Útočník Suárez po sezoně předčasně skončí v Grémiu

29.07.2023, 21:35
Aktuality
Luis Suárez (© AFP)

Bývalý útočník Liverpoolu nebo Barcelony Luis Suárez po sezoně odejde z Grémia. Šestatřicetiletý fotbalista v rozhovoru pro Globoesporte uvedl, že nezvládá náročnost brazilské ligy, a proto se rozhodl smlouvu s klubem předčasně ukončit.

Suárez přišel do Grémia loni v listopadu, kdy s klubem podepsal smlouvu na dva roky. Krátce poté se v brazilských médiích objevily spekulace, že uruguayský kanonýr bude muset kvůli chronickým problémům s koleny ukončit kariéru.

Suárez je s 68 góly nejlepším střelcem v historii uruguayské reprezentace. Za sebou má také angažmá v Ajaxu nebo Atléticu Madrid. Je pětinásobným vítězem španělské ligy a s Barcelonou triumfoval i v Lize mistrů.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Bandita_Harry

Inter Miami, to by bolo pekne

Reagovat
eder

Infantilní génius. Moc talentovanějších fotbalistů v Premier League nehrálo...

Reagovat
Rox

Dobrá výmluvička pro přestup do Miami , ale tak říct na plnou hubu, že chce hrát opět s GOATem by asi bylo nevhodný.

Reagovat
veikko

On má ty kolena už fakt v háji. Stěží by zvládal i tu MLS, ale Beckham je schopný ho vzít už jenom kvůli marketingu. Spíš to ale vypadá na konec kariéry.

Reagovat
castelL

ČTK ignoruje Liverpool?

Reagovat
666

Liverpool ignoruje úplně každý.

Reagovat
JacksLFC

7-0

Reagovat
guerro

Reagovat
guerro

7-0

5-0

4-0

Po těchto výsledcích bych se moc neozýval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele