Vallejo bude ve druhé polovině sezony hostovat v Granadě

24.01.2020, 21:20
Aktuality
Dalšího zaměstnavatele má Jesús Vallejo. Stále teprve třiadvacetiletý obránce neměl místo v prvním týmu Realu Madrid a v létě odešel na hostování do Wolverhamptonu, aby se nyní do španělské ligy vrátil, oblékat v ní bude dres Granady...

Vallejovi se v sezoně 2016/2017 povedlo angažmá ve Frankfurtu a po návratu do hlavního města marně bojoval o místo v základní sestavě. Během dvou let za Bílý balet i vinou zranění odehrál jen devatenáct soutěžních duelů a za herní praxí následně zamířil do Anglie.

Wolverhampton se loni kvalifikoval do pohárové Evropy a o přední příčky tabulky Premier League bojuje rovněž letos. Sám Vallejo na tom velký podíl neměl, odehrál jen sedm zápasů a naposledy se na trávníku objevil koncem října, od té doby se čím dál častěji spekulovalo o jeho dalším stěhování.

Granada měla fantastický vstup do ligového ročníku a krátce se dokonce objevila na čele tabulky španělské nejvyšší soutěže. V tuto chvíli je desátá, před sestupovými pozicemi má k dobru příjemný jedenáctibodový polštářek.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čekal jsem, že se ve Wolves chytne..

Reagovat
cr7sux

Já ne

Reagovat
Pharrell

On nemá na nic , bohužel NE.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Je to škoda, to zranění ho úplně zruinovalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Valejo nemá kvalitatívne na La ligu. V druhej španielskej lige sú zasa malé plate. Skôr by preňho bolo lepšie skúsiť niečo v zahraničí, napr. v Holandsku, Turecku alebo Portugalsku, prípadne v Rusku. Ak má na to, vypracoval by sa tam. Samozrejme postupne.

Reagovat
Ed_Hazard

V Nemecku bol naprosto úžasný. Hral tam s takým kludom a prehladom ako keby fungoval 8-10 rokov na špičkovej úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Za mňa fajn, v Granade by sa mal chytiť. Verím, že to bude postupom času pravidelný člen základnej zostavy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele