Trenér Brna Kotal vidí rezervy v útočné hře

08.12.2015, 15:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen houšť

Reagovat
smazaný uživatel

Já vidim rezervu v Kotal

Reagovat
spider_8

Jasný, s jiným trenérem by bojovali o titul.

Reagovat
C-M@ster

S Trpišovským nebo Vrbou jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Bagr007

Tak snad je přes zimu zase něco naučí. Třeba, že když neví co s balonem tak vystřelit, a ne to všecko zoufale cpát na Zavadila.

Reagovat
ZB 07

Neřekl bych, že máme na nějakých postech vyloženě rezervy. Kotal má k dispozici průměrný tým s vyčnívajícími Řezníčkem, Zavadilem a Melichárkem. Samozřejmě, že bych nějaké posily s radostí přijal, ale není post, kde bychom byli vyloženě slabí. Já jsem s podzimem nadmíru spokojen a když budou borci bojovat, tak jako proti Plzni či Liberci, tak budem patřit do ligového nadprůměru. Zapracovat je třeba hlavně na tom, abychom některý zápasy jen neodchodili (Teplice, Jihlava,..), ale hráli proti všem stejně

Reagovat
Bagr007

Nezapomeň na Košťála, jeho jistotu v hlavičkách a vůbec ve vápně pomáhá hodně. Petr Buchta vedle něj hodně roste.

a vyloženě slabí jsme na pravém záložníkovi, Pašek tam párkrát něco zahrál, ale ani to nebylo nic moc. A uvidíme jak se chytne mladej Šural na pravým beku, pokud ne, tak tam je slabina taky.

Vyrovnanost výkonů nám chybí hodně, snad dokážeme tu bojovnost, kterou máme proti Spartě, Plzni, Liberci přenést i proti slabším týmům (jak píšeš, třeba ta Jihlava byl příklad za všechny prachy).

Reagovat
ZB 07

Košťála jsem určitě měl také napsat, mnohdy je pro nás důležitější než Zavadil.

Petr Buchta se mi upřímně ze začátku sezony moc nezamlouval, ale je pravda, že se po boku Koštála neskutečně zvedá.

Nemyslím si, že bychom měli nějakou výraznou slabinu na pravým záložníkovi..zahrát tam může jak Brigant (kterej se mi většinou na podzim fakt líbil) tak Malík, který taky není úplně špatnej.

Jinak bude opravdu záležet na tom, jak bude hrát Šural, ale myslím, že by to zvládnout mohl, potenciál na to má. Jedinej, kdo mě fakt štve, je Vávra..ten by se svojí technikou mohl hrát klidně základ..

Reagovat
soukup

v ideálním vesmíru by právě Vávra hrál toho pravýho záložníka a patřil by k nadprůměru ligy, kdyby to neflákal...

Reagovat
ZB 07

Přesně tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele