Trenér jednadvacítky Krejčí věří po výhře v Řecku v postup

13.11.2020, 21:21
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud Skotsko vyhraje, bude to dost na těsno. V tabulce druhých týmů se budeme pohybovat přesně na té (ne)postupové hraně. Potřebovali bychom zaváhání některého z favoritů (Rumunsko, Belgie).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve skupině 1 je ta situace tak zamotaná, že snad ani Einstein by nevypočítal ty všechny možné kombinace To ještě Itálie rozhodla zápas v Islandu gólem dvě minuty před koncem. Jinak mohla mít Itálie 17 bodů, Irsko a Island 16 bodů, Švédsko 15 bodů...Švédsku a Islandu byl navíc zrušen zápas v Arménii, neviděl jsem ani na stránkách UEFA důvod, ale dá se očekávat, že Arménie oba zápasy prohraje kontumačně (je to stále prohra 0:3 nebo 0:1, jak jsem někde viděl???, skóre je také důležité při těch počtech). Ideální výsledky by tedy byly remíza Irů s Islandem a ztráta Švédů v Itálii, za předpokladů, že si Itálie pojistí postup výhrou v Lucembursku. Kdyby mělo Švédsko redukovaně 15 bodů a bylo by na 2. místě, tak by mělo pravděpodobně lepší skóre než my a Island zase pravděpodobně horší, Irové by se dvěma vítězstvími a při tom, že by ve skupině byli druzí dostali redukovaně na 16 bodů.

To ještě ve fantasy světě by Německo, kdyby prohrálo s Walesem o 8 a více gólů, při případě, že by Belgie vyhrála v Bosně mělo s 15 body horší skóre než Češi a Portugalsko kdyby prohrálo své zápasy s Kyprem a Holandskem dohromady také o 8 a více gólů by mělo s 15 body také horší skóre než Češi. Vážně nejlehčí je tedy přát Řecku, ať se Skoty něco uhrají a tak je vyřadí, byli bychom první a nic nemuseli řešit, teoreticky dali šanci i Chorvatům či Polákům, kteří by měli redukovaně 14 bodů. Chorvaté by potřebovali vyhrát o 3 a více gólů proti Litvě, aby měli lepší redukované skóre než Polsko + aspoň jednu prohru Belgie či Rumunska, při remíze by tam zase nastal "matematický Matrix" na těch 14 bodech. Rakousko (Albánie), Makedonie (Izrael) jsou vyřazení každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Chorvatům/Polákům může pomoci samozřejmě i skupina 1...

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive Rakousko a Makedonie ano, ale Albánie a Izrael mají stále 0,0001% šanci, protože Albánie odečítá proti poslednímu jen 4 body, Izrael proti (zatím) poslednímu jen 3 body. Kdyby rozdrtili Anglii, respektive Španělsko a pak tam byly nějaké další "matrixy", tak by se s jinými státy mohli setkat na 13 bodech v redukované tabulce a teoreticky stále postoupit...

Reagovat
smazaný uživatel

V Arménii se na 99% nehraje kvůli probíhající válce o Karabach. Nevím, jestli to kvůli tomu UEFA zkontumuje, podle mě by se to spíš dohrálo někde na neutrální půdě. Aktuálně se možná čeká, jestli náhodou skupina nedopadne tak, že už to ty dva zápasy neovlivní a mohli by je úplně zrušit...

Reagovat
Shevchenko

Norsko má taky zrušené zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, ale v zápisu měli, že to hrají na Kypru...Takže Rozhodně to tu skupinu ovlivní, již ovlivňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Však už je to dávno jasné,že budem 1.,aspoń podle tabulky na uefa.com,scházejí jen 2 zápasy ve skupině a nikdo nás předběhnout nemůže,tak co to tady všichni melou za hovadiny?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,oni mají 4/3/1,ale 9 zápasů,tak to asi nějak doblbli a zapomněli připsat 5.vítězství Skotsku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Y.N.W.A

Uefa.com/Understandings

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
milan78

ty serfuješ

Reagovat
Pablos

No ale co ten fotbal ? Myslel u toho někdo na fotbal ? Vždyť to byla zase strašná křeč a bída

Reagovat
smazaný uživatel

Skotsko nehraje nic lepšího, že by si to měli zasloužit nějak výrazně víc. Když už by měl vyhrát hezký fotbal, měli by postoupit Chorvati.

Reagovat
verv

Jako všechny zápasy pod Krejčím. Na to jakej má k dispozici materiál je ta předváděná hra šílená.

Reagovat
Pablos

myslím si to samé

Reagovat
dave30

Já bych to s tím materiálem moc nešponoval.

Reagovat
PaYaB

To já taky ne, ale určitě by s tím Lavička udělal něco lepšího, škoda že odešel (nebo ho vyhodili?), protože ten minulý cyklus měl fakt strašný výběr.

Reagovat
dave30

Já Lavičku také beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna věc je silný ročník, druhá řada absencí, se kterou se 21 musela vypořádat. Např. Hložek jako největší talent téhle generace toho moc neodehrál...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele