UJFALUŠI CHCE PŘESTUP DO SEVILLY

04.07.2007, 21:35
Aktuality
Vedle Cristiana Chivua by se z Apeninského poloostrova na ten Pyrenejský mohl brzy stěhovat další obránce, který může hrát jak na kraji defenzivní formace, tak v jejím středu. Na odchodu z Fiorentiny do Sevilly je Tomáš Ujfaluši...

"Každý zná celou situaci. Tomáš chce jit toto léto do Sevilly. Nechci toho říkat příliš, toto jsou ožehavé časy. Všechno, co řeknu, je, že tady rozhodně neprodloužíme smlouvu," prohlásil zástupce obránce Fiorentiny Bayram Tutumlu.

Vedení Violy nyní bude muset rychle jednat. Ujfalušiho smlouva má platnost pouze do léta roku 2008 a hráč by tak za rok mohl odejít zdarma. Vedle Sevilly, která je připravená zaplatit částku pohybující se okolo 5,5 milionu liber, se o Ujfalušiho zajímá také mnichovský Bayern.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

to je dobře v ty fiorentine stejně žadny uspěch neuděla

Reagovat
HOST*Mich

A po odchodu Tonuho uz vubec ne

Reagovat
HOST*Mich

*Toniho

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Vincent

to už je v rumours dlouho, doufám že ale vábení valencie bude silnější

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*venab

četls kde?

Reagovat
HOST*pensmi

Bayern se o nej uz davno nezajima, je mozny ze se zajimal, ale ted uz fakt ne. Ani nevim proc by mel, stoperu a krajnich obrancu maji dost.

Reagovat
HOST*Sevila

Ujvaluši je kvalitní obrance akorát je škoda že oněm nejevily zájem dříve.Sevila mu konečně otevře dveře do fotbalového světa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele