Watford přivedl Kaboula a Pereyru

20.08.2016, 10:26
Aktuality
Watford se během letního přestupového okna opravdu činí a ani rekordní útrata za Isaaca Successe jeho aktivitu nezastavila. V pátek večer tak představil hned dvojici nováčků, když nejprve dokončil přestup Younèsa Kaboula ze Sunderlandu, aby vzápětí podepsal i Roberta Pereyru, jehož stěhování ještě závisí na zisku pracovního povolení.

Ten přitom přišel do Juventusu na plný úvazek teprve začátkem minulého ročníku za čtrnáct milionů eur, londýnský celek pak za jeho služby zaplatí o milion méně. Celou sumu by měl splatit do čtyř let, během kterých může turínský celek získat na bonusech další dva miliony. Po pěti letech strávených v Itálii se 25letý ofenzivní záložník upsal službám na Vicarage Road na dalších pět sezón.

Argentinec, který nasbíral od října 2014 deset reprezentačních startů a je tak i držitelem stříbrné medaile z loňského ročníku Copa América, přináší i zkušenosti z předminulého finále Ligy mistrů. Žádným zelenáčem přitom není ani druhá páteční posila, Younès Kaboul. Ten si svůj debut v Premier League odbyl již před devíti lety a v dresu Tottenhamu nakonec odehrál 140 zápasů.

Bývalý kapitán francouzské jednadvacítky tak v Sunderlandu vydržel pouze rok, ač ještě předešlý víkend stihl odehrát kompletních devadesát minut na půdě Manchesteru City. 30letý obránce posléze přestoupil za čtyři miliony eur a u Hornets by měl vydržet minimálně tři sezóny.

Autor: Josef Gvoždiak / watfordfc.com, football-italia.net

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Odpad Premier League

Reagovat
cr7sux

Reagovat
J0EL

Od "teba" to znie uzasne

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Kaboul?

Reagovat
smazaný uživatel

Ỏ͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦̟͎̻ Ỏ͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦̟͎̻ Ỏ͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦̟͎̻

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Jeňa

Ve Watfordu asi neznají sousloví "koncepční práce"

Reagovat
Error

Co to je?

Reagovat
atlee

Ano, tam tiež preferujú skôr antikoncepciu.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Vydra i Jankto okamžitě z tohoto společenství paklubů co nejdříve vypadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovedu si představit, kdo by měl o Vydru po jeho výkonech z minulé sezóny zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy se někdo najde.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jim dnes Chelsea dá alespoň bůra.

Reagovat
tomasinho

A Benteke ofiko, luxus

Reagovat
smazaný uživatel

No riskují ono místo kaboula tam dát mcnaira kterej no prostě je to mcnair doufm že moyes ale už tam nebude dávat na střed zálohy oshea katastrofa jak tam hrál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele