V Německu se zklamání změnilo v násilí

30.06.2008, 11:15
Aktuality
Fanoušci německého národního týmu dali své zklamání po prohře ve finále evropského šampionátu se Španělskem najevo na několika místech násilnostmi. Informace o nich přinesl v pondělí německý deník Bild a další německá média.

V centru Schwerinu skupina několika desítek výtržníků podpalovala odpadkové koše a kontejnery, házela lahve a ničila automobily. Zklamaní fanoušci zaútočili lahvemi i na policisty, kteří je chtěli uklidnit. Policie musela použít slzný plyn a tři její příslušníci byli zraněni. Podobné výtržnosti byly hlášeny i z Magdeburgu, kde skupiny chuligánů zablokovaly také tramvajovou dráhu.

Podle agentury DPA bylo ve Schwerinu zraněno dokonce 17 policistů a v Magdeburku osm.

U města Budyšín zablokovala skupinka asi 400 mladých lidí na několik hodin dálnici.

K vážným zraněním došlo v městě Hamm, kde jeden muž v restauraci po hádce udeřil jiného návštěvníka popelníkem do hlavy, pak další dva muže pobodal nožem a poté napadl přivolané policisty.

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No jo nemci se dalo cekat kdzy prohrajou

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci kreténi jsou holt všude :(

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak...je to jenom fotbal...

Reagovat
Arne

Přesně tak... I ve Španělsku prej něco málo bylo.

Docela by mě zajímalo, co je za město Budyšín...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Brazíli zdemolovali sochu Ronaldinha když na MS vypadli s Francií. Bohužel takových "fanoušků" bychom našli hodně v každé zemi!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele