Wolfsburg dotáhl příchod stopera Bornauwa

16.07.2021, 17:36
Aktuality
Sebastiaan Bornauw se stěhuje z 1. FC Köln do Wolfsburgu. Koncernový celek může s bonusy zaplatit až 17 milionů eur a s 22letým obráncem podepsal smlouvu do roku 2026...

Talentovaný stoper na sebe upozornil v mateřském Anderlechtu, odkud se před dvěma lety stěhoval do 1. FC Köln, kde se mu povedla zejména sezóna 2019/20.

Uplynulý ročník byl z pohledu "Kozlů" méně vydařený a nakonec se zachraňovali až v baráži. To už by se u Bornauwa nemělo opakovat, neboť přestupuje do Wolfsburgu, jenž zaplatí 13,5 milionu eur a dalších 3,5 milionu může doplatit na možných bonusech.

"Dostal jsem příležitost udělat další krok v kariéře a nadále se rozvíjet. Wolfsburg je tradičním bundesligovým klubem a těším se na výzvy, které jsou před námi na ligové i evropské scéně," řekl Bornauw, jehož by mohl v 1. FC Köln nahradit Arthur Theate z KV Oostende.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
Godwinson

Znamená to, že Lacroix jde za lepším?

Reagovat
Neyjrayx

Doufám že ne

Reagovat
cologneFC

Lipsko

Reagovat
stas87

Nevedel som, ze za Marscha si vytiahni ako nahradu Matthiasa Jaissleho. Rocnik 1988, trenoval po odchode Svenssona Liefering pol roka, nejaky cas bol u U18 a trenersku karieru rozjel ako asistent v Dansku, dva roky bol v Bröndby. RB je inak pekna zasobarna trenerov pre BL. Ci uz su to treneri zo Salzburgu, Leipzigu alebo New Yorku, maju slusny pocet v BL.

Plus samozrejme obrovsky budem zvedavy na Seska. Potencial ma vra ako Haaland, lenze ten v jeho veku uz mal sezonu v prvej norskej lige, on ma len Liefering. V niecom ma byt este lepsi ako Nor, tak snad naplni potencial. Bude zabavne sledovat Salzburg v europe, aj ked ma ako fanusika, co sympatizuje s LASKom stve, ze na titul nedosiahne nikto a je to nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom Koln zatim v priprave s kadrem? Dneska porazil Bayern (byt s hovnama), maji na to zitra porazit schaffhausen?

Reagovat
Rudnevs

Určite, Schaffhausen je nič…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele