základní část, 31. kolo
21.04.2012 19:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

RKC Waalwijk - FC Utrecht 0:2

Utrecht znovu potvrdil, že je opravdu nevyzpytatelný protivník. Zatímco před týdnem schytal na půdě De Graafschapu potupný debakl, tentokrát si došel pro tři body proti mnohem silnějšímu Waalwijku. Vítězství v poměru 2:0 se ale každopádně nerodilo vůbec lehce.

První poločas nabídl podle očekávání hodně vyrovnaný fotbal, který ale diváky příliš nebavil. Většina hry se totiž odehrávala mezi šestnáctkami, takže brankáři mnoho práce neměli. Zajímavé momenty přišly až před přestávkou.

Jako první se pokoušel o vedoucí branku hostující Yoshiaki Takagi, který zaměstnal Zoeta nepříjemnou střelou, ten si s ní ale dokázal poradit. Také zkušený Rob van Dijk se musel zanedlouho činit. Jeho pozornost vyzkoušel Evander Sno, ale ani on neuspěl, takže skóre se opět neměnilo.

Ve druhém poločase si dokázal Utrecht vypracovat poměrně výraznou převahu, jenže dlouhou dobu nebyl schopný dotáhnout své akce do zdárného konce. Do vedení jej mohl poslat už v 56. minutě Alexander Gerndt, který se ocitl tváří v tvář Zoetovi, ovšem domácí gólman předvedl výborný zákrok a vychytal jej.

Vytoužený gól tak nakonec přišel až třináct minut před koncem. Po Takagiho přímém kopu se dostal k hlavičce zkušený Aljé Schut a svým prvním zásahem v letošní sezóně poslal Utrecht do vedení. Waalwijk se poté snažil pochopitelně vyrovnat, místo toho ale nakonec inkasoval ještě jednou. Střelou do pravého dolního rohu se prosadil Alexander Gerndt.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele