Zaragoza v Bayernu paběrkoval. Restart se pokusí provést v Osasuně, bude tam hostovat

09.08., 11:22
Aktuality
Bryan Zaragoza (© AFP)

Jenom sedm utkání odehrál španělský křídelník Bryan Zaragoza v dresu Bayernu od svého přestupu za začátku února. Aklimatizace na nové prostředí mu úplně nesedla, v Bavorsku ale v jeho kvality i nadále věří a počítají s ním do budoucna. Teď mu nabídli možnost znovu najít svou ztracenou tvář tam, kde to dobře zná, tedy v La Lize. Na hostování ho získala Osasuna.

Mnichovský celek v průběhu zimy uspíšil přesun rodáka z Málagy, protože v tu chvíli bylo jasné, že nějakou dobu bude mimo hru kvůli zranění Kingsley Coman. Dosavadní angažmá Zaragozy u Stern des Südens se ovšem pozitivně hodnotit nedá. Nastupoval sporadicky, neukázalo se, že byl dlouhodobě velkou oporou Granady. Třeba kouč Thomas Tuchel, který tehdy ještě šéfoval lavičce Bayernu, tvrdil jen pár týdnů po stvrzení transferu, že velkým problémem je například jazyková bariéra.

Pyrenejský poloostrov nicméně nezapomněl na to, jak slušně se prezentoval Zaragoza v minulosti, o hráče tam zájem jevili. Na tahu byli nejprve v Gironě a Valencii, nakonec však vyhráli v Pamploně. Ti byli ochotni zaplatit za výpůjčku 250 tisíc eur, tuhle cifru přitom potvrdilo oficiální prohlášení Gorritxoak, a pokrýt také vysokou část Zaragozovy mzdy. Osasuna každopádně nebude moci vykoupit hráče na základě opce.

První půlrok se Zaragozovi v Bayernu opravdu nepovedl. To však neznamená, že ho vedení německého velikána zatracuje. "Bryan se nadále soustředí na jasný cíl, a to převzít důležitou roli v Bayernu. Má k tomu všechny předpoklady,” komentoval dočasný transfer sportovní ředitel Christoph Freund. "Jsme přesvědčeni, že ho tato sezóna v rodné zemi vzkřísí. Nyní potřebuje hrát spoustu zápasů na vysoké, konkurenceschopné úrovni a Osasuna je pro něj velmi dobrým místem, kde toho může dosáhnout."

Autor: Patrik Sandev / osasuna.es, getfootballnewsgermany.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
Müllered

Snad se rozehraje a s minimální ztrátou prodá.

Reagovat
Tomanatura

Ty zimni prestupy Bayernu byly strasne wtf.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tomhle hráčem se jen hasil požár se zvýšenou marodkou na křídlech, hráč jinak zabity čas u nás.

Reagovat
Kejza

tojo, dostat jen 180 minut..

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kovi610

Stejne je naprosto skandální a šokujíci že na OH sedí lidi,diváci a vlastne i samotní sportovci bez roušek a respirátoru.. Alespon z úcty ktem 45milionum obetí které nemeli to štestí a pandemii neprežili si mohli všichni zučastnení jako znak vzpomínky a solidarity ty rouška nasadit..Ale jak videt dezolátizmus vládne svetu ješte i v dobe OH. Samotnej ceremoniál kterej byl zatím snad nejlepší to rozhodne nezachrání..Nesmíme zapomenout na ty miliony které zahynuli kvuli dezolátskym hovadum..

Reagovat
Likan7

Covid rozhodně nezlehčuju, ale proč by proboha měli mít diváci a sportovci resporátory? Jebe ti?

Reagovat
kovi610

gratuluji..seš dezolát už i oficiálne..pekne vám ti rajchlové vysosali ty zbytky mozečku z kedlubny..

Reagovat
Likan7

Reagovat
Semenista

Tak ty si slušný pacient

Reagovat
Seydou Doumbia

Rus no, co čekat od kovalchuka

Reagovat
kovi610

Reagovat
kovi610

táhni russáku...

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
Neutron

Reagovat
Sigma Olomouc

Hele mě je líto všech lidí, co přišli o své blízké kvůli covidu, vím jaké to je, ale proč by měli být v rouškách? Vždyť to je tak dva roky od konce té nejhorší části covidu.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
esmuellert

Nesmyslná hostovačka jako tenkrát u Renata Sanchese... borec neumí německy, potřebuje se v Německu více aklimatizovat, naučit se jazyk a místo toho jde domů...

Reagovat
Sigma Olomouc

Zaragoza jste ale koupili v zimě jako náhradu za zraněné, takže pochybuji, že s ním máte dlouhodobé plány.

Reagovat
esmuellert

Kdepak, byl koupen před zimní přestávkou a měl přijít tohle léto, ale marodka byla v době přestupáku velká, tak jsme si zajistili dřívější přestup, za který jsme vyložili na stůl další balíček €...

Reagovat
Sigma Olomouc

Oukej díky za info. Každopádně z mého pohledu je Zaragoza náhrada za zraněné

Reagovat
bruchy

Jednou skončí v Zaragoze

Reagovat
Sigma Olomouc

Koupí Zaragozu a pak do ní přestoupí.

Reagovat
Neuminho92

Smutný, že dostane tak málo prostoru, když je většina offenzivních hráčů bez formy..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele