základní skupiny - skupina D, 3. kolo
25.06.2024 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Robert Lewandowski (© AFP)

Francie neskórovala ze hry ani proti Polákům, útočné hvězdy obou týmů zářily jen z penalt

Fotbalisté Francie při svém závěrečném představení ve skupině D na evropském šampionátu herně nepřesvědčili a s Polskem jen remizovali 1:1. V úvodním dějství přiváděl francouzské ofenzivní hvězdy k zoufalství při svém debutu na turnaji skvěle chytající Lukasz Skorupski. Překonat ho dokázal až v 56. minutě z penalty Kylian Mbappé. Stagnující ofenziva Les Bleus ovšem ani ve třetím střetnutí nepřidala gól ze hry, a tak favorita připravil o možnost postoupit z prvního místa Robert Lewandowski. Ten se stejně jako kanonýr Realu Madrid prosadil z bílého bodu, byť na přesnou trefu potřeboval o jeden pokus více.

Bíločervení si navzdory návratu Lewandovského připsali proti Rakousku druhou porážku a stali se prvním vyřazeným celkem šampionátu. Na závěr jejich nepovedené pouti je čekala Francie, která měla i přes nepřesvědčivé výkony šanci na první místo. Potřebovala však zvítězit vyšším rozdílem než Nizozemsko proti Rakousku. K tomu měl Les Bleus pomoci navrátilec do základní sestavy Mbappé.

Aktivněji do zápasu vstoupili svěřenci Didiera Deschampse, kteří se mohli dostat do vedení v 11. minutě, kdy se po přihrávce Ousmana Dembélého probojoval k nebezpečnému zakončení Theo Hernández, proti němuž výborně zasáhl Skorupski. O několik minut později byl blízko úvodní trefě Dembélé, jenže ani on polského gólmana neprostřelil. Ofenzivní snahy se projevily i na straně Poláků. Ti měli šanci ocitnout se ve vedení po půlhodině hry, kdy Lewandowski hlavičkou z dobré pozice jen těsně minul. Několik minut před koncem úvodního dějství na sebe výrazněji upozornil v masce hrající Mbappé, jenž se po rychlé kombinaci dostal k nebezpečné střele, proti níž znovu skvěle zasáhl Skorupski. Téměř totožná situace se znovu opakovala jen o chvíli později.

Francouzi ve své aktivitě pokračovali i na začátku druhého poločasu, jenže rozchytaný brankář Orlů odmítal kapitulovat. Obrovskou příležitost ke skórování dostali v 56. minutě, kdy se k penaltě po faulu na Dembélého postavil Mbappé. Hvězdný útočník tváří v tvář Skorupskému tentokrát nezaváhal a poslal svůj tým do vedení. S postupujícím časem se osmělili i Poláci, za což se dočkali odměny v podobě pokutového kopu. K tomu se postavil Lewandowski, který sice penaltu napoprvé neproměnil, avšak z opakovaného pokusu už se nemýlil.

Francie tak na závěr skupinové fáze remizovala a do play off poputuje ze druhého místa. Osmifinálové utkání sehraje 1. července v Düsseldorfu proti druhému celku ze skupiny E.

Autor: Livesport.cz / Jáchym Novotný

Komentáře (151)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
Benfica

5:0 pls

Reagovat
Pharrell

2:0 ft

Reagovat
Jason_

ked france prohra a skonči 3, s kým budu hrat?

Reagovat
fenixLFC

to zalezi z ktorych skupin postupia treti, pokial som sa ako vzdy neprehliadol, tak ale zostavajuce moznosti su spanieli a vitaz anglickej alebo belgickej skupiny. na spanielov pojdu ked nepostupujuci budu z portugalskej a anglickej skupiny, na vitaza anglickej ked nepostupia chorvati s ceskou alebo chorvati so slovenskou skupinou a na belgicku ked nepostupia chorvati s anglickou alebo chorvati s madarmi

Reagovat
fabec1222

Poláci půjdou další roky slušně do hajzlu. Ta jejich generace okolo Lewy měla určitě na víc. Ale teď tam nemaj žádné pořádné mladé. Nedivil bych se delšímu výpadku na šampionátech.

Reagovat
Seydou Doumbia

Zase je to obrovská země a fotbal tam je populární, tak čekám že nějakou prestiž si udrží. Ale co já vím, polský fotbal nesleduju. Větší upadek se rozhodně čekal od Belgie, která se měla vrátit tam odkud přišla po te zlate generaci, ale šlápli do toho a nejsou na tom tak bídně jak se čekalo.

Reagovat
Pablos

U Belgie to byly žvásty, jelikož strašně šláply do těch vývojů a akademií hráčů, ta zlatá generace se nezrodila jen tak, ale právě, že se tam chytli za rypák a začali na tom makat (My si o tom vyprávíme 20let jak musíme máknout ). A je to vidět to ovoce i na klubovém fotbalu, který udělal taky velký upgrade jako celek. Takže tam pád vyloženě jen tak nebude… jim vlak neujel. Budou tam třeba ústupy jen, že nebude nikdo vyloženě vyjímečnej, ale celkově tu úroveň alespoň konkurenceschopnou mít budou.

Reagovat
Seydou Doumbia

doku, opendoor, fejk bakayoko, fejk onana jsou dobrá budoucnost

Reagovat
Benfica

Reagovat
oli9

přesně tak Belgie má skvělé akademie navíc ta Koubová úroveň a liga, která je finančně nahoře... Tam ti náledí hrají prostě proti kvalitním hráčům..

Naopak Polska liga má prostě slabou úroveň

Reagovat
Pablos

Byly pivka ? „T9” řádila

Reagovat
Simas92

Urbanski, Zalewski, Moder, Szymanski

Myslim ze jen v zaloze budou mit i za 5 let vic top hracu nez my v celkove. Horsi nez ted to nebudou.

Reagovat
oli9

Takových Poláků už bylo. Uvidíme, nicméně se také myslím že půjdou dole

Reagovat
Csaplárova past

Deschamps úsměv jak z reklamy na Colgate

Reagovat
boleslav_bahno

geneticky nadřazení Francouzi ty pšonky rozdrtí!!

Reagovat
oli9

2:0

Francie na půl plynu a bude jí to stačit

Reagovat
Pepik1212

Francie 1/oba gól ano

Reagovat
Seydou Doumbia

francie nedostane gola

Reagovat
Pharrell

3:0 4:0

Reagovat
Elmas

1:1, Poláci se vzchopí

Reagovat
Seydou Doumbia

Ten duel jich s Oranje dopadl nejhůř jak mohl, kdyby někdo z nich vyhrál tak mohl nasadit béčko a mohli jsme sledovat nějaké neokoukané tváře. Takhle oba týmy pojedou stejnou sestavu co minule, protože každý chce skončit první. Škoda.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Lopiger

Barcola od začátku ale To jsem rozhodně nečekal teda...

Reagovat
Seydou Doumbia

já to čekal, lekíp to psal už včera jako pravděpodobnou variantu...a jsem za to rád barcola je gut

Reagovat
Taiger

Mbappe hraje, to bude demolice, 4:0

Reagovat
Jordi Alba

Pletu se, nebo ten Lewa na ME ani MS nikdy nedával góly?

Reagovat
fabec1222

Pleteš

Reagovat
Seydou Doumbia

2 goly z ms a 5 na juru prej má, bohužel

Reagovat
Jordi Alba

Kolik má účastí? Nevím proč jsem měl za to, že je na turnajích marnej.

Reagovat
Seydou Doumbia

2 mš a 4 jura takže takový průměr...ale já ho nemám rád tak kdyby měl 0 tak by bylo ideál

Reagovat
EURO2024

Jak si drží společně oba ten jeden mikrofon

Reagovat
ACSeRw!n

asi 2:0 no

Reagovat
Gorguts76

1:1

Reagovat
Rothbard

Který zápas víc doporučujete ke sledování?

Reagovat
fabec1222

Ten druhej. Tam je to pořád o přímý postup.

Reagovat
Benfica

A vyrovnanejsie timy

Reagovat
ACSeRw!n

jednoznacne, rakusani uz to tocej

Reagovat
Moshe Dajan

kde má masku?

Reagovat
Kincl

V ruce říkali to

Reagovat
Mirek na tenisu

Konečně Barcolla! Vlášku, ty osle. My si ho pamatujeme ne z U 21 ale z Ligy mistrů na Nově sport. To je soutěž na kterou se na Kavkách díváte z rychlíku.

Reagovat
Novak.Usykovic

Lewandovski je skvělý hráč, ale když nad tím tak přemýšlím..... tak podle mě byl Zbig Boniek mnohem lepší hráč než Lewangoalski.

Když to přepočteme na úspěchy ku počtu sezon na vrcholu, tak Boniek Lewandovskiho drtí. Boniek byl mnohem efektivnější.

Boniek a Platini > Lewandovski a Dembele.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Mirek na tenisu

Boniek je legenda. Polska i Juve. S Lewou je těžké srovnávat. Jiná doba, jiný styl hry.

Reagovat
Moshe Dajan

Lewa dal za kariéru jenom 10x víc gólů, jinak je Boniek lepší.

Reagovat
Moshe Dajan

Všechny Boniekovy zápasy za kariéru v Itálii 35+12.

Poslední Lewowa sezona, nejhorší od roku 2014 26+9

Reagovat
Novak.Usykovic

No a? Chceš srovnávat záložníka (potažmo sweepera) s hrotem na základě golů? Dnešní fotbal je navíc posedlý statistikou.

Boniek uměl měnit i rytmus hry. To je jako porovnávat Modrice s Lewou..... mimochodem Modric je lepší než Lewa.

To co dokázal Boniek s repre Polska překonává všechno, co frajer Robert dokázal na klubové scéně. Lewandovski měl vždy štěstí na týmy dominantní ve své lize. Boniek dominoval i v repre.

Reagovat
Me2win

Tak na to nečum retarde.

Reagovat
Moshe Dajan

Ty je porovnáváš a mě se ptáš, jestli je chci porovnávat? Reaguji právě na tovje nesmyslné porovnávání hráčů, kteří kromě národnosti nemají nic společného. Ty musíš být schizofrenik voe, jinak si tvoji Euroshow nedovedu vysvětlit

Reagovat
Novak.Usykovic

Já je porovnávám na základě kvality, ty je porovnáváš na základě statistiky. Statistika je značně zavádějící.

Jinými slovy moje parametry porovnání jsou nastavena správně. Tvá kritéria jsou špatná a tím pádem má odlišný názor než já (tvůj tedy špatný a nepřesný - opak mého názoru).

Reagovat
Moshe Dajan

Ne, v porovnávání vycházíš z tvrdého předpokladu, že žádný současný superhráč není lepší nebo stejně dobrý jako superhráč minulosti. Což není žádné porovnání kvality, ale spíš naopak, před objektivitou dáváš přednost nostalgii. A ano, nostalgie je v hodnocení čehokoliv značně zkreslující a zavádějící. Mnohem víc než statistika.

Reagovat
Novak.Usykovic

Já vycházím z faktů. Boniek válcuje Lewu v repre, Polsko za Bonieka bylo silnou hrdou repre. Za Lewy je pro smích. Lewa bez servisu je jako ryba na souši bez vody. Boniek hru tvořil.... Lewa boří leda tak obránce. Boniek navíc ovládl Serii A..... tam byla mnohem větší konkurence než pro Lewu s Bayernem v Bundeslize, kde konkurence není žádná. A to Lewandovki ani nevyhrál LM v tradičním regulérním formátu kvůli covidu.... Bayern pravidelně a Lewandovski též kolaboval v LM..... to je ostuda. Boniek vyhrál PMEZ za Juve.

A Lewandovski v Barceloně je zatím propadák.

Boniek měl mnohem efektivnější kariéru v POMĚRU počtu let strávených ve velkoklubu. Lewa naopak zahazoval jednu šanci za šancí. A tím, že dá pět branek Chotěbuzi .... tak tím na tom fakt nic nezmění.

Dal Pele (the best ever) Bonieka na list nejlepších hráčů všech dob? Dal.

Dal Pele Lewu na list nejlepších hráčů všech dob? Nedal.

Takže jediný, kdo se tu řídí nostalgií jsi ty. Já se řídím selským rozumem a výsledky jednotlivých hráčů.

Reagovat
Moshe Dajan

Deyna a Lato > Boniek

Reagovat
Novak.Usykovic

Boniek, Deyna, Lator > Piatek, Millik a Lewa.

A je to vyřešený. Konec diskuse.

Reagovat
Moshe Dajan

Možná ho tam nedal proto, že mu bylo tehdy 17 let.

Reagovat
Me2win

Ztrácíš čas .

Reagovat
Novak.Usykovic

To jsem přesně čekal tuhle odpověď. Pele měl dost času revidovat svůj žebříček za pochodu až do minulého či předminulého roku, kdyby si to někdo z nových hráčů zasloužil. Ale neudělal to a měl pro to dobrý důvod.

Respekt si musíš zasloužit.

Možná se tam Lewandovski jednou dostane, ale to by musel uhrát něco s repre na MS 2026.

Pak ho možná dá Messi jednou na svůj list, i když o tom pochybuji. Lewa je pro mě takový Pauleta spíš. To si výše cením např. Benzemy.

Reagovat
Me2win

Místo Dembelého by mohl hrát Yira Sor a vyšlo by to nastejno...

Reagovat
Kincl

Přesně od dostane míč a jen běží a to je vše

Reagovat
Rothbard

Lewandowski celkem debil, takhle zbytečně naletět do brankáře.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdyby to nebyl on, tasil by sudí žlutou.

Reagovat
Mirek na tenisu

Co je s Camavingou? Proč nehraje? Pokud není fit jeho absenci nechápu.

Reagovat
imp.

Deschamps ma svoje favority. A Camavinga neni jednim z nich.

Reagovat
Miguel19

Co to Deschamps uvařil s tou zálohou?

Reagovat
Kincl

Co hraje jako Francie za styl dát míč Mbappemu, Demebelemu a nebo tomu ten dredař a běží po straně a střílí přihrávku do vápna kde je Kante

Reagovat
Novak.Usykovic

Všechno zle. Oni mají dobré obránce a útok. Ale mezihra, kreativní křídla, záloha a atraktivita taktiky hry jsou špatné.

Tenhle styl hry je účinný v dnešní době fotbalu tupých běžců s namakanými bicáky.

Reagovat
Gelu28

Francie rozhodně adept na vítezství s tímto herním projevem není....

Reagovat
Kincl

Polsko to má jako přátelák a Francie není schopná je "zamknout" v jejich Vápně a mít tlak

Reagovat
fabec1222

No ale zatim nedostali gol. A obrana ti vyhrává turnaje.

Reagovat
Moshe Dajan

škoda Lewa, to šlo do brány Boniek by tak nezamířil

Reagovat
Elmas

Mi přijde, že na tomhle ME je těch odkopů namísto rohů strašně moc.

Reagovat
Me2win

Proč ze sebe Vlášek dělá debila? Ta střela Lewy by očividně letěla na bránu, tak proč se ptá kam by letěla...

Reagovat
Novak.Usykovic

A proč ty každému nadáváš?

Vlášek > Me2win

Reagovat
Me2win

Chudáčku malej .

Reagovat
BaggioRoberto

Vzdyt ma pravdu. Pojmenoval tvoje chovani.

Reagovat
Me2win

Tihle trollové ze sebe vždycky nakonec dělaj chudáčky, když jim někdo řekne co jsou zač .

Reagovat
Novak.Usykovic

Lewandovski nedal jasnou šanci....... to je jako kdyby si obránce dal vlastní gol nebo když Karius pustil gol ve finále LM za Liverpool. V podstatě mínusový bodík.

To je ten rozdíl mezi Lewou a Boniekem v repre.

Boniek táhl svou repre do finálních fází turnajů skvělými výkony. Dokázal tohle Lewa v repre Polska bez Riberyho, Robbena, Thiaga, Mullera ?

A mimochodem.... Pele dal Bonieka na svůj list nejlepší hráčů všech dob. Dal tam Pele Lewu? Nedal.

Reagovat
Moshe Dajan

Mbappé už nedal dvě jasnější šance.

Reagovat
Novak.Usykovic

To jsem zrovna chtěl říct....

Jaký je rekord Mamby na EURU v počtu vstřelených branek?

Já jenom, že Platini dal 9 gólů na zavěrečném turnaji. To jsem zvědavej na jakém EURU se mu chce Mbappe alespoň golově či kvalitativně přiblížit.

Podle mě Mbappe není psychicky OK. Od toho MS v Kataru mi přijde hotovej. Selhal v LM i na EURU (zatím). Snad mu start v Realu pomůže otočit list. Já jenom, že Platini zažil také zklamání na MS a pak předvedl úžasné výkony na domácím EURU. Z tohohle pohledu Platini > Mbappe.

Jestli se něco výrazně nezmění, tak tohle je poslední EURO, co sleduju.

Pak dám ještě MS za dva roky, jestli nedorstou nějaké osobnosti nebo supertalenti a pak s fotbalem na dobro končím.

Ale mě už to fakt začíná těžce iritovat....

Reagovat
Moshe Dajan

Tady máš pravdu, je slabý a byl i v LM

Reagovat
kilobyte

Mbappé zas dal 8 gólů na MS. Jinak celkově má na ME a MS zatím 13 gólů a Platini má 14. Mbappé má ještě velkou část kariéry před sebou. Platini v jeho věku měl 1 gól na MS.

Reagovat
Miguel19

Ten Rabiot je parodie na fotbalistu...

Reagovat
Kincl

Ten Rabiot je taky špatný. To tam není nikdo lepší ?

Reagovat
Seydou Doumbia

kůn dešampa jako každý rok

Reagovat
Me2win

Co víc ti Frantíci chtěj? Dejte tam Girouda, vždyť jsou bezradný...

Reagovat
Kincl

Tam není žádný hroťák komu by to dávali z těch stran do vápna

Reagovat
Me2win

právě no..

Reagovat
Novak.Usykovic

Tak.....

Papin, Trezeguet, Henry > Giroud

Pořád to samý..... Girouda mám rád, ale....

Reagovat
HV

Francouzi za 5 poločasů ve skupině dali jeden gól a ten si ještě dali Rakušani sami. To asi nebudou úplně spokojení. Ještě by je mohli Poláci poslat na třetí místo

Reagovat
Moshe Dajan

nové Santosovo Portugalsko

Reagovat
Lojzík

Vlášek kouká na statistiku střel: FRA - POL 2:4_Vlášek: Co se střel týče Francie nemá bůhvíjakou převahu

Reagovat
Seydou Doumbia

tak má pravdu ve své podstatě...buhvijakou převahu nemají to je pravda

Reagovat
Moshe Dajan

Želvič netrefí ani stodolu

Reagovat
Kincl

Oni potřebují vyhrát a útočí ve dvou

Reagovat
Kincl

Vystřídej toho magora pomalýho

Reagovat
Me2win

Kiwior

Reagovat
Seydou Doumbia

Embappé první gol Francie na turnaji pokud to nezruší var

Reagovat
Moshe Dajan

1. ČR dala 2x víc gólů ze hry než Francie

2. ČR navíc hrála a bude hrát proti lepším soupeřům (Portugalsko>Rakousko, Turecko > Nizozemsko, Gruzie > Polsko

3. ČR má navíc zápas k dobru

4. Euro vyhraje Francie

Reagovat
Benfica

Turecko, nie je lepsie ako NED ani ako AUT, Gruzie a Polska asi na rovnako

Reagovat
Kincl

Konečně tam dá nějaké fotbalisty

Reagovat
Csaplárova past

Mbappé na síti smeč

Reagovat
Kincl

Jak to střílel

Reagovat
Feind

prisna

Reagovat
Moshe Dajan

podruhé dá

Reagovat
fabec1222

Zmar dokonán

Reagovat
Mass

Co tam ten Lewa skáče jak Zaza

Reagovat
BaggioRoberto

Co to ten Pesir mlel? Kdyz ti pri strele souper prislapne nohu, tak to je proste penalta.

Reagovat
Csaplárova past

Lewandowski, ty zmrde

Reagovat
FC Porto FC

Wtf vždyt při penaltě se nemůže zastavit a on to dělá 3x

Reagovat
Kincl

Co to je kurv*a za penalty to se jako smí zastavit dvakrát? Koště polský

Reagovat
Mercury

Co se to z toho fotbalu stalo...

Reagovat
DreamTeam

To je vůl ten Lewa. Penaltu kopat neumí a ještě se tam raduje,jak kdyby měli šanci postoupit

Reagovat
BaggioRoberto

Ty rozbehy, kdy se hraci de facto zastavi a delaji, ze ne, by se mely zakazat.

Reagovat
Skalda29

To by měli zakázat takové penalty brankář je docela v nevýhodě když už musí jenom stát a čekat.

Reagovat
Novak.Usykovic

Problém u Mbappeho je v tom, že se za každou cenu snaží hrát na Henryho a jeho utazenou placírku .... Když na to nemám, tak to nedělám. Ať střílí nártem raději. Technicky placírku nezvládá. Placirka Henry > Placirka Mbappe.

PS Lewandowski je opravdu zoufalec, potřebuje plakat u rozhodčího, že brankář zmenšil úhel.... To je prostě loserska mentalita. A ještě to trapné zastavování.... Ani to nevypadá přirozeně jako když to dělal Figo. Penalty Figo rozebeh > Lewa rozebeh na penaltě

Prostě Lewa je dřevák, jehož menší skill se vždy naplno projeví v repre. V Bayernu se vždy mohl schovat za tým a pak vyhořet v LM.

Boniek byl v dresu Polska vždy o dva levely lepší než Lewa. Zrovna co to dopisují, tak Lewa prekopl stadion.... To je něco strašnýho vidět.

Reagovat
vacin

A Lineker měl hnědší trenky než Kane

Furt tady to srovnávání

Reagovat
Novak.Usykovic

Ale s kým je chceš srovnávat? V současným fotbale není žádný jiný Kane v anglickém dresu, tak se musí srovnat s jiným hráčem z minulosti. Atd. Atd.

Reagovat
vacin

Prostě fotbal je teď mnohem rychlejší a chodci z 80. let by neměli šanci.

P.s. nejseš Euro troll účet valloira?

Reagovat
Csaplárova past

Nejzbytečnější a nejtrapnější mančaft, kterému jde o hovno akorát dělá problémy

Reagovat
Moshe Dajan

za ty zkažené tikety to stojí

Reagovat
Csaplárova past

Kurzy 1.3 teda rozhodně nesázím

Reagovat
Kincl

Ty kráso ta Francie je fakt marná. To je neskutečný

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Novak.Usykovic

Nechápu, proč se o nich mluví, že mají spoustu talentu. Nebo že by mohli postavit tři týmy. Ano, mohou, ale budou to běžci a ty týmy budou plus mínus stejné A, B, C.. Se všemi výhodami, ale stále stejně nefotbalové. A, B Francie bude mít nedostatek kreativity.

Trpí tím, čím trpí Nizozemí, Itálie, Brazílie, Argentina, do značné míry i Německo .... Nedostatek kreativního talentu.

Anglie, Španělsko a Portugalsko talent mají, ale z toho jenom Španělsko je schopné ten talent uplatnit ... Na tomhle turnaji teda ještě Portugalsko celkem slušně.

Kreativita a technika je v dnešní době sprosté slovo. To je jako když se řekne ochrana proti multikulturalismu.... Přitom to není sprosté slovo. Sám M. Ali jakožto afroameričan nebyl fandou multikulty.... Ale každý kdo chce kontrast mezi kulturou a ne jich splývání v jednu je brán za rasistu. Takhle přicházíme o spoustu jazyků. Ve fotbale je zase lidé nazývají nostalgiky, když se jim nelíbí dnešní NEfotbal. Mít hráči z minulosti dnešní taktiky, tréninkové dávky tak v kombinaci s jejich technikou by všechny tyhle běžecké instagramove primadony zničili.

Reagovat
Hachim Mastour

"Mult-kulti" obohacuje náš jazyk o nové slová a je celkovo pre jazyk prospešná

Reagovat
Fernando_Torres

Jedna věc je zadrobit, ale druhá se vyloženě dvakrát nebo třikrát během rozběhu zastavit... Tohle by se mělo také začít trestat

Reagovat
DreamTeam

Tak tam měl Lewa dostat jasně žlutou,za nesportovní chování.

Reagovat
meno

Reagovat
Skleepy

Přesně, penalta už i tak je strašně velká výhoda a gólmani při dobrém zahrání nemají šanci. No a pokud se zpřísnilo postavení brankáře na lajně, tak by bylo kurva fér zpřísnit i rozběh zahrávajícího. A za mě klidně zrušit i možné dobíhání - stejně ve valně většině tam nějaký ocas přešlápne do vápna dřív. Prostě dáš - gól/nedáš - rozehra od brankáře.

Reagovat
Miguel19

Největší favorit ve skupině 0 branek ze hry...

Reagovat
Moshe Dajan

dobře Polska Francie v poměru k síle týmu překonává Anglii v marnosti výkonů, absolutní trapas

Reagovat
Lojzík

Neporazit Polako ať vypadnou hned v osmifinále

Reagovat
Seydou Doumbia

snad si nesázel takový piča kurz na fr

Reagovat
Lojzík

Měl jsem je před turnajem jako vítěze skupiny. Německo, Portugalsko, Anglie vyšlo tak mě to celkem nasralo. Na druhou stranu by mě dnes nasrala Belgie tak to mám aspoň za sebou

Reagovat
Seydou Doumbia

jo tak to chápu, nasere

Reagovat
Benfica

z toho čo som videl, tak ak vychytaju Ukrajinu alebo Belgicko je to dosť reálne

Reagovat
boleslav_bahno

porazit Poláky je snadné, bylo to vidět třeba v roce 1919 ve Stonave

Reagovat
meno

Tyhle penalty jak kopal Lewa bych zakázal. Prostě tam běž a kopni. A gólmane ty stůj a pak skoč. Takhle se útočník 40x zasekne a gólman má stát jak socha? Sračka

Reagovat
meno

Což teda nemění nic na tom, že Francie letos příšerná, ale ty penalty mě serou víc

Reagovat
Novak.Usykovic

Reagovat
Benfica

Reagovat
BaggioRoberto

No ta sikana golmanu oproti benevolenci ke strelcum je fakt otres.

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
Skalda29

Nevím jestli to platí, ale psali že mají brankářům zakázat i různé poskakování před kopem apod. Brankář je ve velké nevýhodě při penaltě.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Skleepy

Pokud chceme po gólmanech, aby vydrželi na lajně do momentu kopu, tak přece kurva není možný tolerovat několikanásobný zastavení při rozběhu, vždyť to je výsměch. Doufám, že na to včera někdo kompetentní koukal a viděl, co je to za sračku a upraví pravidla tak, aby nebylo možné při k penaltě měnit tempo rozběhu. Prostě se rozhodni, kdy jsi připraven a plynulým rozběhem do toho kopni.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Papadopulos + Papadopulos

Reagovat
BaggioRoberto

Cekal jsem, kdy se konecne stane nejake prekvapeni, ktere naboura toho nalajnovaneho pavouka a je to tadyyy! A tohle musi nakopnout ceske fotbalisty, protoze, kdyz dame tu vojnu s Turkem, tak pak nas ceka Rakousko a nasledne treba vitez zapasu Rumunsko, Madarsko, Slovensko Slovinsko nebo neco na ten zpusob mozna.

Reagovat
vacin

Na druhou stranu o to větší zklamání z vypadnutí s Rakouskem

Reagovat
BaggioRoberto

No spis s Tureckem. Ale to je jedno,proste nebude nuda.

Reagovat
Neuminho92

Ta penalta jedna velká komedie a to nemyslím jen opakování kvůli postavení golmana a neřešení toho že Lewi dvakrát zastavil, ale vůbec nechápu za co se to vůbec kopalo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele