Valencia přijde o většinu sezony

16.09.2010, 13:55
Aktuality
Záložník Manchesteru United Antonio Valencia zmešká po operaci vykloubeného a zlomeného kotníku většinu aktuální sezony. Pětadvacetiletý ekvádorský fotbalista si zranění odnesl ze souboje v úterním utkání Ligy mistrů proti Rangers (0:0).

"Operace proběhla dobře. Lékaři do nohy vložili destičku, aby zlomené místo zpevnili. Ale rozsáhlé poranění vazů, které provázelo vykloubení, ho vyřadí z velké části zbývajících zápasů," uvedl klub ve svém dnešním prohlášení.

Valencia se prý po operaci cítí dobře a je v pozitivní, odhodlané náladě. K těžkému zranění přišel v 62. minutě úvodního utkání skupiny Ligy mistrů po zákroku Kirka Broadfoota. Ten přitom nepůsobil tvrdě a nebezpečně. "Nevím, co se stalo. Prostě jsem udělal skluz, a když jsem se otočil, viděl jsem jeho kost. Doufám, že se brzy uzdraví," řekl v úterý skotský obránce.

Ekvádorský reprezentant Valencia přestoupil do týmu Alexe Fergusona vloni v létě z Wiganu. Ve své premiérové sezoně v dresu "rudých ďáblů" si připsal pět gólů.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
MySch017

Kirk Broadfoot má na tomto zranení minimálny podiel.... bolo to dosť nešťastné zranenie, ktoré si Valencia v podstate privodil sám.... bude to veľká strata pre MU a čo je horšie, nemajú ani poriadnu náhradu.... no, som zvedavý, ako sa s tým vysporiadajú.... v zime stiahnuť z hosťovačky Toma Cleverlyho a zapracovať ho do tímu.... to by možno aj šlo.... no, uvidíme...

Skoré uzdravenie, Antonio...

Reagovat
ACSMan

Veliká ztráta kéž by teď začal šlapat Obertan...přeju brzký uzdravení

Reagovat
r.mrazik

velka skoda...a jeste vetsi,ze nezustal jeden z dvojice Welbeck,Clev...v zime se snad jeden z nich vrati...Obertan a nedejboze Bebe na to nemaji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele