TOTTI STRACH NEMÁ, MYSLÍ NA FINÁLE

10.04.2007, 13:41
Aktuality
V táboře římského AS panuje před dnešní čtvrtfinálovou odvetou Ligy mistrů pohoda. Italský klub a druhý tým tabulky Serie A doma před týdnem porazil Manchester United 2:1 a anglický tým tak k postupu potřebuje vyhrát. Něco takového si však ve "Věčném městě" nepřipouštějí...

"Jako pro fanouška Říma je pro mě tento duel zajímavější, než finále mistrovství světa v Berlíně. Budeme hrát na nádherném stadionu, ale nebojíme se. Jestli zopakujeme výkon ze zápasu proti Lyonu, vyřadíme i Manchester a napíšeme další kapitolu do naší historie. Musíme oderát vynikající zápas," burcuje Francesco Totti své spoluhráče před odvetou na Old Trafford.

Před Římany je sice teprve čtvrtfinálová odveta, Totti však již myslí dále a rád by postoupil až do finále. "I když jsou Bayern Mnichov a AC Milán velice silní soupeři, chceme nejprve vyřadit Manchester United a poté postoupit do finále," věří Totti v účast v rozhodujícím utkání v Aténách.

Největší hvězdou, která se dnes na trvníku stadionu Old Trafford bude prohánět, je beze sporu portugalský záložník Ronaldo. Totti o jeho kvalitách moc dobře ví a právě uhlídání nejlepšího střelce United v letošní sezóně Premier League označil za klíčovou záležitost k úspěchu.

"Ronaldo je schopný sám rozhodnout zápas. Vidíte, co všechno dokáže, a nejenom před týdnem proti nám, ale především v Premier League. On sám může být tím rozdílovým článkem a my musíme doufat, že nebude mít svůj den," říká Totti.

AS Řím doma brankami Rodriga Taddeie a Mirka Vučiniče zvítězil 2:1. Odveta na Old Trafford začíná dnes ve 20:45 a jako hlavní rozhodčí jí bude řídit slovenský sudí Luboš Michel.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dneska tam snad Francesco jednoho foukne a snad to nějak ubráníme...

Reagovat
HOST*

Francesco zatim ukazuje

Reagovat
HOST*monarch

hezkyyy....ukaž Fergusonovi kdo je to Francesko Totti

Reagovat
HOST*matyi

www.olympiquelyon.wz.cz

Reagovat
smazaný uživatel

mám strach jestli si AS nemyslí, že to mají v kapse. podcení to, mám špatný pocit. no snad AS postoupí.

Reagovat
HOST*MAN UTD

MANCHESTER UNITED postoupi vidim to ze cris ronaldo da fíka a rio ferdinand a bude vymalovana,obrana doufam nebude chybovat kdyz jim chyby VIDIC a NEVILLE!ae oni to zvladnou hosi cerveni!

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd podle mě postoupí, pokud budou hrát dobře po křídlech, AS to bude mít hodně těžký. Ronaldo rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu Michel rad pripiskava domacim a vacsim klubom.

Reagovat
HOST*Matej

Michel jak bude nadrzavat tak nech ide dp......

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dojde na spornu situaciu, kde je tazke sa rozhodnut, tak ju piskne v prospech Manu. Ak na nu nedojde, tak nadrziavanie nepostrehnes. Tak je to presne.

Reagovat
HOST*

Manchester United dneska vecer ukaze svoji druhou tvar nez ukazal v Římě..doufam v postup man utd!..Hlavne obrana nesmi dopustit aby AS mohli strilet..ptz kdyby sme inkasovaly taxme jasny!Jj a od zakladu bych nestavel Solskjaera..ale treba smitha nebo nekoho jinyho proste..me se v rime nelibil !..MAN UTD držim palce!

Reagovat
HOST*Tavo

Škoda, že tenhle zápas je čtvrtfinále a ne finále... AS a ManU předvádí v současnosti nejkrásnější fotbal. Manchester bude doma velice silnej, ale pořád si myslim, že AS má šanci. Jako největší esa, který zápsu dají tvář i výsledek vidim Ronalda s Waynem a na druhý straně Tottiho a Manciniho.

Reagovat
HOST*

Hosi je vam doufam jasne ze AS pujde dal!!! Ja jenom at potom nejste sklamani nebo tak neco...... Nebudte blazni dablove!!!

TIMTO ZDRAVIM VSECHNY FANS KTERI VERI A BUDOU SLEDOVAT UTKANI NEJ TYMU..... ---AS ROMA---

Reagovat
HOST*Tavo

Snad jim ten tvuj optimismus pomůže! Já taky fandim AS, ale pokud postoupí Manchester, rozhodně nebudu naštvanej. Tenhle zápas je oslava fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám rád oba týmy, jsou mi sympatické, snad padne hodně gólů, postupujímu, ať už to bude kdokoli, budu fandit i v dalším průběhu LM. Spíš bych to ale přál Man Utd. Uvidíme, jak to Fergie poskládá, má tam teď docela dost znatelných okének, chybět bude hlavně Scholes. Snad nebude hrát Fletcher, toho fakt nemám rád.

Reagovat
HOST*Tavo

Přesně, oba týmy jsou naprosto špičkový. Já mam blíž k AS, ale fakt je mi celkem jedno kdo to nakonec bude. Jak řiká Bosák - fandím dobrému fotbalu. Dneska to bude něco extra.

Reagovat
smazaný uživatel

já budu fandit jak o život!!!

Reagovat
HOST*nej fanda AS

je to v pici!! ostuda nehorazna

Reagovat
HOST*žuhož

heh? :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele