Veterán Vágner Love znovu mění dres, góly bude střílet za Avaí

23.06., 16:07
Aktuality
Vágner Love (© AFP)

Vágner Love si ve svých čtyřiceti letech našel dalšího zaměstnavatele. V Evropě velmi dobře známý brazilský útočník tráví poslední roky ve vlasti a po šesti měsících v nejvyšší soutěži se vrátí do druhé ligy.

Někdejší brazilský reprezentant začátkem roku vyměnil Recife za Atlético Goianiense a s klubem se rozloučí s bilancí tří branek v devíti zápasech. Od 10. července se stane novou posilou celku Avaí, který ho získal na přestup.

Vágner Love v minulosti střílel branky za CSKA Moskva a hrával i za Palmeiras, Flamengo, Corinthians, AS Monaco, Alanyaspor, Besiktas, Kairat Almaty a Midtjylland. S prvně jmenovaným klubem získal čtyři ruské tituly, šestkrát se radoval z triumfu v tamním poháru a v sezoně 2004/2005 byl u vítězného tažení Pohárem UEFA.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (9)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Můj největší kamoš.

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
Txapeldun

Tak rychlostně už to na brazilskou Sérii A nebylo, ale na B by to asi mělo stačit celkem v klidu

Reagovat
Error

Byvaly spoluhrac Lubose Kaloudy

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Error

Reagovat
Sosi

A Tomase Necida

Reagovat
Filip12

Legenda CSKA Mos***

Reagovat
Lukáš_6

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele