Van der Wiel má jasné plány, chce zůstat v PSG

07.04.2015, 15:58
Aktuality
Gregory van der Wiel má v plánu spojit i další část kariéry s Paris Saint-Germain. Nizozemský obránce má v hlavním městě Francie smlouvu jen do konce sezony a na nové se zatím nedohodl, což vede ke spekulacím, sám hráč ovšem nevidí důvod, proč by měl klub opustit...

"V PSG jsem opravdu spokojen. Miluji klub, miluji město a miluji své spoluhráče. Z mého pohledu je zde vše perfektní," prohlásil v rozhovoru pro deník L'Equipe.

"Nemám vůbec žádný důvod k tomu, abych odcházel, naopak chci podepsat novou smlouvu. Pokud se trenér rozhodne, že mě nepostaví, jedná se o jeho rozhodnutí. Ale já jsem připraven, kdykoli mě bude potřebovat," dodal.

27letý nizozemský reprezentant přišel do PSG v září 2012 za šest milionů eur z Ajaxu. V Ligue 1 zatím odehrál 68 zápasů.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak se mu daří? Vzpomínám si na něj jako na supertalent, ale tak nějak není moc vidět ne?

Reagovat
Murtago

Máš pravdu, měl by víc papat a nosit kontrastní noční košili.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontrastní noční košile je hodně divoký slovní spojení. Nebyl jsi ani moc vtipnej ani nápomocnej, ale i tak děkuju za reakci.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou sratchky

Reagovat
veikko

To už musí být starší fotka, ještě nemá pokérovaný krk. Stejně by mě zajímalo, proč se tihle tmavší hráči nechávají tetovat, vždyť to stejně nejde poznat, akorát to pak vypadá, že mají chlupaté ruce jak Honza Kysela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

má zmluvu do konca sezóny a po ňom nejdú kvalitné kluby?

Reagovat
smazaný uživatel

PSG je dost kvalitní. Jinde mu asi ani víc nenabídnou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele