Trápící se Bulharsko podniklo změnu, kouč Krstajič byl před koncem kvalifikace odvolán

26.10.2023, 17:58
Aktuality
Mladen Krstajič (© AFP)

Srbský trenér Nenad Krstajič skončil ještě před koncem neúspěšné kvalifikace o postup na mistrovství Evropy na lavičce Bulharska. Vedení tamního svazu ve čtvrtek oznámilo, že devětačtyřicetiletého kouče a jeho celý realizační tým odvolalo kvůli neuspokojivým výsledkům. Nového trenéra chce oznámit 1. listopadu.

Krstajič vedl bulharské fotbalisty od loňského července. Dva zápasy před koncem kvalifikace o ME je tým v tabulce skupiny G poslední s pouhými dvěma body ze šesti utkání.

Bulharsko bylo pro Krstajiče čtvrtým trenérským působištěm. Bývalý stoper Partizanu Bělehrad, Brém a Schalke zahájil kariéru kouče v roce 2017 hned na lavičce srbské reprezentace, v níž předtím nastoupil k 59 duelům. Po propuštění v roce 2019 vedl krátce srbský klub Bačka Topola a Maccabi Tel Aviv.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
S-C-O-T-T

všude jinde se toho nebojí, jenom u nás je to banda kreténů a hrobníků fotbalu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele