čtvrtfinále - odvety
06.04.2006 20:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

SCHALKE - LEVSKI 1:1 (0:1)

Schalke na svém supermoderním stadiónu v Gelsenkirchenu přivítalo Levski Sofia. Čtvrtý tým německé Bundesligy už měl slibný náskok z prvního utkání, ve kterém vyhrál na bulharské půdě 3:1, a tak se nic jiného, než postup Schalke nečekalo.

V úvodu zápasu byli velmi aktivní hráči Levski, odměnou za to byl první vstřelený gól zápasu z 24. minuty, kdy se Domovčijskij šikovně protáhl po pravé straně a následně našel přesnou přihrávkou před bránou Angelova, který se zakončením neměl nejmenší problém – 1:0 pro tým z Balkánu.

Hosté si vedení udrželi až do poločasové přestávky a stále existovala naděje na jejich postup. Jenže 13 minut po zahájení druhého dějství se Kuranyi akrobaticky pokusil překonat brankáře hostů, což se mu nepovedlo, dorážející Lincoln však už míč do sítě dostal. Ve zbytku zápasu bylo aktivnější Schalke, a i přes to, že už žádnou branku nedokázalo vstřelit, po remíze 1:1 se mohlo radovat z postupu do semifinále.

Schalke jako jediné ze všech semifinalistů již v poháru UEFA triumfovalo, a to v roce 1997. Dalším krokem k zopakování triumfu bude vyřazení ambiciózní Sevilly, což ale jistě nebude vůbec jednoduché.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (2)

Přidat komentář
Shevchenko

2:0

Reagovat
HOST*

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele