Vavro si vyzkouší Bundesligu, ve Wolfsburgu nahradí Lacroixe

30.08., 21:28
Aktuality
Denis Vavro (© AFP)

Slovenský reprezentant Denis Vavro bude rok hostovat z FC Kodaň ve Wolfsburgu, jenž má také opci na jeho přestup na konci sezony. Dánský klub opouští osmadvacetiletý stoper podruhé v kariéře.

Vavro byl hráčem Kodaně poprvé v letech 2017 až 2019. Poté přestoupil do Lazia, kde se ale neprosadil a v lednu 2022 se vrátil na sever Evropy. S dánským klubem loni získal mistrovský titul a podílel se na postupu do Ligy mistrů přes Spartu Praha ve 4. předkole. Letos zase Kodaň vyřadila v předkole Konferenční ligy Ostravu.

V domovském městě Volkswagenu má urostlý obránce za úkol nahradit Maxence Lacroixe. Čtyřiadvacetiletý Francouz si po Ligue 1 a Bundeslize vyzkouší i Premier League, za 18 milionů eur jej získal Crystal Palace.

Za slovenské reprezentaci odehrál Vavro 24 zápasů a ve všech čtyřech utkáních na letošním mistrovství Evropy byl v základní sestavě.

Autor: ČTK, Martin Vejdělek

Komentáře (7)

Přidat komentář
Busby babes

https://twitter.com/ManUtd/status/1829613835205890216

tak Ugarte 22:30 no... tyhle komedie okolo

Reagovat
Busby babes
Reagovat
icemike

Chelsea go to Heidenheim in the Conference League. Heidenheim is a small town of just 50,000 people, meaning it's the first time a team's entire town is less populous than their opponents' squad.

Reagovat
Mastný Chobot

Hmm tak vitaj Raheem I guess

Reagovat
Mastný Chobot

A Toney do Arabie hej?

Reagovat
Ross Geller

Ani jeden komentář k Vavrově přestupu? Já si u něj vždy vybavím, jak v přáteláku málem zlomil nohu Haraslínovi.

Reagovat
Profesor Ikebara

Jo, je to smrtka .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele