Trávník se vrátil do sestavy, ale s výkonem ještě není spokojený

04.08.2019, 23:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
Raylan

Trávník bude muset sakra zabrat, zatim velký špatný. Jsem rád, že Jílek vyzdvihl na tiskovce Krejčího , tak snad tam ve čtvrtek hned nenarve Frýdka. .

Reagovat
El-Pistolero-68

V tomhle zapase vybojovana penalta + tyc. Zatim jeho nejlepsi zapas ve Sparte, i kdyz od nej cekame vsichni vic.

Reagovat
Raylan

Jo to mu neberu, myslel jsem hlavně v mezihře. Prijde mi, že se furt dost zmateně pohybuje a včera i dost ztrácel míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, měl by ho vrátit zpět na lavičku

Reagovat
cetto

"Michal Trávník stejně jako Martin Hašek byli zvyklí v klubech na větší volnost, ale tady od nich chceme trochu jiný způsob hry."

Tve toto nikdy nechápu. Přivedou hráče, očekávaj, že bude hrát stejně dobře, přitom mu přiřknou úplně jinou roli. Jakej to pak má smysl? Tak pokud chtěl DM, tak měli podepsat Hubschmana a ne vzít Trávníka...

Reagovat
ACSMan

On z něj asi nechtěl mít DM

Reagovat
Skleepy

DM je Krejčí, jaká je logika tohohle příspěvku?

Reagovat
Raylan

Jestli si z toho, co řekl Jílek vyvodil, že chce aby Trávník hrál DM, tak v tom logiku nehledej

Reagovat
cetto

O DM nešlo, to byl je řpíklad. Mohl jsem tam klidně napsat beka nebo útočníka...Pointa byla v tom, že po něm chce jiný způsob hry, než na co byl navyklej, tak je logický, že nebude podávat dobré výkony. Měl si tím pádem koupit hráče, kterej bude odpovídat tomu jím požadovanému způsobu hry.

Reagovat
kilobyte

Proč u jedno konkrétního případu uvádíš příklad?

Reagovat
verv

Reagovat
cetto

Logika je v tom, že trenér si stěžuje, že hráč si nenavykl na novou roli. Ale otázka zní, proč vůbec po něm chce nějakou novou roli? Když kupuju hráče, tak vím, v jaké roli a v čem je dobrej. A je jasný, že pokud ho budu nutit hrát něco jinýho, tak půjde kvalitou dolů. Takže pokud chci něco jinýho, tak mám i hledat jinýho hráče, kterej na to "něco jinýho" je víc navyklej. Potom si nebudu muset stěžovat, že hráč podperformovává kvůli tomu, že sem vocas a nutím ho hrát něco, co neumí.

Reagovat
Raylan

Bože, za prvý Jílek si na nic nestežuje, jen říká, že hraje trochu jiným způsobem hry a že od toho středového hráče (Tráva, Hašek) požaduje trochu jinej pohyb a poziční hru než byli zvyklý v jejich předchozím působišti a asi v nich ten potenciál pro tuhle pozici vidí. Téměř všichni trenéři mají trochu odlišnej systém a hráči se prostě musí přizpůsobit. Ty to popisuješ, jak kdyby chtěl dělat z útočníka beka.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
El-Pistolero-68

Potiz je v tom, ze v Jablonci byl Travnik z te stredove trojice vedle Hubsche a Povazance tim nejofenzivnejsim elementem s nejvetsi volnosti. Ve Sparte ma tuhle roli Kanga, takze si tam s Travnikem trochu prekazi.... A i proto se od Travy proste neda ocekavat takova produktivita jako v Jablonci

Reagovat
Raylan

To je jasný, já od něj takovou produktivitu jako loni ani nečekal, i vzhledem k tomu, že právě loni to byla jeho zatim jediná víc produktivní sezona. Čekám ale, že se zlepší a docela tomu i věřím.

Reagovat
ratusek

Reagovat
r.mrazik

na druhou stranu si to proste musi herne sednout...

Reagovat
Le Gunner

Podperformovává... Drž se matematiky prosím tě, ta ti šla lépe.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Josifek

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Neco na tom je.

Reagovat
r.mrazik

tak vzhledem k tomu,ze tam je 10 jinych hracu nez v jablonci,tak je logicky,ze se musi herne prizpusobit...

byli zvykli na neco jineho,ted musi trochu upravit herni mysleni...

vsak je to naprosto normalni vsude

Reagovat
cetto

Nejde o spoluhráče, ale o roli na poli. Jak napsal Pistolero, v Jablonci byl neojfensivnější, zatímco tady hraje pod Kangou, což je velká změna pro každého hráče.

Reagovat
r.mrazik

tak protoze opacne to zkouseli prvni zapas a tam byl travnik uplne zbytecny...tezko rict,jestli to bylo kangou,ktery to predrzuje,nebo necim jinym

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím zůstává za očekáváním.

Reagovat
Blasphemer

průměrák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele