V Brně zahájili přípravu s minimem změn, zůstává i talentovaný Ševčík

02.01.2023, 13:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
romeo351

Ale jo

Netřeba žádná panika (kupodivu) po podzimu, víme co hrát! Jsem zvědavej, jak se bude pokračovat a situace v létě

Někdo s nějakým infem na klub.. co mládež? někdo fakt talentovanej v nejbližší době? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Venca (Václav Bartoněk, majitel) hodně sází na prodej Ševčíka a Endla. V létě by měl odejít zdarma Přichystal (pokud ne teď v zimě, nejžhavější laso je z Bolky). Mě osobně se teď z B týmu či mladších ročníků nikdo moc nezamlouvá..

Reagovat
romeo351

No nevím. Ti kluci by taky mohli tomu klubu trochu pomoct a vydobyt si postavení. Endl má 19 a Pachlopník... jestli mu bude Bolka milejší? peníze tam asi budou lepší. Ševčík v létě odchod a to by mi ani nevadilo, ale pouze do zahraničí!

Reagovat
Greny

Jestli chce Přichystala Bolka tak okamžitě prodat. Nebo za někoho vyměnit

Reagovat
romeo351

Vyměnit by nemusela bejt blbost...

Reagovat
Greny

A teď píše Přichystala, Ty Pachlopnika tak nevím

Reagovat
romeo351

Zajebal jsem to dobře. Popletl jsem jméno v tom prvním příspěvku - myslím Přichystala pro porozumění. Hráčská výměna dává pro Brno vždy lepší vyhlídky než peníze

Reagovat
Bagr007

Pragr, Rogožan, ti už dokonce za A i hráli a mají celkem potenciál, v B nikdo extrémně zajímavý asi není, ale v u19 je pár lidí, co mají potenciál, ale teď asi nikdo tak velký jako Ševčík nebo Pachlopník

Reagovat
smazaný uživatel

Rogožana nabízeli Vyškovu a ten o něj neměl zájem. Ve 23 letech poměrně bídná minutáž. Úplně bych ho nepovažoval za budoucnost.

Reagovat
Bagr007

moje chyba, myslel jsem, že je mu teprve 21

Reagovat
KingMaster13

Já vím že to bude těžký ale Ševčík musí jít rozumně někam ven To je fakt obří talent a obávám se že Slavia, Sparta ani Plzeň by ho nedokázali moc rozvinout

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík má být ústně domluvený se Spartou. Tedy.. Paska. Každopádně když jsem s Michalem mluvil naposledy (v prosinci), tak říkal, že z Brna aktuálně nechce ven. Osobně si myslím, že by se měl prodat na letošním EURU U21.

Reagovat
Didier Drogba

Chtělo by to stopera

Reagovat
soukup

jako aby seděl na lavičce vedle Štěrby a společně kroutili hlavou, že hraje Šural?

Reagovat
Vasil

Reagovat
romeo351

Reagovat
smazaný uživatel

Po Brně se šušká, že je již domluvený se Spartou, proběhne to v létě. Také se mluví o tom, že klub má převzít skupina podnikatelů, kteří do klubu nějaké peníze vloží a stabilizují. Důležité bude, aby se udrželi, což se vzhledem k povedenému podzimu snad podaří. V létě bude muset nastat hodně změn, protože stávající kádr by hrál o sestup...

Reagovat
Greny

První věc není hotová, ale Paska ho tam tlačí. Druhá věc je nerealna

Reagovat
smazaný uživatel

Já to zaslechl takto, ale třeba máš lepší info . Změna majitele tedy bude spíš zbožné přání než realita...

Reagovat
didosh

Kéž by se našel pořádný sponzor/investor...

Reagovat
Greny

Nepochopím my přestup Koželuha nebo spíš hostování (s opci bez) řešíme od konce ligy kdy s námi trénoval a furt není náš hráč.

Snad to Bartoněk a Požár stihnou do začátku ligy, jiné posily nečekám i kdyz za mě potřebujeme stopera a útočníka.

Dostálek nedávno v rozhovoru řekne že chce hráče 190cm+ dneska na webu jak je spokojený ... Podle mě si tam vyjádření píšou sami jak se jim hodí.

Jinak jsem zvědav co nastane po sezoně. Odejde Ševčík jsem zvědav kam a Souček a rozpadne se nám střed .. tak snad se Pachlopnik vrátí do formy a na jaře už bude zdravý Jambor teď ten půlrok ho strašné zbrzdil

Reagovat
didosh

Souček je tragéd...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele