ZÉ ROBERTO ZPĚT DO BUNDESLIGY?

18.04.2007, 17:30
Aktuality
Zé Roberto by se v létě mohl vrátit do Německa, zkušený brazilský záložník by si po Bayeru Leverkusen a Bayernu Mnichov mohl vyzkoušet další tamní přední klub, zájem o jeho služby totiž má Borussia Dortmund...

"Už jsme zjišťovali, zda a za jakých podmínek by jeho příchod byl realizovatelný," prozradil prezident vestfálského klubu Reinhard Rauball.

32letý záložník se s Německem rozloučil po loňském světovém šampionátu, kdy mu vypršela smlouva v Bayernu Mnichov. Zájem o jeho služby sice mělo hned několik klubů, Zé Roberto ale nakonec dal přednost návratu domů a upsal se Santosu. Zde odehrál celou sezónu, v létě však bude k dispozici zdarma a návratu do Evropy by se vůbec nebránil.

"Do Německa bych se rád vrátil," prozradil nedávno. Borussia může ze hry o brazilského fotbalistu vypadnou hodně rychle, v tuto chvíli totiž balancuje na hladině sestupu do druhé nejvyšší soutěže, kterou by Zé Roberto zcela jistě odmítl. Dortmund je pět kol před koncem na první nesestupové příčce s pouhým dvoubodovým náskokem na předposlední Mainz.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele