Turecký talent Güler je znovu zraněný, jeho debut za Real se odkládá

27.09.2023, 11:31
Aktuality
Arda Güler (© AFP)

Debut tureckého záložníka Ardy Gülera v dresu Realu Madrid se kvůli dalším zdravotním problémům osmnáctiletého hráč znovu odkládá. Španělský velkoklub bez dalších podrobností uvedl, že vyšetření u letní posily odhalilo zranění stehenního svalu na levé noze. Podle médií bude mimo hru zhruba tři týdny.

Real získal Gülera v červenci z Fenerbahce za 20 milionů eur, přičemž s bonusy může odstupné vystoupat až na 30 milionů eur. Z přípravného turné v USA se však ofenzivní záložník vrátil s bolestmi kolena, s nímž se v srpnu podrobil artroskopické operaci. Před několika dny se Güler vrátil k tréninku, ale zastavilo ho další zranění.

Ligový vicemistr Real postrádá kvůli svalovým zraněním také Daniho Carvajala a Vinícia Júniora, nejspíš do konce sezony budou mimo hru Thibaut Courtois a Éder Militao s přetrženým zkříženým vazem v kolenu.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
shitcool

Ten si moc za ten Real nekopne

Reagovat
misomy6

Je mu verím, vyzerá ze ma nieco navyše co sa tyka futbalovej inteligencie…teraz len dať telo do kopy a dúfajme ze dostane šancu skôr než ho Perez preda Arsenalu

Reagovat
Laliga

Len na okraj, predať Odeho do Arsenalu bol skvelý ťah pre všetkých zúčastnených

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele