Trojan neprodloužil smlouvu a uvažuje o odchodu ze St. Pauli

16.12.2008, 13:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pamatuju si ještě pár let nazpět, že byl považován za jeden z největších českých talentů a bihužel nenaplnil ty očekávání co se do něj vkládaly, ikdyž teď ve St. Pauli docela válí, snad mu výjde přestup do 1. Bundesligy a snad se chytne i tam a třeba se podívá do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě není nic ztraceno. Ono ty hypotézy o největších talentech je třeba brát z rezervou. Argentina každý rok vrhne desítku nových Maradonů, ale jestli jen jeden z nich dosáhne částečně jeho kvalit, je to super.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, stejnětak se o každym záložníkovi, který přichází z brazílie řiká, že z něj bude druhý ronaldinho... a přitom hraje třeba i úplně jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Trojane pojd k nan do Sparty a pak už toje kousek do repre

Reagovat
smazaný uživatel

neproodlužuj máš na víííc... ale ve Spartě bych ho taky rád viděl to ne že ne

Reagovat
smazaný uživatel

chci tady veřejně poděkovat PATOvi.cz za jeho výborné znalosti biologie a za to, že mi na icq poradil co sem potřeboval, tak pato koukej jak sem ti vděčný, že tě chválím i na diskuzi. díky. p.s. pokud byste někdy potřebovali poradit v biose apod. tak se určitě obraťte na pata.cz. tím ti chci ukázat pato, že sem ti vděčný žes mi poradil, narozdíl od talkerse a dalších že?

Reagovat
smazaný uživatel

a vám všem se omlouvám za moje spamování v minulosti byl sem vůl. jj to vítě mládí...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu přál najeký průměrný prvoligový klub:-)Kolýn,Biefeld,Hannover nebo tak:-)kde by mohl pravidelně hrát

Reagovat
honziss

Kolýn, Biefeld.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl napsat Kolín nad Rýnem, ale zdálo se mu to moc dlouhé, tak jen vyměnil i/y a na to nad se vykašlal... A ten Biefeld, se upsal no, z toho naděláte...

Reagovat
irik

Reagovat
soukup

co to je za týmy?

Reagovat
herbage

V Biefeldu by měl šanci, na Kolýn nemá

Reagovat
Arne

Tak pokud přijde do St. Pauli Rahn, kterýho vyhodili z Rostocku ( ), tak by Trojana klidně mohli pustit, dostat určitou částku a získat kvalitnějšího hráče podobného rázu. I když je samozřejmě otázka, jak by to s novým hráčem sedlo, atd.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele