základní část, 28. kolo
21.03.2010 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ADO Den Haag - VVV Venlo 0:0

Den Haag doma přivítal Venlo. V nudném utkání se diváci branky nedočkali a oba celky si tak body rozdělily.

Utkání začalo hodně opatrně. Oba celky vyčkávali na chuby soupeře. Ta ovšem nepřicházela ani na jedné straně a tak se první šance zrodila až v 35. minutě. Na centrovaný míč si do pokutového území naběhl osamocený Jens Toornstra. Jeho pokus ovšem hostujícího brankáře moc nezaměstnal a tak se mohlo nerušene pokračovat ve fotbalové nudě.

S blížícím se koncem první půle přišla divoká minutka z obou stran. Nejprve se o rozruch postaral hostující Patrick Paauwe, který svým technickým pokusem chtěl domácího brankáře překvapit na švestkách. Ten se ovšem překvapit nenechal a založil rychlý protiútok. Na konci přímočaré kombinace stál osamocený Kees Luijckx, který byl ke svtřelení branky mnohem blíže a největší šance utkání tak naneštěstí pro domácí skončila na břevně.

Do druhého poločasu šly oba celky po nudném výkonu s přáním vstřelit první branku. Bylo vcelku jasné, že kdo první branku vstřelí tak na 80% zvítězí.

Pro domácí toto přání chtěl splnit Van Der Bergh. ten se postavil k volnému přímému kopu. Jeho dobře mířená střela ovšem postrádala na přesnosti a hostující brankář jeho pokus s přehledem chytil.

S blížícím se závěrem zahrozili i hosté. Ti se prozměnu rozhodli útočit po stranách a hledat volné hráče pomocí centrovaných míčů. Jeden takový si našel cestu k osamocenému Rubenu Schakenovi. Ten ovšem ve své šanci nic moc nevymyslel a ani on se tak nemohl radovat ze vstřelené branky.

Utkání bylo ve svém finále a na řadu přišla poslední šance. O tu se postarali hráči domácího celku. Ten se postupným útokem dostal před hostující branku a zvyšoval svůj tlak. K míči se tak dostal volný Wesley Verhoek, který mohl celé utkání rozhodnout. Bohužel však pro ADO jeho střela nenašla svůj cíl, a tak utkání skončilo nerozhodně 0:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele