základní skupiny - skupina H
05.11.2009 21:05 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Fenerbahce zůstává v čele, se Steauou si poradilo i podruhé

Fenerbahce se díky hladké výhře nad trápící se Steauou uvelebilo v čele skupiny H. O postup už přijde jen stěží, když má na třetí Tiraspol náskok pěti bodů.

Turci byli na koni od samého počátku. Už v páté minutě zkoušel štěstí Topuz a svou dominanci také Fener brzy promítl na světelnou tabuli. Tam už ve 14. minutě svítil stav 1:0, neboť se zevnitřku pokutového území soupeře prosadil Santos.

Fotbalisté istanbulského celku i nadále kontrolovali hru a jen díky dvojitému zákroku Zapaty a selhání Baroniho své vedení brzy nezdvojnásobili. Nakonec o něj tedy ještě do přestávky přišli. Hostující hráči doteď mířili zpravidla nepřesně, až si v 37. minutě naběhl Kapetanos na Nicolitův centr a rozjásal rumunské příznivce.

Zase autorativně vstoupilo do druhého dějství Fenerbahce. Pořádek si okamžitě sjednalo nepřesnými pokusy Cristiana a Santose, aby brzy bylo znovu ve výhodě. Po faulu na Kazima zahrával standardní situaci Alex a nasměroval balon přesně na hlavu neomylného Bilicy. Steaua se snažila odpovědět, ne že ne, ale Turci byli stále nebezpečnější. Poté, co Kazim s Cristianem jenom minuli, navíc udeřili potřetí.

V 68. minutě překonal Zapatu střelou zpoza šestnáctky Alex. Fener se pak spokojil s dvoubrankovým vedením, přičemž soupeři dovolovalo tak akorát dalekonosné pokusy. Postupně však neuspěli Nicolita, Ghionea ani Moreno, a tak mužstvo z hlavního města Rumunska zůstává poslední.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2 at je se na co divat

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele