základní skupiny - skupina G
01.10.2009 19:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Lazio si spravilo náladu, když deklasovalo Sofii

Lazio se akutně potřebovalo zvednout a Levski Sofia bylo takovému úmyslu nakloněno. Římanům nekladlo sebemenší odpor a s klidem je nechalo, aby si pořádně zastříleli. O čtyři branky se tak podělili čtyři různí hráči.

Lazio neponechalo nic náhodě od samotného počátku utkání, když se ihned na svého soupeře vrhlo s enormní vervou. Rocchiho brzká diagonální střela ještě narazila u brankáře Dimitrova, ovšem ve 22. minutě už si Matuzalem za asistence Zaráteho věděl s balonem rady a soupeřova golmana chladnokrevně prostřelil. Ještě do přestávky udeřili Italové podruhé. Zaráte sice nejprve ztroskotal na pozorném Dimitrovovi, avšak v posledním možném okamžiku se z voleje opřel do Rocchiho centru a zvýšil na 2:0 z pohledu Lazia.

Také Levski ale nebylo zcela bezzubé. V prvním poločase například Ze Soares hlavičkoval jen těsně mimo, přičemž krátce po přestávce Bardon již překonal Bizzarriho, ale jeho střela si to nakonec namířila vedle tyče. A tak znovu řádili hosté. Dimitrov byl v 67. minutě absolutně bezmocný proti Meghniho dalekonosné pumelici, stejně jako byl bez šance, když se na něj po šesti minutách řítil Rocchi.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto zapase verim v prekvapeni...tesna vyhra pro domaci 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele