West Ham ohlásil devátý letní příchod, z PSG bude hostovat Španěl Soler

31.08., 12:49
Aktuality
Carlos Soler (© West Ham United)

Devátým novým fotbalistou West Hamu United v letošním letním přestupním období se stal španělský reprezentant Carlos Soler. Sedmadvacetiletý záložník přichází na roční hostování z týmu francouzského mistra Paris Saint-Germain. O transferu dalšího nového spoluhráče Tomáše Součka a Vladimíra Coufala informoval londýnský klub na svém webu.

Soler je odchovancem Valencie, s níž odehrál šest sezon v La Lize, vyhrál Španělský pohár a byl i jejím kapitánem. Do PSG odešel v roce 2022 s bilancí 182 ligových startů a 31 gólů. V pařížském velkoklubu za dvě sezony nastoupil v Ligue 1 do padesáti utkání a dal pět branek, v obou letech slavil titul a letos i zisk Francouzského poháru.

V národním týmu zasáhl do 14 utkání a dal čtyři góly včetně trefy v předloňském duelu Ligy národů proti Česku v Málaze (2:0). Stříbrný olympijský medailista z Tokia 2021 a evropský šampion do 21 let z roku 2019 naposledy oblékl národní dres na předloňském mistrovství světa v Kataru.

Kádr West Hamu naopak opustil marocký reprezentační obránce Nayef Aguerd. Člen čtvrtého týmu z MS v Kataru bude do konce sezony hostovat v Realu Sociedad.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
oli9

Proč vůbec pustili Ward-Prowse? Vždyť ten byl minulou sezónu nejlepší z celého týmu

Reagovat
Sigma Olomouc

Taky to moc nechápu

Reagovat
Profesor Ikebara

Možná právě proto?

Reagovat
Spalovač šancí

Slušnej domestik

Reagovat
Dirtyfoxx420

Pogačar souhlasí

Reagovat
Mass

Bejvával můj oblíbenej hráč.

Reagovat
Witcher

Toho sem se nemohl v FM dlouho zbavit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele