TREZEGUET: DOUFÁM, ŽE ZŮSTANU

15.05.2007, 18:18
Aktuality
David Trezeguet potvrdil své dřívější rozhodnutí a chce i nadále zůstat v Juventusu Turín. Francouzský útočník se těší na další prvoligovou sezónu, na tahu je nyní vedení italského klubu...

"Jsem zde již sedm let a během této doby jsem si vyzkoušel řadu věcí. Ale moje ambice se nezměnily - chci znovu vyhrát Serii A a Ligu mistrů," hlásí francouzský mistr světa i Evropy.

Trezeguet je tedy ochoten zůstat v Turíně, jeho smlouva však vyprší již za rok a nyní je na vedení, zda mu nabídne novou, nebo ho prodá.

"Toto byl hodně obtížný rok, to je pravda. Teď chci být součástí dalšího kurzu tohoto klubu. Jsem pyšný na to, že patřím ke klubu s tak bohatou historií a z celého srdce doufám, že zůstanu," řekl dále současný spoluhráč Pavla Nedvěda.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*1860

JA taky doufam..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele