V ofenzivě bychom měli předvést lepší výkon než v Bodö, řekl stoper Hůlka

02.08.2023, 20:52
Aktuality

Stoper Lukáš Hůlka si myslí, že Bohemians 1905 musejí ve čtvrteční odvetě 2. předkola Evropské konferenční ligy proti Bodö/Glimt předvést lepší výkon v ofenzivě než minulý týden v Norsku při úvodní prohře 0:3. Z týmu cítí správnou energii, na čemž nic nezměnily ani dvě soutěžní porážky za sebou. Řekl to na předzápasové tiskové konferenci.

"I když jsme dostali v Norsku tři góly, tak jsme to do defenzivy, co se týče organizace hry, zvládli. Chyběla ale kvalita, přesnost a odvaha na míči. Co se týče ofenzivy, měli bychom předvést lepší výkon než v Norsku," uvedl osmadvacetiletý Hůlka.

Bohemians po prohře 0:3 na hřišti Bodö/Glimt podlehli doma v lize 1:2 Teplicím. "Z týmu cítím správnou, pozitivní energii, byť poslední výsledky nebyly moc dobré. Stejně jako se nemůže lítat v oblacích po výhrách, tak ani po jedné dvou prohrách nemůže tým spadnout na dno," prohlásil někdejší hráč Mladé Boleslavi a Hradce Králové.

"Tohle jsou ale jen slova od stolu, naší jedinou možností je ukázat to na hřišti. Doufám, že to chytneme za správný konec, protože si myslím, že nikdo nepochybuje o tom, že na to máme," podotkl Hůlka.

Utkání se odehraje na stadionu Sparty na Letné, jelikož Ďolíček, jehož kapacita činí 6300 míst, je pro evropské poháry nezpůsobilý. Na utkání by mělo dorazit přes 10 tisíc fanoušků. "Těším se na to moc, můžu mluvit za všechny hráče. Máme podporu fanoušků, ale bohužel na náš stadion se jich nevejde tolik, kolik jich přijde zítra," konstatoval bývalý mládežnický reprezentant.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Albert Rusnák ml.

Pri tej súčasnej forme Bodö/Glimt sú asi bez nároku...

Reagovat
O.Giroud

Veď v Nedeľu prehrali

Reagovat
oli9

Ale teď hrají s tragickou Bohemkou

Reagovat
O.Giroud

Nikto není v Európe tragický, možno až na DAC

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Tri roky dozadu keď DAC v EL vypráskali Jablonec to ich európske účinkovanie až také trápne nebolo

Reagovat
O.Giroud

jeden zápas sa im zahaluzil z 20, gratulujem

Reagovat
db18

Reagovat
neyto

1:2

Reagovat
Lawman

Zajímavá myšlenková konstrukce: I když jsme dostali v Norsku tři góly, tak jsme to do defenzivy, co se týče organizace hry, zvládli. Tak nevím. Dostat tři kusy a tvrdit, že to v obraně zvládli. To je oxymoron ( česky protimluv ) jako vyšitý.

Ale to je typické pro trenéry českých a slovenských týmu po prohratém zápase. Ne přiznat, že soupeř byl lepší anebo uznat, že jsme na soupeře neměli a příčiny porážky zamlžit, zabalit do protichudnych frází anebo svalit vinu na objektivní faktory.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele