WENGER ZŮSTANE V ARSENALU

23.04.2007, 16:12
Aktuality
Arsene Wenger se londýnský Arsenal opustit nechystá. U "Kanonýrů" nepanuje zrovna nejlepší nálada, klub v závěru sezóny prakticky již nemá o co hrát a na náladě nepřidalo ani rozhodnutí viceprezidenta Davida Deina...

Dein se minulý týden kvůli sporům s ostatními členy vedení rozhodl na svou funkci rezignoval, což hodně zasáhlo hráče a především francouzského manažera. Wenger kvůli tomu měl podle anglických médií dokonce uvažovat o složení funkce a posunul jednání o prodloužení kontraktu až na léto. Možnost odchodu z Emirates Stadium ale vyloučil.

"Hráče jsem uklidnil, nic takového nezamýšlím," prohlásil Wenger, jemuž bude Dein hodně chybět.

"Práci jsme vždycky dělali společně, v tuto chvíli jsem na to sám. Škaredou část jsem vždycky co nejvíce nechával na Davidovi. Nyní to bude hodně obtížné a zabere mi to hodně času, protože on udělal velký kus práce především ve vyjednáváních," chválí Wenger Deinovy služby. Wenger bude mít v následujících týdnech práce ještě více, úkolem najít Deinova nástupce byl totiž pověřen právě on.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

...čo je vcelku zlá správa pre Anglicko a Arsenal hlavne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele