Vágner odchází ze Slavie do Hradce Králové. Talentovaný brankář nahradí Knoblocha

18.06., 19:45
Aktuality
Milan Knobloch (© Hradec Králové)

Hradec Králové mění brankáře. "Votroci" na klubovém webu uvedli, že po půlroce odešel Milan Knobloch a z pražské Slavie přišel Matyáš Vágner, jenž v posledních třech ročnících chytal za druholigovou Vlašim. Ligový vicemistr si na něj ponechal předkupní právo.

Východočeši se na jaře spoléhali na Adama Zadražila, Knobloch se mezi tyče v lize vůbec nedostal. "Milan nás na konci ročníku požádal o rozvázání smlouvy. Vzhledem k tomu, že přišel jako volný hráč, jsme se rozhodli mu vyhovět a jako volný hráč také odchází. Za odvedené služby mu děkujeme. Místo něj přichází Matyáš, o kterého jsme usilovali již v zimě," uvedl sportovní ředitel Jiří Sabou.

"Vágner na svůj mladý věk má ve druhé lize již více než sedmdesát odchytaných zápasů, přidal i dva starty za Slavii. Je hráčem reprezentační jednadvacítky. V mých očích jde o kvalitního gólmana s velkým potenciálem do budoucna. Věřím, že naši brankářskou trojici zkvalitní," dodal na adresu jednadvacetiletého rodáka z Prahy.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Mass

Vágner, další odchovanec Slavie v 1. lize.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ve svém věku už má odchytáno něco i v EL, tím se v Hradci jen tak někdo taky pochlubit nemůže

Reagovat
delfin

To bylo tenkrát s Rangers?

Reagovat
KingMaster13

Jo jo A teď jsem si říkal jestli nechytal i s Arsenalem venku ale to asi už ne.

Reagovat
delfin

Hmm, to je divný, já mám v hlavě zafixováno, že tam chytal, udělal nějakej kiks s brečel. Myslel jsem si, že to bylo na tom Arsenalu.

Reagovat
delfin

Ale podle minutáže na EF, tam nechytal.

Reagovat
delfin

Aha, už jsem to našel to bylo pak s Brnem, kdy dostal červenou ze předčasně vyběhl.

Reagovat
EAG le grand amour

Proč jde dělat dvojku?

Reagovat
Uwe Filter

Přírodě se Zadražil celkem chytil. Což ale neznamená, že ho nemůže z jedničky vyšoupnout.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele