základní skupiny - skupina I
16.09.2010 21:05 CET
0 : 5
(0:2)

Reportáž

Debreceni VSC - Metalist Charkov 0:5

Metalist Charkov si odváží drtivé vítězství z půdy maďarského Debrecínu. Hostující mužstvo již v poločase vedlo 2:0 a po obrátce přidalo i díky vyloučení Petera Kabata další tři branky.

První střelecký pokus si připsal Cleiton, ale jeho dalekonosná rána se do branky nevešla. Ve čtyřiadvacáté minutě už se mírně aktivnější ukrajinský celek mohl radovat, když Freda Taison odcentroval z levé strany na Edmara, který chladnokrevně a hlavně přesně zacílil.

Debrecín odpověděl šancí Petera Kabata, ale tomu chybělo jak víc štěstí, tak střeleckého umu. Domácí mužstvo se nadechovalo k náporu, když přišel další úder Metalistu. Cleiton získal na rohu pokutového území míč a přízemní střelou prostřelil Mindaugas Malinauskase.Pro maďarský celek se utkání nevyvíjelo vůbec dobře, před koncem poločasu to s loňským účastníkem Ligy mistrů vypadalo ještě hůř, když Peter Kabata obdržel červenou kartu.

Po obrátce mohl zvýšit vedení Taison, ale o poznání nebezpečněji působila střele Petera Czvitkovicse na druhé straně, kterou musel výtečným zákrokem zlikvidovat Vladimir Disljenković. Metalist posléze začal kontrolovat vývoj utkání a střílet další branky. Nejprve se podruhé v zápase prosadil Edmar, který jednoduše prostřelil domácího brankáře po Cleitonově centru, a poté přidal čtvrtý hřebíček do maďarské rakve Fininho, který po dalším centru agilního Cleitona trefil šibenici.

Korigovat stav mohl Adam Komlosi, ale z bezprostřední blízkosti brankáře hostí přehodil. Maďarskou mizérii v závěru utkání vyjádřil a debakl dokonal Sergej Valyaev, který zužitkoval centr Vitali Bordiyana a uzavřel skóre zápasu.

Autor: Jiří Lapáček / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Mircu5

1:1

Reagovat
Mircu5

Oprava 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Tomtaf

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
cresposuper

2-3

Reagovat
$dolar$

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele