Trenérem reprezentace se podle Košťála může stát i Hašek

06.11.2007, 18:35
Aktuality
Vlastimil Košťál označil Ivana Haška za vážného kandidáta na funkci trenéra české reprezentace. Tím je v tuto chvíli Karel Brückner, jehož působení u kormidla týmu se pomalu chýlí ke konci...

"Naše vztahy jsou z mého pohledu korektní. To, že máme na jednotlivé věci rozdílný názor, určitě není překážkou, aby mohl být (Hašek) jedním z vážných kandidátů na post po Karlu Brücknerovi," řekl Košťál v rozhovoru pro Aktuálně.cz.

Hašek a Košťál se předloni střetli na diplomatickém poli ve volbách o předsedu ČMFS. Kašek kandidoval přímo na tento post, Košťál na funkci místopředsedy a do čela svazu významně pomohl Pavlu Mokrému.

Karel Brückner dovedl českou reprezentaci na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska a pro ME má podle Košťála pozici jistou. Otázkou je, co se bude dít v červenci. Pokud ze své funkce odstoupí nebo bude odvolán, stane se největším favoritem na uvolněné křeslo současný asistent Petr Rada. Dříve se spekulovalo třeba i o bývalém německém reprezentantovi Lotharu Matthäusovi, jeho jmenování však v tuto chvíli nepřichází v úvahu.

"Nepochybně se jednou dočkáme kvalitního zahraničního trenéra, ale v příštím kvalifikačním cyklu to asi nebude. Nicméně čeští trenéři se v zahraničí neprosadili, a tudíž získat kvalitního zahraničního trenéra je úkolem do budoucna. Je to ale otázka ekonomických parametrů," sdělil dále Košťál.

Autor: Tomáš Pavlík / ctk.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*

sem prvni

Reagovat
HOST*

Jedine Ivan Hasek nikdo jinej nepripada v uvahu

Reagovat
HOST*Radys

a co tak nového manažera ??? ten by se hodil víc než nový trenér.

Reagovat
HOST*

souhlas..zbavil bych se hlavně a prvořadě toho příživnickýho rudoprdelnickýho prasete

Reagovat
HOST*chucky

Jedině IVAN.Košťal ven.Slušelo by mu trhání lístků u vstupu.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Pali

Som siesty

Reagovat
-Kopy-

a druhý magor v týdle diskuzi.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*Pali

Aj to je dost mozne...

Reagovat
HOST*Radys

jenom ne Matthäuse

Reagovat
Slejdy

Kostal =

Reagovat
HOST*Boudis

Mourinho je volny

Reagovat
HOST*boudis

neee ,ale v zadnem pripade MATHEUS ten kam prisel tak taky rychle odesel,to neni trener???Ivan Hasek je idealni volba trener se zkusenosti ze zahranici,jinak me ani nikdo nenapada,Straka podle me neni trener ale jako asistenta hecire bych ho do tymu kazdopadne bral

Reagovat
HOST*

Petr Rada na post hlavniho trenera ??? tak to je vrchol všeho ... to už tam můžou dát rovnou frantu straku ...

Reagovat
HOST*scorp

ideální by bylo kdyby zůstal Bruckner... ale každopádně by měl českou reprezentaci trénovat čech a ne němec...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele