Ugarte potvrdil přestup do PSG. Jsem velmi šťastný, hlásí uruguayský záložník

16.06.2023, 15:55
Aktuality

V kabině PSG během letošního léta dojde k řadě změn a jednou z nových tváří se stane Manuel Ugarte. 22letý defenzivně laděný záložník přijde na přestup z lisabonského Sportingu, sám to již potvrdil.

Francouzský mistr dorovná výstupní klauzuli a za uruguayského reprezentanta zaplatí šedesát milionů eur. V boji o služby Jihoameričana předčil Chelsea, která svou nabídku nakonec stáhla. Ugarte je domluven na pětiletém kontraktu a ten by měl podepsat v červenci, kdy dojde k oficiálnímu potvrzení transferu.

"Pravdou je, že teď si potřebuji trochu odpočinout, než začnu v PSG," prohlásil.

"Jdu do předního světového klubu, potvrzené to stále není, ale dám do toho všechno. Messi odchází a bylo by skvělé si s ním zahrát, ovšem tak to ve fotbale chodí. Každopádně jsem velmi šťastný," dodal.

Ugarte přišel do Sportingu předloni z Famalicãa a především letos byl neodmyslitelnou součástí základní sestavy, celkem během dvou sezon v Lisabonu odehrál 85 zápasů.

Z hlavního města Francie odchází Lionel Messi a spekulace opětovně rozvířil Kylian Mbappé. Tým naopak vedle Ugarteho doplní slovenský obránce Milan Škriniar (Inter Milán) a španělský záložník Marco Asensio (Real Madrid), oba přijdou zdarma.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

To je takovej borec, že za něj vysypou 60?...

Nějak to PSG nechápu, minulý léto brali ruize, Solera, jakože šetří... Pak daj 60 třeba za ugarteho..

Reagovat
Csaplárova past

tohle bude těžký podprůměr hráč, když i Chelsea stáhla nabídku ...

Reagovat
Bakary3

Reagovat
John Obi Mikel

Chelsea ji stáhla kvůli finanční stránce, jinak jsme ho hodně chtěli.

Reagovat
Sigma Olomouc

Finanční stránce

Reagovat
Sigma Olomouc

V Chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Nechtěli jsme mu dát takový plat jako PSG.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
JFT97

má na víc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele