Zastupitelé Prahy 10 zrušili směnu pozemků

22.06.2015, 16:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
Vysajmi hadici

Sice je to řiť, ale byty tam budou pěkný. Kousek od Václaváku, kousek od metra, kousek od Chodova, kousek od Karláku, kousek na vlak. akorát příroda nic moc a fotbal v okolí mizernej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kousek od Václaváku a kousek od metra to fakt neni.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Vysajmi hadici

Kilometr na metro, 3 na Václavák. Podle mě v pohodě. Od Karláku je to rozhodně dál, stejně tak od Chodova, ale jsou přímo dostupný v krátkým čase.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jesli kilometr, ale nejblíž to je asi sem na Jiřák a to trvá z Ďolíčku přes 20 minut pěšky, rychlou chůzí, to mi fakt nepřijde jako kousek..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele