Vrba ještě bude o bulharský titul muset bojovat. Změnili tam formát ligy

07.05.2020, 17:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
kilobyte

Nejdřív jsem si říkal, že ten jejich systém 14 týmů (26 kol) a pak rozdělit na dva a první skupina znova 12 kol a dvě skupiny o udržení, je zajímavý. Jenže pak jsem si všiml, že z těch dvou skupin se postupuje do play off o EL.

Takže tým, který je po základní části poslední může mít ještě šanci udělat poháry.

Reagovat
Pablos

Nejhorší je Belgie, tam snad můžeš udělat poháry i z druhý ligy (jako ligou, přes tamní pohár samozřejmě taky)... Aspoň když jsem hrál FM tak jsem nevěřil vlastním očím co to maj za slátaninu. A tady u nás furt byli předhazovány jako vzor

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

informace, že jde postoupit do "Evropy" i z druhé ligy v Belgii mě šokovala Tady jsem se dočetl https://www.betarena.cz/rubriky/sportovni-clanky/jupiler-pro-league-belgicka-fotbalova-liga-vysledky-a-tabulka_4802.html že to tak skutečně je, nicméně nikdy v historii tato bizarní situace nenastala

Reagovat
bobis21

Problém toho čistého rozdělení na půl je, že týmy ze středu tabulky v té nadstavbě o nic nehrají, proto je i u nás ten prostřední paskvil. Já bych klidně byl pro ligu s 18 týmy a 34 koly, problém ale je nedostatek týmů s ligovými stadiony (z 2. už by pak skoro neměl kdo postupovat).

Reagovat
Zaschrona

Nebo tu nadstavbu udělat ve formátu 4-8-4, pak by s tímhle nebyl problém, při nejhorším by pak došlo na duel 4. s 5. týmem, což je fér pro všechny. Zajímavost duelů o titul i záchranu by šla nahoru, odpadl by hluchý prostor na 5. a 6. místě a veprostřed by vítězný tým alespoň prokázal směrem do Evropy nějakou kvalitu ve formátu doma-venku.

Reagovat
mistr129

Nuda by hrozila akorát na 11-12. místě, což je totéž jako teď. Nebo se ta prostřední skupina může hrát formou play-off doma a venku

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že tohle Starka není schopný prosadit u nás.

Reagovat
ttopi

To jen čistá teorie. V podstatě stejně, jako kdybys řekl, Rosol může vyhrát French Open. Může, co by ne...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele