Tottenham na několik týdnů přišel o Alliho

06.11.2016, 13:48
Aktuality
Dele Alli si na několik týdnů nuceně odpočine od fotbalu. Mladý záložník Tottenhamu si na tréninku poranil koleno, což bylo důvodem, proč ho manažer Mauricio Pochettino nenominoval k derby s Arsenalem...

Dvacetiletý středopolař přišel do Tottenhamu na začátku minulého roku z Milton Keynes Dons, následně se ovšem ještě na šest měsíců do mateřského klubu vrátil.

Hned během minulé sezóny se však urostlý záložník natrvalo usadil v základní sestavě Spurs a deseti ligovými zásahy pomohl londýnskému klubu ke konečné třetí pozici.

Nyní si však na několik týdnů odpočine od fotbalu, neboť si na tréninku poranil koleno, díky čemuž vynechal již probíhající severolondýnské derby na půdě Arsenalu. "Na tréninku si přivodil zranění kolena, mimo hru bude několik týdnů," potvrdil manažer Mauricio Pochettino. "Je to pro nás smůla, protože je to velmi důležitý hráč, ale takový je fotbal," doplnil na adresu své opory.

Autor: Jiří Vojík / sportinglife.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Gareth Bale 11

Báječný, už takhle to góly nedáváme a navíc budeme bez Alliho. Jinak by to chtělo poupravit nadpis.

Reagovat
Paul Anka

Wimmer je prej ted váš nový střelec jsem slyšel.

Reagovat
Gareth Bale 11

A já koukám že spíš Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně vráceno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Alli ale pekne pálil svojej šance v posledných zápasoch. Proti WBA mal snáď 2 tutovky a tiež proti Leverkusenu.

Reagovat
Uwe háže buly

Karma za ty simulace..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele