou jen mocipáni.

Reagovat
bourbon

tak Kuča je díky tomu bohužel až jedenáctý

Reagovat
Largo

Reagovat
El Campeon

tvl mocipáni

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři děti si opíšou FIFU a říkají tomu hlasování kdo ale se vyzná v brankářích a sleduje všechny brankáře světa a ne pouze top kluby tak by věděl že desítka je zhruba takto :

1. Oblak 2. Becker 3. Ter Stegen 4. Handanovic 5. Lloris 6. Szczesny 7. Ederson 8. Soria 9. Rajkovič 10. Schmeichel

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

a bere ty FIFA kids někdo vážně?? většina těhle lidí sleduje vyhypeovanou Premier League, i proto tam je slabší De Gea (poslední dobou, předtím měl i super období, ne že ne) a Ederson, který také chytal lépe, ale holt je v City přece, tak ho tam nacpeme

otázka je, jestli to není spíš "brankářské jedničky TOP klubů"... to že jsou super gólmani hlavně v TOP týmech je logické, ale rozhodně jsou i gólmani co chytají výborně a nejsou úplně v TOP klubech a kdo trochu sleduje fotbal a má přehled a neni jenom trapáček u FIFinky, ví o kterých je tu řeč...

Soria rozhodně, Rajkoviče a Llorise bych tam teď určitě neřadil

Reagovat
TopinB

Reagovat
celeb

tam sa aspon museli dohodnut redaktori a bolo nejake hlasovanie.

BTW: Lloris nema co hladat v hocijakej sutazi to TOP brankara. Na to je to exremne velky kikser, co potvrdil (nielen) vo finale MS.

Reagovat
Infi

Reagovat
Pipo123

Chýba mi tam Strakosha :D

Reagovat
Alberto Aquilani

Hlavne mal byť podľa teba Sergio Rico prvý alebo druhý

Reagovat
Pipo123

Chýba tam Olson

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

Strašne mám rád ako musíš vždy "lajkovať" všetko proti mne, aj keď sa jedná o hocijakú hlúposť

Reagovat
10

wtf? trošku paranoia, chlapče

Reagovat
Alberto Aquilani

určite... ale pokračuj, ja toto môžem, dosť ma bavíš

Reagovat
10

to jsem rád, že je to vzájemný

Reagovat
10

maximálně bych ještě olajkoval něco s "nuovo Dybala" Underem, "nuovo Pogba" Gersonem, nebo "nuovo Messim" Iturbem

Reagovat
Alberto Aquilani

Tie prirovnania sú hrozné hlúposti, kto ich napísal? Niečo ako "nuovo Ronaldo" Marko Pjaca

Reagovat
10

jj, to si taky napsal jenom ty

Reagovat
Alberto Aquilani

Sám vieš, že klameš

Reagovat
10

ne, já fakt nevím, kde si na tohle přišel

Reagovat
smazaný uživatel

když tak už Marko "nuovo Ronaldo" Pjaca

Reagovat
Godwinson

To se mne vybavila posouzeni jednoho zdejsiho znalce, ze Pogba je preci pouze vetsi nez jina decka v jeho veku.

Reagovat
Alberto Aquilani

To som niekedy niekde tvrdil, že je TOP 10 brankár? Zato ty si rok a pol dozadu napísal, že je Sergio Rico lepší ako Alisson

Reagovat
Pipo123

Tak Rico ma sklamal, ale to skôr cestou akou išiel. To že nejaký noname akým bol Alisson sa tak vyhral nečakal asi nikto.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty si to napísal pri tom prestupe do Liverpoolu Kedy mal ten No Name odchytaných 30 zápasov za brazílsku repre

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale dobre, stále to je lepšie, ako tu Rímu miestni odborníci pchali do brány Sportiella. Ten chalan okrem koronavírusu nechytil za celú kariéru vôbec nič.

Reagovat
Pipo123

To sa zhodneme, Sportiello bol hype čo fakt nič nechytil, ale tam to bolo skôr faktor že je talian

Reagovat
10

nic nechytil, ale měl jednu sezonu nejvíc zákroků v lize

Reagovat
Pipo123

jednu sezónu a čo je sním teraz, ľudia mu predpovedali karieru v Juve, AS, Interu atd

Reagovat
10

zase bych nepřeháněl s Juve, to jsem fakt nezaznamenal...a v tý době bylo normální, že mu lidi věřili na další krok, výkonnost na to v tý době měl, že to někdo posuzuje zpětně a vrací se k tomu takhle uboze, kdy se on následně sesypal, je věc druhá

Reagovat
Alberto Aquilani

Pre teba je všetko úbohé, keď sa niekto vracia k niečomu, ale keď to robíš ty, je to vždy OK. Sportiello bol diera vždy, nikdy som ho nechcel a vždy som ho považoval za slabého brankára. Rovnako mal najviac zákrokov v lige jeden čas aj ten váš Nuovo Buffon, ktorý šiel niekam do Grécka a už ani neviem kde je. Dokonca si už ani nespomeniem na meno. Tá štatistika nie je nijak smerodajná.

Reagovat
10

zrovna od tebe to sedí, když ty tady neděláš nic jinýho, seš jak nějakej STBák, co má na každýho složku tyvole

ta statistika je směrodatná už z podstaty minimálně v tom, že asi něco chytil, nic jinýho nenaznačuju

Reagovat
Alberto Aquilani

Som sa za tie roky pripravil, nechcem nechať nič na náhodu...

Reagovat
10

prozíravé

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
martin.b

Szczęsny a Handanovič tam nemají co dělat, Oblak asi aktuálně nejlepší, Ali zaslouženě "až" třetí, letos byl často zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne Vojta? Nedělá chyby

Reagovat
Fortex

Protože neví jak chytá.

Reagovat
guerro

Protože Vojta je THE TOP

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme za názor, klíčenku pošleme až skončí pandemie

Reagovat
El-Pistolero-68

Handa už ne, souhlas. Místo něj už spíš Donnarumma. Szcz oprávněně.

Reagovat
Largo

Donnarumma??? Wtf

Reagovat
ED91

Reagovat
El-Pistolero-68

Jo. 10. místo by se dalo brát v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Du na Ruma nic jo ? Každopádně místo Handanoviče bych tam dal Patricia či Lopeze z AS. Taky se trošku divím tomu že tam není KEPA

Reagovat
smazaný uživatel

Donarummač byl jen velký hype, který už pominulo

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Rezan

ale v 19 měl 100 startů v Serii A, už to je jeho odkaz

Reagovat
mojmira

Reagovat
zlatan-legend

Neuer sotva 10. místo. Už tam spíš nemá co dělat. Například Du na ruma má čísla stejný, ne-li lepší. Navíc chytá v AC, což nemusím s Bayernem komentovat.

Reagovat
Kocour Klapuška

Neuer letos opět fantasticky

Reagovat
Gazdo

Neuer sa opat dostal do formy. Ano Stegen uz je jasne lepsi ako Neuer ale Donnaruma sa vazne zatial nechyta

Reagovat
zlatan-legend

Doporučuji porovnat jejich čísla, než začneš vynášet tyhle soudy

Reagovat
Gazdo

Doporucujem pozriet zapasy pretoze cisla su o nicom ked sa ako strela na brankara berie akykolvek pluvanec

Reagovat
LesyJePan

Veď má pravdu, Neuer chytá za zabezpecenou obranou, Donna to ma omnoho tazsie. Donnarumma > Neuer.

Reagovat
To som ja

Ty vtipálku

Reagovat
El-Pistolero-68

Donnarummu bych do desítky dal, ale ne místo Neuera.

Reagovat
Uwe háže buly

Touhle logikou je už mnoho let suverénní světovou jedničkou Oblak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvá znalost hry zvané fotbal musí být na vysoké úrovni

Reagovat
To som ja

Povedať že nádejný mladý talent je lepší brankár ako Neuer,ktorý dlhé roky patrí k Top brankárom sveta to chce guráž

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Neuera určitě nezažil v jeho největší fazóně

Reagovat
zlatan-legend

Vyjádření viz. výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz (bez tečky). A vyjádření jsem výše nenašel.

Reagovat
zlatan-legend

Ano. Zahraniční angažmá plus zápasy v druhé lize. Vím o hře zvané fotbal opravdu hodně . Žebříček výše je sestavený podle současné formy. Tečka

Reagovat
20fredy20

Neuer pochybujem ze je 7. A chyba mi tam Unai Simon.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kdo? Někdo z Elmstret?

Reagovat
Phillipinho

V desitce samozrejme ne, ale az prestoupi nekam vys, tak ho najednou znat budes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
elChe

Valdes byl vzdycky lempl ...

Reagovat
bobis21

Szczęsny ani Handanović podle mě v top10 nejsou. Naopak tam podle mě pořád patří Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny určitě lepší než Hugo. Souhlasím s tím, že místo Handanivice by tam mohl být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Lloris už určitě ne, šel hodně dolů.

Reagovat
OnlyWHU

Chybí jedno podstatné jméno - Fabiansky.

Reagovat
Godwinson

Třaskavý článek do dob karantény

Jako pořadí hodnotit nechci, stejně má každý jiný názor. Za L1 by tam ale nemusel být gólman, který by asi nebyl ani v top3 v rámci té ligy

Reagovat
CubONE

Reagovat
Rudnevs

Tak zas ťažko povedať, ako sa to hodnotí... Toto je skôr také poradie brankárov z veľkoklubov. V Bundeslige tiež trebárs má Hradecky alebo Sommer lepšie bodovanie než Neuer.

Reagovat
Godwinson

Cuca se to z prstu, hadam. Top10 golmanu by melo byt Top10 golmanu. Ja nebral v uvahu nejaky obecny znamkovani, tam by se napriklad Navas tezko dostal mezi 5, mozna horko tezko 10 nejlepsich golmanu ligy.

Reagovat
sensei25

Sice som fanusik Barcelony a Ter Stegen je vynikajuci.No pre mna je svetova jednotka urcite Oblak.Neskutocny brankar.

Reagovat
dextroza_m

MAtS vyhrál o bod, každý asi hodnotil nějak jinak, jiný skill je mu bližší.. Každopádně hra nohama MAtS >> Oblak, a světové zákroky mají oba, takže za mně to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych k nim určitě priradil i Allisona

Reagovat
Phillipinho

Samozrejme v tomhle mas pravdu, na druhou stranu nezohlednujes pocet chyb, kterou MAtS sem a tam proste udela, zatimco Oblak naprosto nezchybnej. Proto je Oblak lepsi.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
kattos

Reagovat
dextroza_m

Jake chyby za posledni dva roky udelal? Naposled si vybavuju gol prpti AS, jinak me nic moc nenapada..

Reagovat
Phillipinho

Ja nevim hned si treba vzpomenu chybu proti Mallorce letos na Nou Campu pri golu Budimira, minulej rok proti Celte u nich, gol Lo Celsa za Betis na Nou Campu. Vsechno ale naprosty banality.

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

asi preto, ze sa hodnoti sucasnost, pred koronou. Oblak zrovna tuto sezonu najlepsiu nemal, 21 golov je na nho vela za celu sezonu, uz aj Real ma lepsie cisla. To, co predvadza MAtS za nasou nemoznou obranou/zalohou je fakt uzasne sledovat. On ma v kazdom zapase wondersaves. Ak by si bral tuto anketu ako nejaky priemer za posledne 3-4 roky, tak ok, aj ja by som dal Oblaka. V tejto sezone je vsak MAtS vyrazne lepsi od Oblaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

A aby som nezabudol dodat.Chyba mi tam Karius:-):-):-)

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Poláka by určitě měl být mezi nej 10 někdo z trojice Lloris, Mandanda nebo Schmeichel

Reagovat
10

určitě...

Reagovat
TheTopFootbaler

Jestli De Geu kvůli poslední sezoně a půl posunuli na osmé místo, tak Lloris vůbec. Mandanda je joke a Schmeichel leda Peter. Synátor je solidní, ale TOP10 spíš ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak není tam přesně vymezené časové období, jestli tento rok, nebo poslední dva tři. Lloris byl zraněný, měl špatné období, ale pořád bych celkovou kvalitou do top 10 řadil. Francouzskou ligu sleduju pravidelně a Mandanda je stabilně skvělý a hasí v marseille co se dá. No a Schmeichel je podceňovaný trochu jako Navas, ale neskutečně se vypracoval v posledních letech.

Reagovat
Rudnevs

Súhlasím, Schmeichel je veľmi podceňovaný brankár. Či to stačí na top 10, ťažko povedať.

Reagovat
smazaný uživatel

Než Mandandu, to radši Onanu

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten je taky dobrý, alespon když ho vidím v LM, ale dokud to nebude předvádět v lepší lize, tak by v žebříčku top 10 asi být neměl, podobně kvalitní jsou dlouhodobě kvalitní třeba Guilherme nebo Muslera.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Polák tam je zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně

Reagovat
Svatej

Lloris

Reagovat
The Krupy

Reagovat
YoungPyo1882

bez debat

Reagovat
Beči

To určitě ne.

Reagovat
SunFells

Ti musí dobře jebat.

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel je už v PL lepší ako De Gea.

Reagovat
John Obi Mikel

A minimálně nastejno jako Ederson.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší

Reagovat
Front hell

Zase neprehanejme

Reagovat
Front hell

To už je kde kdo.

Reagovat
sunakashi

Nemyslím si. Nemá takové wonder savy jako DAvid. Sice možná tolik nekiksuje ,ale i tak. MYslím ,že lepší než Schmeichel je i Henderson...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš mať wonder savy, aby si bol top, skvelú pozicnu hru mal aj jeho otec, Van der Saar, Čech... Stačí pozicna hrá + je špička v odkopoch. Top trieda, chytá len za LCFC a nie je tak na očiach, ale to jeho kvality neznižuje.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Front hell

Hej já si právě myslím že jestli máš být top tak kromě věci které jsi jmenoval by jsi měl mít právě i ty wonder savy. Ale to je pouze můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Keď vieš, kde máš stáť, čítaš hru a máš postreh, nepotrebuješ každé ligové kolo fanúšikovský save. Presne takíto boli aj brankári, ktorých som vymenoval, Schmeichel st., Čech a Edwin.

Reagovat
Front hell

Jo to neříkám,ale i tihle brankáři, které jsi jmenoval měli těch top zákroku dost.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Úplně nechápu proč jsi mi tady to video dával, já osobně řadím Kaspera hodně vysoko. Nad de gea určitě poslední dobou. Hlavně takove takové video uděláš i s podprůměrným brankářem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože má aj wonder savy

Reagovat
Front hell

Tak já jsem se nehadal,že nemá. Já jen tvrdil že bez těchto zákroku by nebyl brankář top.

Reagovat
smazaný uživatel

Oki

Reagovat
PP

Lloris možná v TOP 50 letos..

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z týchto troch v súčasnosti len Schmeichel, trebárs miesto Handu, ale je fakt že sú na tom momentálne kvalitami podobne.

Reagovat
El-Pistolero-68

Tihle zrovna, no.

Reagovat
icka

ty co si napsal ani nahodou

Reagovat
Uwe háže buly

To už rovnou mužeš zmiňovat Hradeckýho, Lena atd

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen správně na prvním

Reagovat
Gazdo

je to tesne ale aj u mna by stegi vyhral

Reagovat
dextroza_m

Ale stejně bude chytat Neuer

Reagovat
Gazdo

Slovami klasika... Jasná věc

Reagovat
Remt

Top 3 bych dal stejně. V podstatě souhlasím s celým žebříčkem Ter Stegena vidím jako světovou jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mého Oblak, Ter Stegen a Allison jsou naprosto vyrovnání gólmani. O kousek pod nimi bych zařadil Neuera

Reagovat
John Obi Mikel

Ederson Ne že by byl špatný, ale takhle vysoko?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Josifek

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak za mě je nejlepší Oblak, druhý Allison, třetí Stegen.

Nicméně všichni 3 špička a velké opory svých klubů,

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kattos

Reagovat
eibe

Allison, Oblak, Stegen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s tím, že Neuer už měl dávno krýt v repre záda ter Stegenovi a souhlasím i s dvěma nejlepšími brankáři, ale Oblak je pro mě výše. Je jako Messi, zatím co ter Stegen je bohužel jen Ronaldo

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
CHONG

Může být, Oblak a ter Stegen jsou pro mě na stejné úrovni a oba o parník před ostatními, Allison na třetím taky odpovídá a cením umístění Keylora

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson je na úrovni prvých dvoch.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych mezi těmi třemi volil právě Allisona

Reagovat
technecium

Není a má do nich dost daleko

Reagovat
Phillipinho

To bych treba vubec nerekl.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi tu píšu ľudia, ktorí ho nesledujú.

Reagovat
celeb

tak naco by sledovali zraneneho brankara?

Navyse za Virgilom sa takmer nudi, na rozdiel od Ter Stegena, ktory ma nasobne viac zakrokov na zapas. A takmer v kazdom bravury, ktore idu do highlightsov.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné tri roky je špička (už v as Rím).

Reagovat
celeb

urcite je. Prave preto by som ho dal na 3. miesto. To neznamena, ze nie je spicka, akurat tazko moze superit s niekym, kto ma tych zakrokov ovela viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Umenie je spraviť správny zákrok v ten správny čas, sústrediť sa celý zápas. To dokážu len veľkí branári. Môžeš mať jeden - dva zákroky za zápas a tým zachrániť zápas pre svoj tím, čo sa často stáva, keď brankár chytá v dominantnom tíme.

Veľa kvalitných zákrokov, keď ich rozchytáš, dokážu spraviť kadejakí priemerení borci.

Reagovat
celeb

alebo podme hladat mizerne argumenty, na ktorych ani tak nezalezi, len aby bol brankar oblubeneho klubu prezentovany ako TOP. Mna nepresvedcis, seba nemusis, nikto iny to necita, zbytocna snaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké mizerné argumenty?l, tvoje? Ter Stegen je lepší brankár, pretože má viac zákrokov, tzn. že Barca má horšiu obranu= Stegen je lepší?

Aha, dobre moj.

Reagovat
celeb

ma viac zakrokov, ma lepsie zakroky (seria 2-3 zakrokov kde vyraza rukami nohami strely neletiace na neho) a navyse je ovela platnejsi pri rozohravke smerom dopredu.

Aj Oblak je lepsim goalmanom, kedze uz dlhe roky si udrzuje top vykonnost.

BTW: to vazne musi byt kazdy najlepsi hrac na svojom poste z LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie zákroky? :) To je taký zlatý argument ako zo základnej školy.

Alissona považujem za top 2, max 3. (pričom ter Stegena nemám nasledovasného až tak), ale ten argument, že je v podstate zamestnanejší kvôli deravej obrane a má viac zákrokov proste neberiem.

Alisson bol najlepší brankár na svete minimálne za sezónu 2018/2019 a patrí medzi špičku už tri roky, dokazuje to aj v repre. Nevidím dôvod, prečo by nemal byť min. v top 3.

Najlepší na svojich postoch sú (podľa mňa) TAA (ktorý keď bude takto pokračovať, môže byť najlepší bek histórie futbalu, taký talent sa na bekovi objaví málokedy, ale teraz ťažko povedať, kariéru má ešte pred sebou), Virgil a Robertson.

Reagovat
celeb

lol, tak ty TerStegena ani nemas nasledovaneho ale vies, ze je Allison lepsi.

S tym, ze je je v TOP 3 suhlasim aj ja - sam som to pisal.

Bekov mate TOP. Robertson siel brutalne nahor za posledne 3 roky. Pamatam si ako prisiel do LFC a dopredu bol vzdy dobry, ale vzadu dost kiksoval. Hrozne sa zlepsil. Aarnold sa mi pacil od zaciatku, aj ked nie je taky dobry ako Robertson. Ale ma cas, navyse odchovanec.

Beci sa vzdy trochu podcenuju. Pritom ich vplyv na celkovu hru muzstva je obrovsky. Barca bola TOP, ked chvilu hrali spolu Dani Alves a Alba. Jeden uz pomaly koncil, druhy mal vyborny zaciatok. Ta hra sa nedala ani porovnat s tym, co sa hra posledne roky. Tolko kreativity smerom do predu, skoda reci.

Mate aj velmi dobru utocnu trojicu. Tazko hovorit o TOP hracovi, kedze TOP utocnikov je viac a su to vzdy najvacsie hviezdy ... ale mne sa dlhodobo pacil hlavne MANE a Coutsa som vobec nechcel. Skoda, ze sme nesli radsej po nom.

Inak 1 vec sa mi na Manem nepaci - extremny simulant. Ale aspon nie je zmrd a simulanstvo sa da liecit. Vid Alba, ktory trochu zmrd vzdy bol, ale uz takmer nezasimuluje. V tomto spravil velky pokrok, lebo ked zacinal tak bol brutalne nachylny na teatralne pady a trvalo mu to roky. Nevravim, ze uz je svaty, ale neda sa to porovnat, teraz a pred 4-5 rokmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak viem...., je to len názor ... Určite nepovažujem Ter Stegan za lepšieho, ale ak ho niekto považuje, nemám s tým problém.

Arnold je túto sezónu už lepší ako Robertson, ktorý je taká motorová myš, ale TAA je kreatívnejší a má lahôdkový center.

Súhlas, akurát Mané nie je extremný simulant, občas prihrá súboj, ale extremných simulantov si predstavujem inak, to bol napr. Suráez v LFC, alebo Neymar, C. Ronaldo v mancs...

Reagovat
Neutron

Jezisi uz mu to tu uznajte nech ma srdiecko na mieste lebo tu rozputa diskusiu o hovne ako ked sa s niekym vadil, ze Gerrard bol lepsi ako Scholes, lebo na to mal schopnosti a to sa proste neda citat sak to uz je ako Blaha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Szczęsny před Neuerem

Reagovat
smazaný uživatel

Číst umíš

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Manuel by měl být před ním

Reagovat
REPLIKATOR

Kuča? Mocipáni z EF zase úřadovali

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mrtki

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cink

nejake nove viddea?

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
r.mrazik

jako kazde zebricky je to spis kvuli diskuzi...takze...ederson tak vysoko? ale no tak...

Reagovat
mul

Reagovat
ManUnited

Taky nechápu, ani Navase ale proti tomu jsem možná zaujatej ale prostě mi nikdy nepřišel jako TOP gólman.

Reagovat
CHONG

Akorát vychytal tři LM, no.

Reagovat
patas92

To i Valdes a lidi ho mají za žebráka

Reagovat
CHONG

Nikdo soudný ho za žebráka nemá, akorát jsou mimo ty vaše bomby o tom, jak měl být jedničkou v repre, protože Iker chytal jenom z protekce a blá, blá, blá

Reagovat
valloire

Valdes ale nevychytal nic.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
merlick

minulu sezonu bol lepsi ako Alisson. Tento rok mu nejde, tak ako celemu city, podobny pripad ako De Gea

Reagovat
r.mrazik

to je sice mozny,ale dat ho na 4 misto je usmevny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

TOP 10 by asi kazdy mal inu, ale TOP 3 je jasna a akurat je diskutabilne ci by mal byt na prvom mieste Oblak alebo Stegen. U mna by to asi o male percento vyhral Oblak.

Reagovat
king23

Jasně toto je vždycky individuální a nejde se při těchto žebříčcích zavděčit všem. Já s tím vcelku souhlasím, jediná bota mi přijde Szczesny, ten fakt TOP10 není. Co se týče Oblaka, tady se neshodnu s diskutujícími, za mě to teda ve srovnání s Ter Stegenem dost prohrává a osobně bych ho dal až za Alisona.

Reagovat
Fortex

Videl si ho vubec chytat v Juve? Ocividne asi ne.

Reagovat
king23

jakože když má někdo jiný názor než ty (a nejen já zjevně dle komentářů), tak hned nic neviděl, nezná a nerozumí tomu?

Reagovat
Fortex

No je to jednoduche, pokud si ho videl chytat v Juve, tak bys tvrdil neco jineho ale nejspis ti akorat utkvel v hlave z dob Arsenalu atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle tvého komentáře fotbalu opravdu moc nerozumíš

Reagovat
dextroza_m

Kvůli čemu? Práce nohou? Světové zákroky mají oba skoro každý zápas.

Reagovat
Phillipinho

V cem jsou lepsi nez Oblak?

Reagovat
homeles8

Tomáši Pavlíku, Jane Pikousi, Marku Ustohale a Martine Vejdělku, vy jste ale kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

1. Lloris 2. Gazzaniga 3. Kane 4. Vorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
smazaný uživatel

To je pořadí regionu Humpolec?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pantondavo

Reagovat
havrys99

Walker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Řešíme brankáře,ne tragedy

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
icemike

I v tomhle žebříčku by nebyl lloris v top3

Reagovat
pingla

Ondra Kolář je kde jako????

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně to někdo napsal

Reagovat
bayern987

Szczesny lepší než Neuer?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Chybí Vaclík!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je jak clanek z nejakeho efotbalu.. jeste to mohlo byt v galerii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nickname 9

Neuer je z nich nejlepší. Ter Stegen by měl být maximálně na 10. místě

Reagovat
Salfovic

Neuer mnoho let jednoznačně nejlepší gólman světa, co je to za hovna?

Jinak, titulek by měl znít: TOP 10 brankářů v TOP klubech.

Reagovat
sankakofi

Pred príchodom Wojta do Juve som bol dosť skeptický a neveril som mu. Čakal som, že jednotkou po Gigim bude Perin, no myslím, že nielen mna presvedčil o svojich kvalitách. Kto len raz za čas vidí zápasy Juventusu, tomu je jasné prečo je Szczesny tak vysoko v tomto rebríčku a stále môže ísť v budúcnosti aj vyššie keďže 29 rokov na brankára stále nieje veľa.

Reagovat
TheTopFootbaler

Stačila expreska.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?! Vem si kolik koroňáku se tu zabavilo

Reagovat
TheTopFootbaler

Aaa, ty jsi nový.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa Oblak a Alisson, kto je prvý, to je už otázka názoru.

Reagovat
mul

MaTS

Reagovat
madridcan

Vo vzájomnom zápase si to videl dokonale. Plus Alisson by si mohol odpustiť svoje,, neuerovske" vybehy. Oblakov mínus sú hádam len tie penalty. Oblak je iný level ako Alisson, zbytočne to budeš zrovnavat.

Reagovat
smazaný uživatel

V akom vzájomnom? V ktorom dalo Atletico náhodný gól po 500 odrazoch? Ktoré situácie myslíš?

Nie je iný level. Najlepší brankárom bol vyhlásený Alisson, nie je náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslednú vetu

Reagovat
madridcan

Tie odrazy si najskôr mýliš s Firminhom golom

Reagovat
smazaný uživatel

Odvetu na Anfielde chytal Adrián ... fakt neviem čo myslíš... Alisson je absolútna špička, vo všetkom, mierne slabiny má každý (aj Oblak, aj Alisson)...

Reagovat
technecium

Alisson si neumí postavit zeď, hraje si na vybíhače, když na to nemá a tak celkově je nevýraznej.

Reagovat
Kluivert9

Ne, v tom kde si z něj udělal prdel i Morata...

Reagovat
SunFells

No pěkně chlapci, právě jste přiznali že nerozlišíte ani Alissona od Adriána, ale hodnotit brankáře které neznáte určitě doběhněte i nabudúce

Reagovat
smazaný uživatel

totálne sa tu chlapci prezradili, že ho ani nepoznajú, ale idú hodnotiť,.to je hlavné.

Reagovat
madridcan

Kto chce psa bit... U mňa to, že si to mohol vidieť vo vzájomnom zápase bola narážka nato, že tvoj Liverpool hral proti Atletom a nie Becker proti Oblakovi, lebo nepredpokladám, ze pozeráš/pozeraval si Atletico každý vikend Vypadli ste len vďaka Oblakovi. Ale aby som ti ulahodil, tak s Allisonom v bráne by to bolo asi iné. On by aspon pri jednom z Llorenteho gólov spravil ten krok navyše a až potom sa hodil. Toto nevie veľa brankárov. V Španielsku to ma takto Vaclík

Reagovat
smazaný uživatel

Oki. Oblak je skvelý no. (Aj) Kvôli Alissonovi sme postúpili cez Bayern, Barcu, vyhrali LM. Chytal výborne a veľakrát nás podržal, len tak pre nič za nič by ho UEFA nevyhlásili za naj. brankára.aak by chcel niekto argumentovať, že bol naj.brankar preto, že vyhral lm, tak v tom pripade by bol v top 11 LM aj Matip

Reagovat
smazaný uživatel

+ bol vyhlásený za naj brankára aj FIFOU.

Reagovat
smazaný uživatel

Individual

The Best FIFA Goalkeeper: 2019[99]

FIFA FIFPro World11: 2019[100]

UEFA Champions League Squad of the Season: 2017–18,[101] 2018–19[102]

UEFA Champions League Goalkeeper of the Season: 2018–19[103]

Serie A Goalkeeper of the Year: 2017–18[104]

Serie A Team of the Year: 2017–18[105]

Premier League Golden Glove: 2018–19[106]

Goal 50 World's Best Goalkeeper: 2018,[107] 2019[108]

Globe Soccer Awards Best Goalkeeper of the Year: 2018,[109] 2019[110]

Copa América Golden Glove: 2019[111]

Copa América Team of the Tournament: 2019[112]

IFFHS World's Best Goalkeeper: 2019[113]

IFFHS Men's World Team: 2019[114]

Yashin Trophy: 2019[115]

Ballon d'Or: 2019 (7th place)[116]

Samba Gold: 2019[117]

UEFA Team of the Year: 2019[118]

Aj keď v jedenástke sezóny LM 17-18 je to asi chyba, keďže tam by mal byť keylor.ci?

Reagovat
Kixi Syhimour

Vypadli jsme spíše díky Adriánovi. Oblak chytal skvěle a my jsem to skóre měli a stačilo udržet nulu, tedy stačilo aby Adrián použil hlavu

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Phillipinho

Mne teda neprijde jako Oblak, kterej je proste monstrum a jde z nej neskutecna jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Istota a monštrum je aj Becker.

Reagovat
Neutron

Istota ano, monštrum nie, cize nie pravdu nemas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hh

Reagovat
Largo

Level je to podle mě naopak úplně stejný - špička.

Reagovat
r.mrazik

ter stegen momentalne

Reagovat
Kluivert9

Nechytá za Pool...

Reagovat
Gazdo

Ako moze hrat najlepsi brankar na svete mimo najlepsieho timu na svete ba dokonca v celej historii PL???? Si prehnal

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
celeb

nechapes, ze najlepsi brankar na svete je Allison, bek Virgil, lavy bek Robertson, pravy bek Alexander-Aarnold, zaloznici Henderson, Fabinho, Milner (uz na nho tolko nenadavaju ), utocnici Mane, Firminho, Salah?

A to, ze Klopp je najlepsi trener pod slnkom je snad vsetkym jasne.

Navyse aj ked Anfield nie je najvacsim na svete, ma najlepsiu atmosferu a hlavne divakov!

Reagovat
smazaný uživatel

Po piatu čiarku máš pravdu.

Reagovat
celeb

a od osmej nic?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Gazdo

Jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Handa strčí Edersona do kapsy

Reagovat
LesyJePan

Lebo PL vieš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych to teda úplně jinak

Reagovat
mickey mouse

Článek jako z ProFootballu

Reagovat
jenage

Reagovat
Francesco Totti AS

Prostě vzali 10 gólmanů z top 10 klubů

Reagovat
Losinho

A aby vyvolali diskuzi, tak tam přidali Wojtu.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
technecium

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Francesco Totti AS

Wojta tam patří.

Reagovat
Liquid

nepatří

Reagovat
Francesco Totti AS

Nesouhlasím

Reagovat
Liquid

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je jasný, že ter Stegen má lepší formu a je lepší než Neuer, ALE... Neuer je ikona, osobnost, která dává svému týmu klid, sebevědomí, někdo kdo v důležitých zápasech podrží tým (psychicky) apod. a z tohoto důvodu je a by pořád měl být no1. Nationaleft

Zohledňoval bych kromě skillu i efekt na ostatní členy týmu, a ten ter Stegen nemá. V Barce dodává sebevědomí Messi,...

Reagovat
Svatej

Nejhorší, co se fotbalistovi může stát, je chvíle, kdy se upřednostňuje kvůli psychicky podpoře, namísto primyho vlivu na tým. Nešťastník Neuer

Reagovat
Largo

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

1. Casillas

2. Buffon

3. Čech

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Spasitel

Reagovat
technecium

Buffon

Čech

Casillas

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pistacik11

1. Jašin

2. Buffon

3. Casillas

Reagovat
El-Pistolero-68

1. Dida

2. Abbiati

3. Donnarumma

Reagovat
Neutron

Abbiati

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Van der Sar

Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

a Nikopolidis

Reagovat
SunFells

1) VdS

2) Buffon

3) Chilavert

Reagovat
DelPiero137

Chilavert

U neho som mal dojem ze ma dve zamestnania. Brankar a vymahac kartelu nechcel by som ho stretnut na ulici v tmavej ulicke

Reagovat
El-Pistolero-68

Tři. Brankář, útočník a vymahač kartelů.

Reagovat
forrest

Kouba

Blažek

Seaman

Reagovat
John Obi Mikel

Čech

Buffon

Iker

Reagovat
Unai

First of all good ebening, tendencny clanok, nadrzajuci Barce, Stegen = Valdez II., za to ze je prave teraz v Barce nepatri na 1.miesto ale niekde na okraj prvej desiatky. Na 1.miesto patri Alisson/Oblak. Ederson tiez privysoko, je tu len kvoli cenovke, chyba mi tu Adrian, urcite kvoli hranej nestrannosti a podozrievaniu z nadrzania lfc.

Celkovo mi chyba informacia o klubovej prislusnosti clenov redakcie. Disclaimer pod clankom napr. "redakcia fandi mfc,mufc,lfc a fcb" by sa hodil.

Reagovat
Svatej

Hmm, možná bylo lepší, když jsi dělal to svy Ebening.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dextroza_m

Tendenční příspěvek proti Barceloně... Někdy se alespoň na ty zápasy podívej, co tam MAtS předvádí, než se takto ztrapníš. Máme nejhorší obranu za x let, MAtS nás drží víc než Leo.

Reagovat
PP

drž se raději své klasiky..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Beči

S celkovou desítkou asi souhlasím a první trojice je prostě tak absolutně vyrovnaná, že těžko říct, kdo z nich je v něčem aktuálně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poslední měsíc nepustil gola nikdo z nich

Reagovat
Beči

za vtip, ale myslel jsem samozřejmě poslední měsíce celkově.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
celeb

kto z nich 1. chyti covid vyhrava.

Reagovat
Mr.Mike

1 Allison

2 Ter Stegen

3 Oblak

4 Ederson

5 Neuer

6 Lloris

7 De Gea

8 Navas

9 Szczesny

10 Donnarumma

Reagovat
smazaný uživatel

a já udělám to za 10. dobrej nápad!

Reagovat
smazaný uživatel

Neuera před Edersona a s Top 5 bych souhlasil

Reagovat
Cizinkx

Marc nebo Oblak jedno nebo druhé místo a je jedno který z nich na kterém, absolutní špičky, za nima Alisson a pak až ti ostatní :).

Reagovat
dextroza_m

Souhlasím s pořadím, konečně hádací článek, ta koronahnupina už mi lezla krkem

Reagovat
Coutinho10

vtipny, jak se ten pohled na nejake brankare behem par sezon uplne otoci Neuer byl drive za boha, nejlepsiho brankare na svete, Szczecny byl dira, kterej v Arsenalu nemel na to bejt ani jednicka a ted je tenhle typek prave pred Neuerem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
adoxx

Onana?

Reagovat
Salfovic

Až tak za hodinu.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
spider_8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mercury

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Manik...

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbalu za Wojtu. Pekny sesty misto. Nikdy nemel z Arsenalu odchazet pryc

Reagovat
Acquanni

Zrovna u něj asi bylo dobře, že odešel. Sám řekl, že chvíle v Itálii ho posunula více, než dlouhé roky v Anglii, prostě mu to tam sedlo. A to o Arsenalu pořád mluví hodně hezky, takže o nějaké zahořklosti to asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, jen ted jsem zahorklej trochu ja Sympatak, skvelej golman a prakticky sme ho vyhnali privedenim Cecha..

Reagovat
Front hell

Tak byly tam nějaké problémy. Třeba to jeho slavné kouření ve sprchách po z jeho strany nevydařeném zápase. Někdy mi přišel strašně namachrovany. Takový mistr světa. I když to je problém většiny Poláků

Reagovat
John Obi Mikel

Tak on má strašně nevyrovnaný výkony, třeba na MS 2018 byl strašný.

Reagovat
Acquanni

Já tolik ne, bůh ví, jestli by u nás vyrostl tak jak se to stalo v Juve, i on sám si to zřejmě myslí, tak na tom třeba něco bude

Hořkost je tam, jako už běžné u našich odchodů to, že šel za málo. Ale když si vezmu kolik se ztratilo u Fabregase, Persieho, Alexise a dalších, tak Wojta není v tomhle seznamu tak vysoko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Largo

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.youtube.com/watch?v=v-6Ljyp3HuQ

Tady je nej gólman všech dob

Reagovat
pantondavo

Lloris v komentech pobavil, vlastně jsem přišel jen kvůli tomu

Jinak za mě Stegen ne, na první místo dělá až moc kiksů, první jednoznačně Oblak

Reagovat
dextroza_m

Jediný kiks jsi tady ty...

Reagovat
pantondavo

To přece musí uznat i nejzarytější barka kiddo, že Oblak je konstatnější (na top úrovni byl dřív než Stegen) a nedělá tolik kiksů Nehraj si na Zenthruase

Reagovat
Phillipinho

Tak to priznej ne Ter Stegen proste dela chyby, ktery Oblak nedela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Largo

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
valloire

Reagovat
PP

Nejlepší byl samozřejmě José Luis Chilavert.. Kolik dal Stegen či Oblak golů he? Chilavert snad 50..

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kily

Rogério Ceni > Chilavert

Reagovat
Coutinho10

Ceniho jsem mel rad ve starsich fifach, kdy jsem s nim vzdy kopal primacky a penalty

Reagovat
John Obi Mikel

Ceni

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Largo

Reagovat
SunFells

Reagovat
Josifek

Nejlepší by Higuita. Kolik dal Chilavert skorpionu? 0, a gólů dal taky dost..

Reagovat
penepi

Oblak jednoznacne najlepsi, nie je o com.

Reagovat
guerro

Taky si myslím, ter Stegen je sice taky dobrý brankář, bohužel ale nedostal možnost se pořádně ukázat v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Rui Patricio by se mi tam vesel.

Reagovat
guerro

Aspoň jako 5, souhlasím

Reagovat
Acquanni

Jak si užíváš karanténu? Vidím tě tu nějak často, asi nuda, co

Reagovat
j_mrazik

Gay

Reagovat
pantondavo

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
guerro

Kde je Pickford?

Reagovat
smazaný uživatel

Atakuje Top 30

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
celeb

predpokladam, ze v karantene. Celkovo v Liverpoole musi byt extremne vela nakazenych po tych Borisovych experimentoch s kolektivnou imunitou (a dlhodobou ignoraciou problemu predtym).

Reagovat
valloire

to samý dělá Švédsko a pokračuje v tom a je ale chválený, no Boris je fuj

Reagovat
Gazdo

Nechapacka

Reagovat
smazaný uživatel

V PL sú najlepší podľa mňa 1.Alisson, 2. Schmeichel, 3. De Gea. Ederson až za nimi, ešte aj Rui Patrício je minimálne tak dobrý ako Ederson, možno aj lepší...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Front hell

pokud to je za poslední sezónu.

Reagovat
sunakashi

Piješ? A kde máš Hendersona voe?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo práve Henderson? Píšem o brankároch, ktorí nerobia chyby, alebo keď áno, sú málo výrazné. Henderson dostal od LFC totálne trápny gól. Henderson je ligový priemer, možno mierny nadpriemer, ale je ešte mladý, môže sa zlepšovať a hlavne stabilizovať výkony.

Reagovat
Nikikrew

A kde máš Lena?

Reagovat
Front hell

Přesně. Za poslední sezónu bych ho dál bez problémů na 2 místo s kasperem.

Reagovat
Nikikrew

no bol rozhodne lepší ako De Gea

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

1. Oblak, do sedmičky souhlas, někam tam narvat Schmeichela, DDG ze soucitu na desítku.

Handanovič se zvednul?Měl jsem pocit, že i fanoušci Interu ho už vyhazovali.

Reagovat
sinter

asi len jeden fan ho chcel vyhodit, a ten chcel ale vyhodit behom jedneho prestupoveho obdobia celu zakladnu 11

Reagovat
havrys99

Ochoa (jenom za repre)

Reagovat
smazaný uživatel

Oblak na Anfield Road v LM to bylo neskutečný jasná volba.

1 Oblak

2 LFC Alisson

3 Ter Stegen

4 Neuer

5 Handmanovič

6 De Gea

7 Szczęsny

8 Courtois

9 Donnarumma

10 Ederson

Reagovat
Modi6

Za mě je jednička jednoznačně Alisson. Už v AS Řím byl vynikající. A teď v tom jen pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší článek za poslední léta.

1. Kuča

2. Tommaso Berni

3. Wayne Shaw

4. Dave Mussard

5. Daniel Badislav

Reagovat
guerro

Kamran Agayev

Reagovat
smazaný uživatel

To byla hrozna dira

Reagovat
mistr129
Reagovat
John Obi Mikel

Berni dostal gól v lize naposledy v roce 2012

Reagovat
off-olda

Bez Kepy?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
pistacik11

Z osmi zápasů v Lize mistrů, přičemž čtyři byly proti BVB a Realu, obdržel jen dvě branky. Pětkrát udržel čisté konto.

To mi dajak nevychádza

Reagovat
pantondavo

Reagovat
sunakashi

to se ti moc nepovedlo...zkus si nakreslit množiny a podmnožiny a třeba ti to docvakne...

Reagovat
ZJEV

Vsak ma pravdu, ze to nesedi. Nebo mi vysvetli prip. nakresli, jak je mozne v 8 zapasech dostat jen 2 goly a pouze 5x udrzet ciste konto?

Reagovat
ZJEV

To by musel jedine stridat v prubehu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je tam chyba. Navas odehral jen 7 zapasu, nehral domaci zapas proti Galatasarayi ve skupine.

Reagovat
mikelinos

to se ti moc nepovedlo

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě třeba v první desítce by mohl být i Walter Benítez, který je vynikající brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer jednoznačne vyššie a ten Wojtech je asi vtip,nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Příští článek budou obránci, pak záložníci a útočníci?

Reagovat
smazaný uživatel

Útočníky vynechat.

Reagovat
mimi_united

David do tej TOP 5 patrí. Minimálne toho Navasa a Edersona prevyšuje

Reagovat
Rudnevs

Inak zaujímavé, že krajina ako Slovinsko má dvoch brankárov v top 10.

Reagovat
smazaný uživatel

a Brazílie také neměla vždy tak kvalitní brankáře ne dva takové jako dnes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Zark

A handa na bráchu co taky chytal v Itálii

Reagovat
Melda

Pro mě je léta 1.Oblak.O roku víc, že jsem fanda LFC.Taky jsem oproti zápasu s Barcou měl fakt blbej pocit už před tím dvojutkáním a to jen kvůli němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wojciech Szczęsny to je snad for

Reagovat
pistacik11

Veď nerobí prakticky chyby, a vždy vytiahne nejaký zázračný zákrok.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
The Krupy

Dolar odborník.

Reagovat
Phillipinho

Pro me Oblak s Ter Stegen o parnik dva nejlepsi golmani sveta. Vys stavim Oblaka, ktery je naprosto bezchybny, coz se o MAtSovi rici neda. Ten si nejakou tu chybicku obcas neodpusti. Na tretim mistr Alisson. Ederson podle me takhle vysoko nepatri.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Kdo sleduje více Bundesligu? Bürki by se kolem té desítky taky mohl točit, ne? Se Slavií byl výbornej...

Reagovat
JozkokozleJ

Brankarskou kvalitou je vyborny. Robi vsak vela chyb.

Reagovat
andrew96

Reagovat
REPLIKATOR

Ani náhodou.

Reagovat
El-Pistolero-68

Bürki určitě ne. To spíš Donarumma nebo Onana.

Reagovat
andrew96

Jen v Bundeslize jsou minimálně tři lepší.

Reagovat
Fabregas@ole

Dobře, pánové

Reagovat
bobis21

Casteels, Sommer, Neuer, možná i Nubel a Hradecky (toho jsem letos snad neviděl, tak si nejsem jistý).

Reagovat
Müllered

Gulácsi - Poslední dvě sezony naprostá topka.

Reagovat
andrew96

Hrádecký je letos skvělý, dle Kickeru vůbec nejlepší, s čímž se klidně ztotožnuji. Se Sommerem a Neuer souhlas, Casteels taky dobrý, ale toho už bych před Bürkiho nedal (a zatím ani Nübela).

Reagovat
Rudnevs

Hradecky, Sommer, Gulásci, Neuer.

Nübel nie, ten v poslednej dobe chytal nič moc, ešte sa potrebuje trochu rozvíjať. A ako píše andrew, Casteels je v pohode, ale neviem či by som ho dal pred Bürkiho.

Reagovat
bobis21

S Nubelem jsem se možná nechal trochu unést. Kdybych teď skládal tým, tak bych vzal spíše jeho kvůli věku, aktuální kvalita ale možná vyšší není. Casteels se mi vždycky docela líbil, takže ho minimálně na stejnou úroveň řadím.

Reagovat
jenage

Karius?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu za mě. 1.Oblak 2.Allison 3.Ter Stegen 4.Ederson 5.Courtois 6.Schmeichel 7.De Gea 8.Navas 9.Neuer 10 Donnarumma Za sebe sem zvědavej na Hendersona ten vypadá velice slibně

Reagovat
Kluivert9

1. ter Stegen

2. Oblak

3. Allison

4. Courtois

5. Ederson

6. Navas

7. Neuer

8. Rui Patricio

9. Donnarumma

10. Onana

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově mě zaráží že se zapomíná na Schmeichela přitom výborný brankář s minimem chyb akorat hold není hypovanej a není v úplně top klubu přitom je základní kámen Lestru i reprezentace

Reagovat
Shevchenko

Hypovanej je právě až moc, kdyby se jmenoval jinak tak to má ještě horší.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To si zrovna nemyslim ono bejt synem jednoho z nejlepších golmanů historie je asi zátěž.Mám Kaspera celkem nasledovaného on v ničem extra neviniká ani jeho zákroky nejsou v top hitparádách ale zároveň si dlouho udržuje stabilní výkonnost takovej Thomas Muller mezi brankáři nemyslím že současný Handanovič nebo De Gea jsou lepší brankáři

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, až na ty zákroky, má právě dost těch zázračných si myslím. Škodí mu určitě to věčné srovnávání s otcem, ale poslední roky opravdu patří mezi naprostou elitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi ho chytat? Právě, že to má těžké, navíc určitě dost talentu podědil. Hypovanej je Donnanevim, nebo spíš byl, teď už tolik ne, navíc konkurence je veliká.

Reagovat
smazaný uživatel

na pomezí první desítky stejně jako Patricio nebo Ederson

Reagovat
LFC & STEVEN 8

1.Oblak

2.Alisson

3.ter-Stegen

4.De Gea

5.Navas

6.Neuer

7.Courtois

8.Ederson

9.Rui Patricio

10.Schmeichel

Reagovat
Müllered

Neuer čtvrtý a Gulácsi někde v desítce

Oblak první a MAtS druhý

Reagovat
Witcher

Co Dúbravka a Sňozík

Reagovat
Elmas

René Higuita

Reagovat
forrest

Jorge Campos

Reagovat
forrest
Reagovat
smazaný uživatel

Za mě je Ederson moc vysoko...

Tato sezóna teda nic moc.

Reagovat
Coutinho10

dam i svuj list:

1. Alisson

2. Oblak

3. Ter Stegen

4. Neuer

5. Navas

6. Ederson

7. De Gea

8. Onana

9. Rui Patricio

10. Handanovic

Reagovat
smazaný uživatel

skoro bych řekl, že Rui Patricio je nejlepší... kromě první desítky místo něj Peter Gulasci

Reagovat
Coutinho10

Gulasci taky zajimavej bych klidne mohl slozit i druhou desitku

Reagovat
cink

1 Oblak

2 Alisson

3 Navas

Stavet Sczesnyho pred Handanovicem je nejaky pozdni aprilovy zertik?

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že tam naši čecháčkovští rasisti nenapíšou Andrého Onanu... čeho se bojíte, migrantů? že budou lepší v posteli pro vaše holky? když budou tak budou, vám zbude aspoň čas na FIFA číčoviny, kde si budeme moci sestavit vlastní tým

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SaianSupaCrew

Nechápu ten hejt na Wojtu a hlavně co tam dělá Handanovič. To je úlet.

Reagovat
kattos

Já věděl že ten Handanovič prostě bude.

Já to nechápu. Ten tam je prostě každej rok, i když chytá čím dál tím větší prd.

Rozdíl mezi Stegenem a Oblakem? Stegen dělá chyby. Oblak ne.

Oblak má za sezonu průměrně 1-2 chyby to možná přeháním..

Reagovat
kattos

Neberte to špatně, Handanovič byl dříve opravdu top 10 golman. Ale za poslední 2-3 sezony ten titul prostě má protože o něm není slyšet a všichni předpovídají že je pořád skvělý.

Sczesny tam je zaslouženě. Je to top brankář a naučil se nechybovat.

Ještě mi napadá.. udělal Oblak někdy chybu která by byla nějak důležitá, v tom smyslu že byla v důležitém zápase?

Udělal Oblak někdy hrubku nad který stál rozum? Nevím něco ve stylu Valdese?

Ter Stegen je v tomhle ohledu skvělej taky, jistej golman. Ale Oblak je v tomhle smyslu neuvěřitelná raketa. Šílený, jak nějakej golman může mit tak malej počet chyb a být tak jistý a zároven chytat takové věci.

Reagovat
Phillipinho

Ja mam pocit, ze ne. Fakt si nepamatuju na nejakou obrovskou hrubici od Oblaka.

Reagovat
kattos

A to je právě to neskutečné na ním. Proto nechápu jak Stegen může být před ním.

Reagovat
kattos

Jinak, vím že to je i nefér, ale jak může být považován nejlepší golman jako někdo, kdo prostě v repre sedí?

Jasně, asi si to Stegen zaslouží, ale prostě fakt že je někde dvojka.. a i tak považován za nejlepšího brankáře..

Jinak an tom Neuer je? Dřív mi přišel přehypovanej, ted se z něj ale dělá docela ho.no přitom když jsem ho poslední dobu viděl, přišel mi v podstatě stejně kvalitní jako před lety.

Reagovat
smazaný uživatel

1. místo jednoznačně Kepa, protože kromě chytání zvládá i trénovat.

Reagovat
Csaplárova past

Kdyz vidim nejaky takovy zebricek, vzpomenu si na casopis Pro Football, ktery sem tolik roku kazdy mesic kupoval. Totalni nostalgie ....

Reagovat
Liquid

Reagovat
Acquanni

Taky kdysi každý měsíc a skoro všechny plakáty jsem tahal do naší šatny která byla kompletně oblepená

Reagovat
Csaplárova past

Foto jedne zdi meho pokoje nekdy, kdyz mi bylo 15 let. Vlevo za rohem je nahore Real a pod nim Drogba. Casto sem plakaty menil a zed byla uz uplne v hajzlu, takze se casto muselo malovat

https://drive.google.com/file/d/0B-YAivdtcY1LNVJmUDBrQ1k4bDA/view?usp=drivesdk

Reagovat
Acquanni

Paráda Fabregase jsem měl toho stejného, Torrese taky, pak ještě vim Tak z hlavy Ronaldinha, Henryho a zbytek jsem taky střídal hodně, i když nejvíc toho furt skončilo v šatně na fotbale

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Liquid

Sečný před Neuerem kavárno, kavárno Onana tam měl být, možná i Lloris, byť ten těch zranění má hodně, Sečný do TOP10 nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět, že Juventus nesleduješ

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu poprosit argumenty, proč tam Wojciech Szczęsny nemá být? A prosím relevantní argumenty, žádné subjektivní dojmy. Děkuju.

Reagovat
king23

Jak by sis prosimtě představoval relevatní argumenty? Z logiky takovýchto žebříčků to nikdy jinak než subjektivně být nemůže. Prostě tady mnohým přijde Szczesny jako brnakář, který do TOP 10 ani náhodou nepatří na základě toho, že jsme ho viděli párkrát chytat v posledí době, stejně takjako jsme viděli párkrát chytat jiné golmany a přišlo nám, že i jiní jsou lepší. To je celé.

Reagovat
Kily

já jsem v tomhle stoprocentně přesvědčen o tom, že názor na něj mají všichni nebo minimálně drtivá většina jenom na základě toho, jak chytal za Arsenal. Snad jen kromě dolara, to je takový juvemindráček

Reagovat
TopinB

Reagovat
8lampard8

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Zark

Reagovat
Largo

Tak tak. Už za AS chytal výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře. Tak pojďme na to dát tvým způsobem, tím subjektivním pohledem na věci, který se ale přece jen musí opírat o nějaký konstruktivní pohled, aby to nebyla úplná snůška sraček. Na základě jakých konkrétních zápasů ho hodnotíš, že nepatří mezi TOP 10? Píšeš "viděli párkrát chytat v poslední době", tak jaké to jsou zápasy? Viděl jsem za posledních, troufnu si říct, 10 let, 85 % všech zápasů Juventusu (liga, poháry, příprava). Wojciecha jsem viděl takřka ve všech jeho zápasech za Juventus. Takže se rád k těm zápasům vrátím. Nebudu říkat, že když jsem viděl takřka všechny jeho zápasy, že snad všechno znám a vím, to vůbec ne. Jen řeknu jednu podstatnou věc. Bez jeho výkonů by Juventus vloni titul nevyhrál a bez jeho výkonů by v aktuální nedokončené sezóně nebyl na špici, ale ligu by vedlo Lazio před druhým Interem. Szczesny je v tuhle chvíli jeden ze tří nejdůležitějších hráčů Juventusu, a to prosím už druhým rokem po sobě. Z toho pohledu si troufnu trvrdit, že v TOP 10 by být měl. Není zase tolik brankářů, kteří mají tak zásadní vliv na svůj tým. Obrana Juventusu je v aktuální sezóně nejhorší za celé své vítězné titulové období od Conteho, přes Allegriho po Sarriho. Osobně je mi z té obrany na blití a děkuju bohu, že tam je brankář jako Wojciech. Taky jsem ho měl za jeho působení v Anglii za lempla. V Římě chyby taky dokázal, ale eliminoval je a zařadil se mezi špičku italské ligy. V Juventusu je světovou špičkou.

Reagovat
king23

Hele nevím, jestli tahle debata má smysl, ale OK, pojďme to zkusit.

Jestli jsi viděl 85% všech zápasů Juventusu, tak máš Szcsesnyho rozhodně nasledovaného mnohem víc než já, ale uvědom si, že abys mohl trvdit, že patří do TOP10, tak musíš mít nasledované i ostatní golmany, abys mohl tvrdit, že josou horší než on. Takže nejlepší pohled na věc by měl teoreticky nějaký nestraný blázen, který shlédne za sezonu třeba 20 zápasů od každého z top klubů, kde tito golmani působí.

Teď k těm zápasům. Jelikož nejsem fanda Juve, tak pokud jsem je viděl, tak převážně v LM - pamatuju si třeba remízu 2:2 na Atleticu - tam chytil co musel, nezaujal mě teda ničím popravdě. Teď nedávno Lyon, ta samá píšnička - chytil co musel a tady bych i řekl, že špičkový golman ten gól mohl chystat - to by byl ten wonder zákrok, co by ho řadil v mých očích výš. Ani v jednom z těch zápasů Szcensny neudělla žádnou hrubku, ale za mě prostě musí tom golman předvét i něco navíc. Pak jsem viděl asi dva zápasy v lize. A jelikož vcelku sleduji španělský fotbal, tak MATS, Oblak i Curtois jsou za mě všichni o dost výš. Třeba jen co předvedl MATS v El Clasicu by mohlo být na samostatné video wonder zákroků.

A přiznávám, nejspíš jsem i částečně ovlivněn Szczesnyho předchozími působeními. Ale nemyslí si, že je to nutně zle, potože ona ta dlouhodobá spolehlivost je taky o čemsi vypovídající a jedno.dvousezónní výkyv nemusí být vypovídající.

Reagovat
kattos

Jenže kdo jinej by tam měl být? Lloris, hrubkař? Kepa, kterej přišel o místo? Onana, kterej měl dobrou sezonu, ale nikdo o něj nestojí?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tím, že by byla potřeba vidět větší porci od všech, to jednoznačně. Mně jde spíš o ten zkreslený pohled na Wojciecha. Já ho taky dřív nemusel a do Juventusu ho nechtěl. Byl jsem vůči němu skeptický. Bral jsem ho v Římě jako špičku ligy, ale za mě to zkrátka nebyl brankář hodný Juventusu. Když jsem pak ale viděl, jak nám tahá zápas co zápas trn ze zadku, tak jsem názor změnil.

Určitě nerozporuju Ter Stegena ani Oblaka, k nim řadím i Allisona, to jsou pro mě TOP 3 brankáři. Za nimi mi to ale přijde dost vyrovnané a de facto se s tím, jak je dál ta desítka vypsaná, ztotožňuju. A je jedno, jak ten zbytek seřadím. Ale Szczesny do té TOP 10 nyní neodmyslitelně patří i kdyby jako desátý v řadě.

S tím gólem Lyonu při zápase u nich 1:0 to snad nemůžeš myslet vážně. To by měl možná tak Oblak, ale jinak nikdo. Vždyť to šlo do rohu brány a Szczsny šel váhou na druhou stranu. To byla otázka vteřiny. Tam se krásně ukázala neorganizovanost celé obranné čtveřice a Sandro tam demonstroval svůj propad, který trvá už celé dva roky. Tady bych nečekal "wonder" zákrok od nikoho a to ani od Buffona v nejlepších letech. Zásadní tam byl mírný pohyb doleva, který by rozhodil každéh brankáře. Navíc z této blízkosti potřebuješ i trochu štěstí. Bylo to trefené zatraceně dobře do horního rohu.

Když to pak podáš slovy "ona ta dlouhodobá spolehlivost je taky o čemsi vypovídající a jedno.dvousezónní výkyv nemusí být vypovídající", tak ti na to povím, že anglická brankářská škola pro mě není měřítkem. Szczesny brankářsky vyrůstal právě v Anglii, od 19 let se snažil prosadit. A když i on sám řekne, že několik měsíců v Itálii mu brankářsky dá víc než několik let v Anglii, což je pak vidět i na jeho výkonech a postupném zlepšování se, tak na tom něco bude. Působení v Arsenalu je jen berlička zdejších fanoušků anglického fotbalu. Alisson je v Anglii nejlepší proto, protože si prošel italskou školou. Italská, španělská a německá brankářská škola jsou úplně jinde. To také dokládá ta TOP trojice - Oblak, Ter Stegen, Alisson. Alisson měl taky dost much, když přišel do Říma a trvalo mu chvilku, než se srovnal, ale ten TOP brankář z něho vyrostl v Římě. Z Oblaka se stala špička v Madridu. Ter Stegen už byl vynikající od začátků a v Barceloně to jen dovedl k dokonalosti pár detaily. Anglický fotbal spoustu pozitiv a hráči tam jsou na opravdu vynikající fyzické úrovni a tempo je úplně jiné. Ale to se bavíme o hráčích v poli. S brankáři tam kluby obvykle pracovat dost dobře neumí, pokud nejde o hotového brankáře, který má návaky zažité. A Szczesny byl v Anglii utopený, bohužel.

A jak říkám, vsadil bych na to všechno, Juventus by bez Szczesnyho měl o titul méně a letos by hrál o třetí místo a ne o titul. Spoustu těch těsných výsledků, z nichž byly tři body, jsou jeho prací. Sám o sobě udělal týmu ohromné množství bodů. Za to se navíc nebavíme o dvou letech, ale o pěti letech postupného zlepšování se. Od začátku, kdy přišel do Itálie, chytal lépe a lépe. V Juventusu si dva roky drží stabilní špičkovou výkonnost, kterou si nyní může klidně další tři roky udržet. Když to řeknu nadsazeně, tak v Itálii doháněl to učivo, co mu v Anglii nebyli schopni poskytnout.

Reagovat
king23

Jde mi o to, že ve společnosti MATSe, Oblaka, Allisona mi prostě připadá Szczesny směšně. Pak jsou tam golmani jako Neuer, kteří zase byli nejlepší na světě pár sezon zpět. I z toho pohledu by mi tam třeba ten Lloris pasoval lépe než Szczesny. Třeba ten gól Lyonu, já jsem přesvědčen, že to by Casillas (mám ho nasledovaného jako nikoho, proto ho sem tahám) ve svých letech chytal, na čáře byl neskutečný. Jasně odpovíš, že netvrdíš, že je Szczesny lepší než Casillas ve své době, ale pokud prostě chci někoho řadit takhle vysoko, tak by se nemělo stávat, že mi přijdou některé zákroky od něj nemožné.

Na druhou stranu nahlodal mě kolega nad tebou, který se ptá, kdo jiný by v té TOP10 měl být. V tom má pravdu, že kromě výše zmíněného Llorise mě nikdo moc nenapadá, přece jen mezi prvním a desátým může být dost velký rozdíl.

A tvá úvaha o Anglii je zajímavá a má to asi něco do sebe. Třeba se v Itálii Szczesny postupně zlepší a stane spolehlivým natolik, že tady nikomu za rok za dva nepřijde divné ho mít v této společnosti, ale dneska se zkrátka ještě trochu ošívám ve spojení Szczesny a nejlepší.

Reagovat
Front hell

Lloris

Reagovat
kattos

Wojta byl v Arsenalu fakt hroznej, ale ted je úplně na jiné úrovni a patří mezi nejlepší brankáře.

Reagovat
J0EL

Hrozny naozaj nebol

Reagovat
Front hell

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

Reagovat
vodka

Reagovat
Kostomlat

Henderson?

Reagovat
smazaný uživatel

Hledal jsem si Pancho Herreru z Narcos a narazil na toto: https://ibb.co/r5vZzzY

Reagovat
smazaný uživatel

Však takhle vypadá každý druhý hispánec

Reagovat
icka

Ne ze by tam nepatril, ale Ederson tak vysoko je daleko vetsi ulet nez Neuer na 7 miste. A kdokoliv tu dava Llorise misto Wojtecha tak je snad letos nevidel chytat.

Reagovat
kattos

Ederson je opravdu příliš vysoko, sice hraní nohama je fakt špíca, ale dělá až moc chyb. Neuer na druhou stranu je výtečný a pořád se vejde do top 5

Reagovat
Pharrell

“nejlepší” zákrok De Gea , byl v zápase Esp.- Por. 3:3 (Mundial 2018) , jak to pustil Ronaldovi na 2:1....

Reagovat
pantondavo

To bylo v době, kdy se chystal do Realu, tak si dělal kámoše.

Reagovat
Martas30

11. Tomáš Kuča

Reagovat
cr7sux

máš tam jedničku navíc

Reagovat
smazaný uživatel

. Tomáč Kuča?

Reagovat
Stannis Baratheon

Alisson je nejpřeceňovanější brankář historie.

Reagovat
fff

Reagovat
johan14

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

Inak DDG, ked som tak cital o nom v tomto clanku ma napadlo, ze si podla mna celkom zadrbal karieru. A teraz to nehovorim z toho dovodu, ze fandim LFC a chcem si kopnut do MU. Ale ked si spomeniem aky bol abslutne fenomenalny nejaky cas dozadu.

Mohol is do Madridu napr. a hrat o LM, v Spanielsku o titul. Podla mna mohol mat ovela lepsiu karieru (a hej, nema tusim este ani 30 a ako brankar ma pred sebou mozno este 5, 6 co 7 dalsich solidnych rokov v brane) a tie posledne roky mohol mat ovela uspesnejsie nez v trapiacom sa (na pomery, meno, financne moznosti ano povazujem MU posledne roky za trapiaci sa tim) MU.

Reagovat
r.mrazik

tak mohl prestoupit do realu a byt pravidelne druhy...mozna nevyhrat s nimi tu LM a placat se ve spanelsku s barcelonou

ale pravda...bohuzel ma jen jeden titul z PL a jednu EL...a svezl se s mizerii klubu...skoda

ale jinak tezko rict...takovy gerrard mohl prestoupit do chelsea a tech titulu taky mohl par mit...takze by clovek rekl,ze si zadrbal karieru v Liveru?

Reagovat
fff

Tak SG je to ine, nakolko bol odchovanec a scouser. Z tohot pohladu je to pre mna dost ina situacia.

Gerrard vyhral par trofeji, vratane LM a urcite mapodla mna uspesnejsiu karieru nez DDG.

Ten skratka podla mna mohol dosiahnut ovela viac v uplne top kluboch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

je to stejna situace...byl v klubu,kde nevyhral ani jeden domaci titul...a kdyby prestoupil jinam,mohl mit mnohem lepsi karieru v uplne top klubech

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ZJEV

Gerard vyhral 1 LM, UEFU? plus nejake pohary, ale mohl na tom byt podstatne lip scouser nescouser.

DeGea ma u nas titul, EL plus nejaky pohar, ale jak si psal bude mit teprve 30, takze muze mit klidne jeste pul no spis tretinu kariery pred sebou, takze na hodnoceni ma jeste cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Filip, máš niečo proti mne?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
oli9

Alisson a Oblak

Reagovat
Manik...

Kvalitní brankáři... Jeden tam nesměl chybět

Reagovat
johan14

Po prečítaní článku ma napadli dvaja, ktorí tam nie sú.

1. Najdrahší brankár histórie Kepa, no ten tam nepatrí, takže OK.

2. Najlepší brankár všetkých čias, Gigi. A ten tam teda chýba, stále na to má. Dlhé roky to bol pre mňa Fillol, no musím uznať, že Gigi je najlepší.

Reagovat
johan14

Najlepší čo som mal možnosť vidieť:

Gigi

Fillol

Schmeichel

Reagovat
king23

Kahn?

Reagovat
johan14

Skvelý, aj Dino Zoff, Gordon Banks, Van der Saar, Jaen Marie Pfaff, René Higuita, či aj náš Viktor, no ja som to vybral takto.

Reagovat
santini

A čo fakt dobrí gólmani mimo top klubov...mne sa napr moc páčil Rulli, Dmitrovič, aj Dúbravka je dosť dobrý lapač... Niekto tu hádzal Mandandu ale ten je posledné roky príšerný ..z tých top sa mi najviac páči štýl Navasa a samozrejme žiadny normálny fanúšik nemôže spochybňovať umenie Jana Oblaka. Handanovič je tam opravnene

Reagovat
aramaki

Výkonnosť posledných 5 rokov: 1. De Gea, 2. Neuer, 3. Oblak, 4. Courtois, 5. Ter Stegen

Reagovat
celeb

asi tazko ked DG mal z toho min. posledne 2 roky horsie. On bol top tak 3-4 roky dozadu.

Inak to by Oblak bol suverejne najlepsi.

Neuer - tazko druhy, zranenia, takisto prve 2 roky TOP 1, potom ustup, zranenia, v poslednom case ide zas nahor.

Ter Stegen, posledne 2 roky ma najlepsie, predtym nejaky cas sa delil s Bravom o branku.

1. Oblak - jedyny velmi kvalitny a zaroven dlhodobo konzistentny brankar bez vyraznych zraneni

dlho-dlho nikto

dalsie posty podla oblubenosti brankara ci klubu. Este tam treba pridat Allisona pripadne Navasa. V lige sice nedominoval, ale na tych 3 tituloch v LM ma velky podiel.

Reagovat
celeb

*jediny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele