UEFA nemůže vrátit Sion do EL, chce nechat rozhodnout CAS

11.10.2011, 21:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dát rovnou do skupiny EL pro příští rok... a je vystaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

A co když se do EL normálně kvalifikujou?

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodit celtic a dát je do EL místo nich...zápasy by se dohráli v jiných dnech...neni co řešit...dementí z uefy tam jenom drží skotskej fotbal protože jde totálně do sraček

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Josifek

Skotský "fotbal" ani Celtig v EL nespasí. Každopádně mi je Sionu trochu líto, navíc mám na tiketu že YB Bern skončí v lize před Sionem a EL by mohla Sion pěkně rozptýlit..

Reagovat
smazaný uživatel

no to su zvědavý jak to dopadne, předpokládám že se bude uefa odvolávat celou sezónu a nakonec zaplatí nějaké odškodnění a tím to hasne

Reagovat
Y.N.W.A

Snad se aspoň zruší ta kontumace... body do skotského koeficientu takhle zadarmo ovlivňují i náš fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

to budou pěkné peníze pro Sion nakonec

Reagovat
hawk

no UEFA říká, že to nemá jak ovlivnit, ale jestli to teda bere tak, že Sion by měl hrát (ze článku to nevyplývá), ale už nemůžou vrátit, tak by měli vyloučit Celtic, který už dávno vypadl a tudíž tímto akorát přiživují koeficient klubu a Skotska na úkor Sionu a Švýcarska a dohrát skupinu ve třech týmech.

Reagovat
hawk

ale to se nestane, protože by pak UEFA musela odškodnit i Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

z jakého důvodu? ti jsou na tom lépe než by měli být

Reagovat
hawk

Ano to je sice pravda, ale Celticu by měli být kontumovány zápasy ve skupině a neměli by být vyplaceny ani žádné nabyté peníze tím postupem do skupiny plus za body ve skupině, dále má Celtic samozřejmě výdaje spojené s cestováním a pobytem v zahraničí a též to ovlivnilo program Celticu, takže by měli být také odškodněni. Také by se ti asi nelíbilo, kdyby jsi dostal práci na úkor někoho jiného (ač byl jasně lepší), ty jsi nastoupil odmakal měsíc mezitím by padlo tohle rozhodnutí a výsledek by byl, že o tu práci přijdeš plus nedostaneš zaplaceno o tvých vlastních nákladech nemluvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobná situace jak u nás z Bohemians Střížkov a Xaverov,taky soud rozhodl ve prospěch bývalých Střížkovanů a naše nynější asociace na to z vysoka kálí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele