Wiese je v případě odchodu z Werderu připraven zkusit zahraničí

15.09.2011, 19:22
Aktuality
Ještě poměrně dlouho zřejmě bude Tim Wiese čekat na vyřešení své budoucnosti. Německý brankář chytá za Werder a smlouvu má jenom do konce sezony, jeho zaměstnavatel navíc z finančních důvodů nemůže v tuto chvíli jednat o prodloužení kontraktu. To může být šance pro zahraniční kluby...

"Příští rok budu k dispozici zdarma a budu tak mít spoustu možností. Je mi teprve 29 a jiná soutěž by mě lákala v případě, že to nevyjde ve Werderu," naznačil, že v Německu v případě odchodu zůstávat nehodlá.

Werderu vůbec nevyšla loňská sezona, v níž dlouho bojoval o záchranu. Letos je to mnohem lepší, v pěti zápasech posbíral dvanáct bodů a je o skóre druhý za Bayernem.

"Jde to dobře, daří se nám a sezonou se zatím bavíme. Hrajeme znovu jako tým, je to jednoduché," hodnotí dosavadní průběh sezony.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Guy Pearce

Reagovat
smazaný uživatel

mě Wiese nikde jinde nesedí než tady ve Werderu...

Reagovat
smazaný uživatel

Werder je sympatický klub a Wiese společně s Naldem nejsympatičtější hráči

Reagovat
Filip12

SOUHLAS Anži čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněls spíš k "nám do ANŽI"

Reagovat
Filip12

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Kovi81

pro me byl nejsympatictejsi hrac werderu merstesacker... dokud neodesel.

Reagovat
smazaný uživatel

tam už měl být davno :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ne do Anži...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cerwi

jojo Werder je velice sympaticky klub o tom žádná

Reagovat
Puskas

Ví se, kam půjde Wiese?

Reagovat
smazaný uživatel

chjo doufam ze letos neco uhrajou at z toho maji vic financi a wieseho zkusi udrzet protoze takhle to bremam nejvic vyhovuje aby byl reprezentacni dvojkou... wiese je takovy ze obcas udela minelu ale jinak hodne zachranuje svuj tym fantastickymi zakroky proste je to reprezentacni dvojka po neuerovi tudiz 2 nejlepsi brankar v nemecku u me i tak kdyz wiese byl zraneny dobre ho zastupoval ten druhy mlady brankar mielitz

Reagovat
smazaný uživatel

LA Galaxy.

Reagovat
smazaný uživatel

Wiese je ikona klubu, ale nechapem potom za Pera sme dostali 11 milionov a stale pre neho nemaju zmluvu? Ale nech ide aspon bude chytat ( podla mojho nazoru uz teraz lepsi) Sebastian Mielitz, to je hrac ktory ked dozrie, vypyta sa aj do repre....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele