Vágner Love v Recife pokračovat nebude, dohodl se s Goianiense

07.01., 11:38
Aktuality
Vágner Love (© AFP)

Vágner Love měl v plánu prodloužit si profesionální kariéru až do čtyřiceti let a toto přání se mu splní. Zkušený útočník si dokonce zahraje brazilskou nejvyšší soutěž, jednoletý kontrakt s ním podepsal nováček Atlético Goianiense.

Vágner Love strávil posledních osmnáct měsíců v Recife, během uplynulého roku odehrál 59 zápasů a nastřílel 23 gólů. Na postup do nejvyšší soutěže to nestačilo, klub obsadil sedmou příčku a fotbalista řešil budoucnost. Sám si původně přál pokračování v druholigovém celku, než koncem prosince dostal nabídku od Goianiense.

Na podmínkách spolupráce se obě strany dohodly před týdnem, včera pak bylo vše podepsáno a Vágner Love bude profesionálem až do svých čtyřicátin, jubilejní narozeniny oslaví v červnu.

Někdejší brazilský reprezentant v minulosti střílel branky za CSKA Moskva a hrával i za Palmeiras, Flamengo, Corinthians, AS Monaco, Alanyaspor, Besiktas, Kairat Almaty a Midtjylland. S prvně jmenovaným klubem získal čtyři ruské tituly, šestkrát se radoval z triumfu v tamním poháru a v sezoně 2004/2005 byl u vítězného tažení Pohárem UEFA.

Autor: Tomáš Pavlík / tntsports.com.br

Komentáře (4)

Přidat komentář
Sosi

Beztak z nej ma dodnes Necid nocni muru...

Reagovat
Felitel

Reagovat
Messy<3

Čekal jsem, jaká barevná kreace bude na hlavě, ale už to očividně není za co chytit

Reagovat
GrimeBaller98

FIFA Street legend

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele