Útočník Juliš bude po návratu do Česka hrát za Olomouc

19.06.2023, 10:07
Aktuality

Lukáš Juliš se po půlročním angažmá ve Španělsku vrací do české ligy, po třech letech opět oblékne dres Olomouce. Osmadvacetiletý útočník podepsal na Hané dvouletou smlouvu. Šestý tým uplynulé ligové sezony to uvedl na webu.

"Po odchodu Mojmíra Chytila do Slavie byl příchod útočníka jasným úkolem pro letní přestupní období. Jsem rád, že se nám podařilo získat Lukáše, který už v minulosti v Olomouci ukázal své kvality," řekl sportovní manažer Sigmy Ladislav Minář.

Juliš se vrací do známého prostředí, tentokrát už jako kmenový hráč. V jarní části sezony 2019/20 odehrál v Olomouci jako host ze Sparty 14 soutěžních utkání, ve kterých dal deset branek.

V nejvyšší soutěži hrál i za Bohemians 1905, celkem má bilanci 108 utkání a 30 gólů. Sparťanský odchovanec naposledy působil ve druhé španělské lize, za Ibizu se ve 13 duelech střelecky prosadil jednou.

Sigma dnes potvrdila další dvě posily. Hostování ze Sparty si na celou příští sezonu prodlouží záložník Jan Fortelný. Ze Slavie přestoupil dvacetiletý obránce František Matys, jenž dosud hostoval v druholigovém Vyškově.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Pablos

škoda, radši bych ho viděl v Bohemce

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Sigma Olomouc

Za Mojmu super, góly dávat umí. Jen ať mu vydrží zdraví.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Lukáš_6

Vítej zpátky Juldo

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Frank Lampard 8

+ ještě přišel na přestup stoper František Matys ze Slavie

Reagovat
Mönchengladbach

Chápu, že být v nejlepším fotbalovém věku náhradníkem ve třetí španělské lize je asi o ničem, ale život na Ibize...

Reagovat
Kaspar

Tak jak rika v dnesnim rozhovoru, z cehoz je jasny, ze on nemuze hrat jinde nez v Cesku, nechyta ani zaklady anglictiny, coz je dost ostuda vzhledem k tomu, jak dlouho byl ve Sparte a jaky hrace a trenery tam zazil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele