Trpišovský: Vyřazení je velké zklamání, rozhodly domácí duely a slabá koncovka

03.11.2022, 23:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
Mönchengladbach

"V kvalifikaci jsme přešli přes dva skvělé soupeře Raków a Panathinaikos Atény, kteří teď dominují ve svých soutěžích."

To Sivasspor, který jste pak nebyli schopni porazit ani jednou, je v domácí lize na sestup.

Reagovat
Lemond Laws

A ?

Reagovat
kilobyte
Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Kačaraba a Tecl musí táhnout do hajzlu. Ale oba jsou ze zvláštních důvodů pod ochranou kouče. A myslím, že to nebude dělat dobrotu ani mezi hráči, když se musí dívat, jak tam hrají kolem nich stále tihle dva zoufalci, kteří zápas co zápas dělají neuvěřitelné minely.

Jinak jinde by už byl vyhazov trenéra, ale Trpiše ještě do konce sezony podrží. Nicméně nedal bych nic za to, když budou druzí nebo hůře, že po sezoně poletí. Protože tu jeho náhodně generující sestavu, navíc velmi špatně, mu už tolerovat asi nebudou. Na druhou stranu hůře než druzí nebudou, protože je nemá kdo přeskočit. Otázka je, jestli to bude stčit vedení.

Reagovat
Martin9719

Napsal jsem na začátku sezony že je to jeho poslední sezona. Koukám že po podzimu tak daleko nejsem. Jen mě taky napadlo komu ty vlastně budeš fandit o víkendu.

Reagovat
ratusek

haha. to sem přesně čekal. na podobné pičoviny reagovat už nebudu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smetos

nepodari se par mesicu a ty by jsi chtel zahodit ty roky prace a uspechu, ktere JT a jeho tym dokazal. Staci provetrat soupisku a na jare by me neprekvapilo, kdyby to byla jizda bez jedine prohry

Reagovat
ratusek

stačí provětrat soupisku se lehko řekne a před sezonou to tady říkal každý. Ale JT je nepoučitelný a stavění Kačaraby a Tecla to jen potvrzuje. Plus stavění hráčů mimo své pozice atd atd. Letos to prostě už nevychází a navazuje to na druhou část minulé sezony.

Reagovat
smetos

Tecl proti souperum z druhe pulky tabulky OK, kdyby nebyl Jurecka z rakvenej tak hraje daleko mene. Kacharaba je tuto sezonu fakt spatnej, ale koho tam ma stavet, Ousou jeste ujde, ale Santos je jeste vic marnej jak Taras. Jine stopery nema a kdyz tam zkousel Oscara, nebo by se stahl Hromada, ci Tiehi, zas budes knucet, ze jsou mimo pozici.

Ja vidim primarni problem v tom, ze tvrdime o nasi lize, ze je fyzicka soubojova behava, ale pak prijdou pohary a tymy, ktere se jich ucastni, maji 10 hracu a tymu zranenych.

Reagovat
soukup

to že má Slavia půl kádru na marodce neznamená, že by naše liga nebyla běhavá a soubojová

Reagovat
wyqinac

6 let za sebou zakladni skupiny poharu, ale jasne hned ho vyhodime nejsme sparta

Reagovat
ratusek

kdo říká hned? Psal jsem, že jinde by letěl. Tady přecijen na základě předešlých výsledků bude hájen víc než ostatní trenéři. Ale neříkej mi, že nepostup z tak lehké skupiny nebo ztráta 7 bodů na 1.místo (zatím) po podzimu a případný neúspěch v poháru a 2. a horší místo v lize by mu tu důvěru trošku nenabouraly Navíc jak píšu výše a píšou to tady všichni, při sázení na pořád ty stejné špatné koně, kteří na Slavii absolutně nemají (buď hlavu nebo kvalitu)

Reagovat
verv

navíc je to už jeho v pořadí druhá (zatím) neúspěšná sezóna. Loni vypadnutí z LM i EL (tam to lehce napravilo čtvrtfinále KL), vypadnutí z poháru ve čtvrtfinále, projebanej titul. Letos vypadnutí z Evropy, velká ztráta na první místo. Na to jakou tady má auru superúspěšnýho kouče (z těch předešlejch let oprávněně), tak těch neúspěchů z poslední doby má celkem dost.

Reagovat
wyqinac

2 body na prvni misto (zatim)

Reagovat
ratusek

Tak hezky jste to dotáhli. Ale psal jsem, že tohle by nastalo, pokud by ztrátu nedotáhl. Dotáhli jste ji, takže dobrý. Ale s těma trojskýma koněma v sestavě se to zase rychle otočí na stranu Plzně

Reagovat
owner

S Kačarabou souhlas, Tecl na ligu jako 2-3 útočník stačí. Ale vyhazovat JT je nesmysl, nemáš v ČR aktuálně lepšího trenéra, určitě si svojí chybu uvědomuje a už v zimě očekávám nějaký změny.

Reagovat
ratusek

Máš pravdu, že náhrada není. Nicméně, že by si chyby uvědomoval, to si moc nemyslím. No uvidíte v zimě, zda bude nějaký průvan v kádru nebo ne a zda se nějak doplní kádr. at už to zní všelijak, když máte pod smlouvou 50 hráčů

Reagovat
owner

Nesmí se zapomínat, že chybí stále poměrně dost klíčových hráčů. Holes, Provod, Schranz, Sevcik, Traore, Usor. S nima je ten tým mnohem silnější, obzvlášť s Holešem a Ševčíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho lepšího na tu lavičku seženou? Spíš by měl někdo odpovědný nad ním vyházet ty jeho nesmylné oblíbence a zamyslet se nad nákupy. Před pár lety v nich byli mezi evropskou špičkou, snad tam ještě někdo zbyl, kdo se vyzná...

Reagovat
Blasphemer

Odstup Satane

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni do prdele

Reagovat
Blasphemer

Rád bych, ale tam už je letošní sezóna Slavie.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Kačaraba je tragéd

Reagovat
wyqinac

ale jediny dobry centry do vapna za celej zapas prisly od nej..

Reagovat
inferno08

Jako nechci nic říkat, ale tu skupinu jim takhle nalosoval Šmicer, jako patron EKL. Takže vina jde jednoznačně za "štístkem". Ten už by se v Edenu neměl ukazovat.

Reagovat
Dufan

Tak nalosoval to dobře. Že jsou kopyta je věc druhá. Letos jim to prostě nevyšlo, ikdyz to měli papírově jednodušší.

Reagovat
inferno08

Ne, za všechno může Šmicer.

Reagovat
jackinho10

Nevadi kluci, mladi nasbirali zkusenosti, ted se vrati Nico a jdeme si pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

Agent: Nico chce zpátky

„Stanciu chce zpátky do Slavie a její šéf Jaroslav Tvrdík ví, že se chce Nico vrátit,“ řekl Pavel Zíka z agentury SPOCS Global Sport, která Stancia zastupuje.

Reagovat
Freedo

Ahoj Nico

Reagovat
Ladas321

Co by z toho Slavia měla? Jasně herní kvalita, ale museli by utratit dost peněz na hráče u kterého cena bude už klesat a dát mu nejvyšší plat v lize. Navíc tyhle comebacky většinou nedopadají dobře.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele