základní část, 32. kolo
28.04.2012 20:45 CET
2 : 1
(2:1)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - ADO Den Haag 2:1

Fotbalisté Venla dokázali porazit v domácím prostředí konkurenční Den Haag a po sedmi prohrách v řadě se ještě přiblížili přímé záchraně v soutěži. V tuto chvíli ztrácejí na patnáctý Den Haag čtyři body a to se bude stahovat velmi těžko, Breda totiž dokázala v sobotním utkání zvítězit a zajistila si záchranu. Letošní účastník Evropské ligy potvrdil mizérii a ještě stále musí bojovat o svou prvoligovou příslušnost, ve Venlu nepředvedl příliš dobrý výkon.

Zaplněný Limburg Park s sedmi a půl tisíci fanoušky viděli branky jen v úvodní první polovině úvodního dějství, od té doby se nemohli kochat nijak příliš hezkým fotbalem a domácí se snažili ubránit těsně vedení. Domácí se dostali již v 5. minutě, avšak po necelých dvaceti bylo srovnáno. Nicméně ve 22. minutě si nešťastně do své sítě srazil balón Kenneth Omeruo a Den Haag už nedokázal najít odpověď.

Venlo mohlo jít do vedení již ve druhé minutě, ovšem po přímém volném kopu hlavičkoval Barry Maguire jen do náruče Gina Coutinha. O tři minuty později se už však domácí radovali, po krásné kolmici Dannyho Holly si za obranu naběhl právě Maguire a podél gólmana Coutinha otevřel skóre zápasu. Jenže v 19. minutě bylo srovnáno, když po nádherném centru Cheryho Tjaronna zakončil z deseti metrů nad nohu Gentenaara Omeuro.

Stejný hráč se ale stal o tři minuty později smolařem, když po přímém volném kopu Holly ve snaze odkopnout míč ve skluzu zakončil přímo k tyči. I druhém dějství byli domácí lepší, když pálil těsně vedle Michael Uchebo a následně po přímém volném kopu Holly hlavičkoval o pár centimetrů mimo Bryan Linssen. Hostům se zkomplikovala situace dvacet minut před koncem po vyloučení smolaře Omeura, který po faulu na Marcela Meeuwise uviděl druhou žlutou kartu a hosté se na tlak v oslabení již nezmohli.

Autor: Viktor Sandev / vvv-venlo.nl

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele