základní skupiny - skupina B
27.11.2008 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Galatasaray SK - Metalist Charkov 0:1

Galatasaray nenaplnil v utkání proti Charkovu očekávání a svému soupeři podlehl na vlastním hřišti 0:1. Vítězství a tím i tři body zajistil Charkovu v 81. minutě hry Edmar.

Hrdinou Charkova byl však gólman Gorjajnov, jehož nedokázal překonat žádný z kanonýrů Galatasaraye. Přitom domácí mohli jít do vedení velmi brzy, když střelu Yamana musel gólman hostí vyrážet alespoň na roh. Gorjajnov se znovu ukázal po dalekonosném pokusu Turana a ten samý hráč měl i další šance, ani jednu z nich však v gól neproměnil.

Ve 31. minutě se už domácí diváci radovali z gólu, ovšem předčasně. Lincoln našel nabíhajícího Baroše a český útočník přesnou střelou překonal brankáře Charkova. Rozhodčí však gól neuznal kvůli ofsajdu. Galatasaray byl čím dál nebezpečnější a o gól se pokoušel i Sarioglu, ale marně.

I po přestávce měl Galatasaray převahu a jen díky Gorjajnovovi se Sabri Sarioglu ani tentokrát neradoval z branky. Další šanci měl i Baroš, Charkov však odolával gólu a v 81. minutě se mu navíc podařilo vsítit důležitou branku. Brazilec Edmar se dostal po rohovém kopu k míči a chladnokrevně akci zakončil přesnou střelou. Charkov si tak z Istanbulu odváží překvapivou výhru 1:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Galatasaray vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2 : 1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 a Baroš gol z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dost možný.

Reagovat
georgeo

Reagovat
smazaný uživatel

to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

MTALÍÍÍÍÍÍÍÍÍST MÍÍÍÍÍÍÍÍSTR!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele