Zico: Byla to taktická sebevražda

28.11.2007, 11:25
Aktuality
Inter měl istanbulskému Fenerbahce v Lize mistrů co vracet – v Turecku prohrál 0:1 a byl kritizován za špatný výkon. Domácí zápas však Italové zvládli o poznání lépe a vyhráli o tři branky.

Hosté v Miláně dlouho drželi bezbrankový stav. Deset minut po přestávce však skóroval Cruz a Fenerbahce mohlo na body zapomenout. Naopak Inter ještě dvě branky přidal a slavil jasnou výhru.

"Utkání změnil úvodní gól. Nesmíme si dovolit hrát jen padesát minut, musíme se plně soustředit po celých devadesát minut," hodnotil zápas Zico, kouč hostí. "Po inkasovaném gólu jsme přestali hrát. Dali jsme domácím hodně prostoru a to je proti hráčům takových kvalit sebevražda."

I přes prohru má Fenerbahce stále dobré vyhlídky na postup, v posledním kole hraje s dosud posledním CSKA Moskva. Zásluhu na úspěšném tažení Turků má i trenér Zico, který prozradil, že by se nebránil trenérskému angažmá v Itálii, kde již před lety působil jako hráč.

"Každý trenér chce pracovat tam, kde se hraje nejlepší fotbal a Itálie jednou z těchto zemí," prohlásil Zico. "Jsem šťastný ve Fenerbahce které mi dalo zajímavou příležitost, ale člověk musí být připravený na všechno."

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele