Za 17 milionů možná Cabella odejde, říká šéf Montpellieru

09.11.2013, 22:47
Aktuality
Montpellier v posledních letech vyprodukoval hned několik talentovaných hráčů a dalším v řadě je Rémy Cabella. Třiadvacetiletý středopolař na sebe již poutá pozornost v zahraničí a prezident francouzského celku Louis Nicollin vyhlašuje, že za sedmnáct milionů eur ho možná pustí už v zimě...

Cabella rozjel svoji kariéru v sezóně 2010/2011 v Arles-Avignon, kam ho Montpellier poslal na hostování, o rok později už ale ofenzivní záložník slavil se svým mateřským klubem titul, k němuž přispěl osmadvaceti ligovými starty.

Loni ale Montpellier zapadl zpět do průměru Ligue 1 a Cabella by měl dříve nebo později odejít za další výzvou, zvlášť když o něj údajně stojí Manchester United. "Pokud nám dají sedmnáct milionů eur, tak uvidíme. Máme s hráčem dohodu, že odejde v červnu a ne v lednu. O všem se ale můžeme bavit, zvlášť pokud přijde taková dobrá nabídka," nechal se slyšet Louis Nicollin.

Sám rodák z Ajaccia, který kromě francouzského vlastní i italský pas, na změnu působiště nijak netlačí. "Přestup se může zrealizovat prakticky kdykoliv, ať už v lednu nebo v létě. Já se ale stoprocentně soustředím na Montpellier, na tyhle věci je stále příliš brzy," uvedl Cabella, jenž má na Stade de la Mosson smlouvu do června 2016.

Autor: Petr Vaněček / espnfc.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no to už chtěli 50 za Girouda a bůh ví kolik za Belhandu..dostanou 9-11 a prodají ho

Reagovat
Robochelsea

No toto neni az taka horibilna suma.

Reagovat
Robochelsea

Ten by sa nam hodil, aby ma kto sediet na ukor Oscara.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by odejít do Arsenalu nebo do Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím tak ho Moyes sleduje

Reagovat
Pasha

Tak sem s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak skončí v Rusku..

Reagovat
Godwinson

Střízlivý pohled Nicollina. Belhanda odcházel ve zcela jiném rozpoložení a dostal za něj 11. Cabellu, z pozice již druhou sezónu top3 hráče ligy, by měl udat dráž. Jeho odchod bude konec jedné éry v Montpellieru. Ten bude mít bez něj velké starosti, tím spíše pokud odejde už v lednu.

Je ale zajímavé, jaký kolem něho panuje klid, nepočítaje letní eskapádu s Marseille. Belhanda měl větší hype a to se podle mě Cabella velmi rychle dostal ještě výše.

Reagovat
domingo

Belhanda dotahnul tym k titulu, Cabella ho nedokaze dotahnout ani k tomu, aby vyhraval vic nez jednou za nejakych 6 kol.. I kdyz je to nefer srovnani, tak proste vzhledem k nejakymu zajmu, proverenosti atd. to musis brat v potaz..

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě. Bral jsem to jen ze zavádějícího hlediska výkonů těch hráčů. V současně době má holt Cabella ve všech ohledech "k dispozici" o dvě třídy horší Montpellier.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd do Sparty, Kretinsky potebuje novou kabelu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele